Skip to content

Redo för nästa kliv i karriären? Ta första steget här!

Är du en fena på administration? Härligt! Med siktet inställt på att höja statusen för alla Sveriges administratörer driver vi yrkets hjärtefrågor, så att vi tillsammans kan göra stor skillnad ute på dagens arbetsplatser. Häng på du också!

Tillsammans höjer vi statusen för Sveriges alla administratörer

Vi finns här för att hitta just ditt drömjobb. Tillsammans höjer vi statusen för alla Sveriges administratörer och skapar en yrkesstolthet som banar väg för alla som vill arbeta med administration. Var du än befinner dig i karriären, så finns vi här för att stötta dig – oavsett bakgrund, erfarenhet, ålder och drömmar.

Just nu söker vi

Våga ta steget – bli konsult hos oss!

Vi hjälper dig när du är redo för nästa steg i karriären. Hos oss får du hjälp av passionerade specialister som brinner för området administration. Med kunder inom olika branscher kan vi snabbt vägleda dig till rätt företag och intressanta konsultuppgifter. Tillsammans sätter vi administratörer i rörelse och skapar en yrkesstolthet inom administration.

Därför ska du söka jobb via The Pace

1.

Vi brinner för att höja din status

The Pace arbetar varje dag för att höja statusen för alla som arbetar inom administration i Sverige. Värdet som landets administratörer tillför respektive arbetsplats är ovärderlig och detta vill vi uppmärksamma mer. Håller du med?

2.

Vi väljer våra kunder med omsorg

Alla kunder vi arbetar med väljer vi med stor omsorg. Det betyder att du – som är kandidat eller konsult – får de bästa förutsättningarna för att få glänsa på jobbet. Vilka värderingar och vilken kultur som genomsyrar bolaget blir därför otroligt viktigt för oss när vi letar efter ditt nästa drömjobb.

3.

Vi är med dig idag och i framtiden

Som kandidat eller konsult är du det absolut viktigaste vi har. Vi gör allt i vår makt för att du ska känna dig sedd, respekterad och hörd. Våra nätverk av administratörer har vi skapat för att kunna bygga en relation med dig över lång tid, inte bara för att få ett nytt uppdrag.

Vår resa tillsammans kan se ut så här

Vi har hittat varandra

Vägen till drömjobbet kan börja på olika sätt. Du kan ha blivit kontaktad av oss eller så har du hört av dig själv. Oavsett start så börjar äventyret här!

Dags att lära känna varandra

Vi lär känna dig. Var du än befinner dig i karriären så finns vi här. Vi sätter dig i första rummet och stöttar dig, oavsett bakgrund, erfarenhet, ålder eller drömmar.

Landa drömjobbet!

Ibland tar det tid att hitta drömjobbet. På The Pace arbetar vi med ett flertal stora och roliga organisationer som hela tiden söker efter talanger. När vi har ett uppdrag som vi tror passar dig så hör vi av oss!

Relationen rullar på

Oavsett om du hittar ditt drömjobb via oss eller fortfarande letar efter ditt nästa äventyr så finns vi här under hela din karriär – om du vill det.

Vad säger vardagshjältarna inom administration om oss?

Tillsammans sätter vi administratörer i rörelse och skapar en yrkesstolthet inom administration. Här får du höra vad våra vardagshjältar tycker om The Pace.

Jag har aldrig blivit så väl omhändertagen i en rekryteringsprocess som jag blev av The Pace. Redan på min första intervju kände jag mig sedd tack vare det fina bemötande jag fick. The Pace består av 100% engagerade, positiva och uppmuntrande konsultchefer som alla brinner för att vad de gör och som ser till att samtliga partners behov är tillgodosedda.

Konsult The Pace

Från första samtalet med The Pace har jag blivit bemött på ett otroligt professionellt sätt med mycket värme. Utan The Pace hade jag aldrig tagit vissa steg och beslut och hade inte kunnat skapa ett så stort nätverk inom den bransch jag vill växa i framöver. Så längs vägen har de tagit fram det bästa ur mig, trott på mig och hjälpt mig mot den framgång jag söker, vilket jag är supertacksam för

Isabelle Bergerud Tidigare konsult via The Pace

Jag vill varmt rekommendera The Pace, både som arbetsgivare och som samarbetspartner. Som arbetsgivare har de varit fantastiskt trevliga, hjälpsamma och professionella, från första samtalet till den dagen jag gick över till att bli anställd av uppdragsgivaren. Inget annat konsultföretag ger samma känsla av tillhörighet och fantastisk service. De har därefter även som samarbetspartner både peppat och gett råd inför intervjuer.

Karin Undsén VD-assistent

Registrera ditt CV. Allt kan hända!

Sugen på nytt jobb inom administration? Tillsammans höjer vi statusen för alla Sveriges administratörer och skapar en yrkesstolthet som banar väg för alla som vill arbeta med administration. Häng på du också!

Don’t be a stranger

Kontakta oss så ser vi tillsammans till att arbetslivet blir ett roligt och fartfyllt äventyr!