Cookie Settings Our site uses cookies in order for the site to function properly and for your user experience to be even better. You can read more about them use and control their settings.
Skip to content

Vi söker en Projektledare/Kursansvarig till TYA!

Stockholm
Ansök senast 12 Oct 2022
Till rollen som Projektledare/Kursansvarig på TYA så söker vi en proaktiv lagspelare som är kommunikativ och lyhörd. Trivs du i en bred roll där du leder, utvecklar och förvaltar TYA´s kurser enligt uppsatt mål. Vill du dessutom arbeta i ett härligt team som genomsyras av teamwork och laganda? Då är du varmt välkommen med din ansökan!

Rollen

Du kommer att tillhöra ett team om tre personer som alla jobbar som Projektledare/Kursansvariga. Du ansvarar för att sätta årshjulet för utbildningarna och ser till att de levereras på bästa sätt.
Du kommer att ansvara för ett brett kursutbud där det varierar i innehåll, storlek och tidsåtgång. Dagarna varierar, nedan finns exempel på arbetsuppgifter som ingår i rollen:

  • Arbeta med och utveckla strukturer, metoder, modeller och pedagogiskt upplägg med målet att TYAs kurser levereras på bästa tänkbara sätt för avsedd målgrupp
  • Projektutveckling av nya kurser
  • Omvärldsbevaka och förstå målgruppernas behov
  • Upphandling och avtalsansvarig
  • Utvärdering av kursleverantörer
  • Upprätta förvaltningsplaner
  • Leda och styra arbetet i kurser
  • Planering och budgetering av kurser
  • Upprätta kommunikationsplaner i samarbete med marknads-/kommunikationsavdelning

Vem söker vi?

Vi söker dig som har erfarenhet av projektledning och kursutveckling, med inriktning på utbildning för vuxna (kollektivanställda). Vi tror att du arbetat i en liknande roll i 3-5 år och att du har en högskoleexamen (eller motsvarande arbetslivserfarenhet). Du behöver känna dig trygg i att arbeta med utveckling och/eller pedagogisk utveckling, och gärna ha erfarenhet av att upphandla leverantörer. Har du tidigare arbetat med liknande verksamhet inom transportbranschen, myndighet, skolverksamhet eller arbetsmiljö så är det meriterande. 

För att lyckas i rollen som Projektledare och Kursansvarig så ser vi att du har lätt för att ha många kontaktytor som du kommunicerar väl med. För att trivas i rollen behöver du vara proaktiv, duktig på att skapa ett kreativt arbetsklimat. Vidare tror vi att du är en lagspelare som kan hitta synergier med dina närmaste kollegor när ni samarbetar. Du får gärna vara en person som är trygg i att engagera och inspirerar andra, du tycker det är kul att driva förändringsarbete.

Vi ser också att du är systemvan, framför allt inom projektledningsverktyg, Officepaketet och budgeteringsverktyg. Du talar och skriver obehindrat på svenska samt har goda kunskaper i engelska. Har du tidigare erfarenhet av att ha jobbat i en ideell organisation så är det meriterande.

Vad erbjuder TYA?

TYA erbjuder en organisation med kunniga och kompetenta medarbetare och en kultur som präglas av samarbete, positiv anda och där vi är duktiga på att fira framgångar. Man får dessutom arbeta i en organisation med stabil ekonomi, positivt rykte i branschen och närhet till beslut.

Man får även möjlighet att få vara med och bidra till arbetsmiljöutveckling för branschen och att få arbeta med att stödja kompetensförsörjning inom flera branscher.

Om TYA – Transportfackens Yrkes och Arbetsmiljönämnd

TYA utvecklar anslutna företag och medarbetare i morgondagens transportbransch.
TYA driver på utvecklingen för säkrare och mer hållbara arbetsmiljöer. Tillsammans med sina företag och parter, medarbetare, skolor och myndigheter vill de skapa Sveriges bästa jobb.

TYA har ett ideellt uppdrag från sina medlemmar som ska gynna alla aktörer och medarbetare inom transportområdet. TYA jobbar för att varje år ska bli det bästa året någonsin för transportbranschen.

TYA skapar utbildningar och läromedel. De erbjuder rådgivning och omvärldsbevakning. De utvecklar samarbetslösningar inom arbetsmiljö mellan branschens aktörer och tar initiativ för samverkan och insikt. Tusentals medarbetare i transportbranschen tar del av TYA´s utbildningar varje år.

TYA´s verksamhetsidé är att aktivt bidra till att utveckla kompetens, arbetsmiljö, status och därmed bidra till ökad produktivitet och lönsamhet. TYA är ett samarbetsorgan mellan arbetsgivar- och arbetstagarorganisationer i transportsektorn. Verksamheten bedrivs mot företag anslutna till TYA genom kurser och projekt som tar sikte på yrkeskunskap och arbetsmiljö. Läs gärna mer på www.TYA.se

På TYA har man egna arbetsrum och i dagsläget så är man på kontoret tisdag-torsdag och arbetar hemifrån måndagar och fredagar. Tjänsten är placerad på Sundbybergsvägen 1 C, Solna.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar TYA med Wise Professionals/The Pace.
Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail, utan du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på www.thepace.se där du direkt får svara på tre korta frågor.

Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill nämligen tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete. Vill du veta mer om vårt tillvägagångssätt, läs mer här – https://www.wise.se/fordjupningar/kompetensbaserad-rekrytering/

Har du frågor om processen eller rollen? Kontakta ansvarig rekryteringskonsult Fredrik Holmberg, fredrik.holmberg@thepace.se. Vi intervjuar löpande så rollen kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Lycka till och varmt välkommen med din ansökan!

Liknande jobb