Cookie Settings Our site uses cookies in order for the site to function properly and for your user experience to be even better. You can read more about them use and control their settings.
Skip to content

TRR söker Kontaktcentermedarbetare

Stockholm
Ansök senast 10 Feb 2023
Är du en serviceinriktad, social och kommunikativ person som brinner för att hjälpa andra? Vill du tillhöra ett företag med engagerade medarbetare som gör skillnad för människor som vill ta nästa steg i karriären? Sök då tjänsten till Kontaktcenter hos TRR!

Hur ser en vanlig dag ut?
Som medarbetare på Kontaktcenter är du ambassadör för TRR och ansvarar för alla kontakter via telefon, mail och chatt. Du besvarar frågor, inte minst om TRRs tjänster och regelverk. Det kan också handla om stöd vid ansökan till TRR, support vid användande av webbtjänster och rådgivning kring studier och processen för arbetssökanden. Målgruppen du kommunicerar med är TRRs tjänstemän, kunder samt förtroendevalda.

Kontaktcenter är oftast den första kontakt man har med TRR. För att kunna stötta våra målgrupper krävs därför en bred kunskap om Omställningsavtalet och TRRs organisation, men också en förståelse för den situation våra anslutna företag och deras medarbetare står inför. Det kan handla om nytt jobb, studier eller starta företag.

För att möta våra målgruppers framtida behov, utvecklas Kontaktcenters arbetsuppgifter över tid. I den utvecklingen deltar samtliga medarbetare på Kontaktcenter. Du utgår från kontoret i centrala Stockholm men möjlighet till mycket hybridarbete finns.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Service till klienter i omställning, förtroendevalda och tjänstemän i anställning i TRRs beslutade kanaler såsom telefon, mail och chatt
  • Guida och svara på frågor om TRRs tjänster
  • Informera och vägleda utifrån rådande Omställningsavtal
  • Guida utifrån befintliga processer och trr.se
  • Support vid exempelvis användande av webbtjänster
  • Utreda ärenden
  • Delta i utveckling av service och arbetsmetoder för att möta framtida behov

Vem söker vi?
För att lyckas i rollen som medarbetare på TRRs Kontaktcenter krävs ett driv, engagemang och en vilja att stötta och hjälpa människor. Vi tror att du har arbetat med t ex kundservice, inom turistnäringen eller liknande under ett par år.

Som person är du serviceinriktad och tycker om att ha kul på jobbet, gillar att ha många olika arbetsuppgifter och att arbeta i flera system samtidigt i en snabb och föränderlig miljö. Du är bekväm med att jobba uppsökande via telefon och har även god förmåga att bemöta olika personligheter då samtalet är ditt primära arbetsverktyg. Du har god pedagogisk och kommunikativ förmåga, är bra på att samarbeta och är strukturerad och noggrann i ditt arbetssätt. Du har ett stort hjärta och brinner för att hjälpa folk.

Vi förutsätter att dina kunskaper i svenska och engelska är goda i både tal och skrift.
Du rapporterar till Chef för Kontaktcenter & Avtal & Ersättningar.

Vilka är vi och vad kan vi erbjuda dig?
TRR är en aktör inom omställning och arbetslivscoaching. Vi stöttar uppsagda tjänstemän på vägen mot en ny anställning, studier eller att starta eget företag. TRR har 35 000 anslutna medlemsföretag där totalt 950 000 tjänstemän arbetar. Målet är att vägen från ett jobb till en annan positiv lösning ska vara så kvalitativ, effektiv och meningsfull som möjligt. Vi är cirka 270 engagerade medarbetare, som finns över hela Sverige. TRR drivs som en stiftelse utan vinstintresse och initierades 1974 av parterna på den privata arbetsmarknaden, arbetsgivarförbunden inom Svenskt Näringsliv och fackförbunden inom PTK. Styrelsen består av representanter för PTK och Svenskt Näringsliv.

Nyfiken på att veta mer?
I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals/The Pace. Tjänsten är på heltid och inleds med sex månaders provanställning. För mer information eller frågor, kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Fredrik Holmberg fredrik.holmberg@thepace.se.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så skicka gärna in din ansökan så snart du får möjlighet. 

Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail, utan du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på www.thepace.se och du får då svara på tre korta frågor. Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill nämligen tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Vi ser fram emot din ansökan!

Förmåner: Friskvård, Kollektivavtal, Lunchförmåner

Liknande jobb