Skip to content

Produktionskoordinator till Stena Recycling

Malmö
Ansök senast 16 Aug 2024
Är du en strukturerad och ordningsam person som brinner för att utveckla produktionsprocesser och driva förbättringsarbeten? Vi söker nu dig som vill vara med och utvecklas tillsammans med Stena Recycling på deras anläggning i Malmö.

Det här är ett konsultuppdrag med start i mitten på augusti och minst 4-5 månader framåt. För rätt person finns det goda möjligheter till förlängning eller överrekrytering till Stena Recycling. Arbetstiderna är 07:00-16:00 och du kommer att utgå från Stena Recyclings anläggning på Hemsögatan.

Ditt uppdrag
I rollen som Produktionskoordinator kommer du att ha en central funktion där du utvecklar, följer upp och agerar stöd inom olika processer på anläggningen. Du kommer att arbeta med att driva förbättringsarbeten, samt följa upp och utveckla våra produktionsprocesser utifrån kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Som en del av ditt arbete kommer du att stötta produktionschefen och aktivt arbeta med kvalitet-, miljö-, tillstånd- och arbetsmiljöfrågor.

Exempel på arbetsuppgifter du kommer att utföra:

 • Författa instruktioner och rutiner för processer samt kontrollera efterlevnad tillsammans med arbetsledare
 • Medverka vid sammanställande av uppgifter för extern rapportering, såsom exempelvis årlig miljörapport.
 • Projektresurs i utvecklings- och implementationsprojekt kopplade till anläggningens verksamhet.
 • Säkerställa att rutiner finns för genomförandet av anläggningens egenkontrollprogram.

På anläggningen i Malmö är det 80 medarbetare inom olika roller som varje dag hanterar materialslag som järn, metall, papper, plast, farligt avfall och alternativa råvaror. Du kommer i denna roll att samarbeta med samtliga personer på anläggningen men främst produktionsarbetare, produktionschef och kundservice.

Vem är du?
För att lyckas i denna roll så ser vi att du är en person som värdesätter struktur, noggrannhet och ordning. Det är naturligt för dig att samarbeta och skapa engagemang hos andra människor för att ni tillsammans ska mot gemensamma mål. Du är nyfiken, drivande och räds inte för att ta egna beslut eller komma med egna förslag på lösningar. Vidare ser vi också att du gillar problemlösning där du på ett enkelt sätt analyserar och identifierar lösningar till olika problemställningar.

 Kvalifikationer

 • Erfarenhet av arbete eller utbildning inom tillstånds-, miljö, och/eller arbetsmiljöfrågor.
 • Goda kunskaper i Officepaketet, framför allt Excel.
 • Erfarenhet av att ha arbetat med produktionsprocesser.
 • Flytande i svenska, i tal och skrift.

Meriterande

 • Tidigare erfarenhet som produktionstekniker, ledarerfarenhet och förståelse för de material som vi hanterar i våra processer.
 • Erfarenhet av ledningssystem.
 • Eftergymnasial utbildning.

Om Stena Recycling
Vi på Stena Recycling erbjuder helhetslösningar inom återvinning och cirkulära tjänster över hela landet. Våra kunder finns representerade i många branscher – allt från detaljhandel, fordonsindustri och tillverkande industri till verkstadsindustri, kommunal verksamhet och sjukhus. Vi har en viktig roll att spela i industrins och samhällets omställning mot ett mer cirkulärt förhållningssätt. Nu söker vi dig som vill vara med och bidra till den utvecklingen!

Läs mer om Stena Recycling här.

När du blir en av oss
Som konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

The Pace är specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom Business Administration och tillsätter bland annat roller som Administrativ Chef, VD- och Ledningsassistent, Executive Assistant, Office Manager, Projektkoordinator, Administratör och Sälj-, Jurist- och Kontorsassistent. Vi kan erbjuda dig som kandidat ett brett nätverk av svenska och internationella företag med behov av duktiga administratörer. The Pace är ett affärsområde inom Wise Professionals och vi finns med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Köpenhamn. Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje.

Om du vill veta mer Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Elin Eriksson (elin.eriksson@thepace.se) och Konsultchef Emilie Runnegård Shawwaf (emilie.runnegard@thepace.se) .

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!