Skip to content

KMA-Koordinator till Stena Recycling

Malmö
Ansök senast 16 Aug 2024
Är du en strukturerad och självgående person som brinner för arbetsmiljöfrågor? Har du dessutom tidigare erfarenhet av miljö, kvalitet och arbetsmiljö och trivs i en självgående roll där du utvecklar verksamheten i Malmös KMA-arbete? Då är det dig vi söker till Stena Recycling!

Det här är ett konsultuppdrag med start i mitten på augusti och minst sex månader framåt. För rätt person finns det goda möjligheter till förlängning eller överrekrytering till Stena Recycling. Du kommer att utgå från Stena Recyclings anläggning på Hemsögatan med viss möjlighet till hybridarbete.

Ditt uppdrag
I rollen som KMA-Koordinator har du en central och viktig roll på Stena Recyclings anläggning i Malmö där du ständigt arbetar för en säker, effektiv och ren arbetsplats. Du samordnar, strukturerar och utvecklar verksamhetens arbete med kvalitet, miljö och arbetsmiljö och fungerar som en länk mellan den lokala organisationen såväl som bolagsövergripande specialistfunktioner. Som KMA-Koordinator på anläggningen arbetar du främst med det systematiska arbetsmiljöarbetet men även till del med miljö & tillståndsfrågor samt med att upprätthålla ledningssystemet lokalt.

Andra arbetsuppgifter som tillkommer i rollen är:

 • Medverka vid sammanställande av uppgifter för intern och extern rapportering, såsom exempelvis årlig miljörapport.
 • Säkerställa att rutiner finns för genomförandet av anläggningens egenkontrollprogram.
 • Stödja chefer och medarbetare i arbetet med att upprätthålla ledningssystemet och framtagande av nödvändig dokumentation och lokal kommunikation med tillsynsmyndigheter
 • Vara delaktig i projekt kopplade till fastighets och/eller KMA-frågor.
 • Att utföra ovan arbetsuppgifter i enlighet med lagar, förordningar och föreskrifter samt bolagets policyer, riktlinjer och rutiner.
 • Att som medarbetare agera utifrån Stena Metall AB:s principer, trossatser och grundvärden samt i enlighet med koncernens uppförandekod och kärnvärden.

Rollen som KMA-Koordinator är ny lokalt i Malmö, därför ser vi att du tycker det är en spännande möjlighet att strukturera och forma rollen. Du kommer att få bra stöttning från kollegor i liknande roll på andra orter.

Vem är du?
För att lyckas i rollen som KMA-Koordinator ser vi att du är strukturerad och har en god förmåga att styra ditt arbeta självständigt. Att arbeta självständigt såväl som med andra kollegor och externa parter ser vi som en självklarhet då du kommer att ha många kontaktytor. Du trivs med och känner dig trygg att ta initiativ och kan belysa förbättringsområden för verksamhetens bästa. Att arbeta med arbetsmiljö och miljöfrågor på ett engagerande sätt är något du brinner för och du trivs i en roll där du får göra skillnad.

 Kvalifikationer

 • Minst 1-3 års erfarenhet från KMA-arbete, främst arbetsmiljö.
 • Goda kunskaper i Officepaketet.
 • Flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift.
 • B-körkort.

Meriterande

 • Erfarenhet från liknande bransch.
 • Kvalitet-, Miljö- eller Arbetsmiljöutbildning, projektingenjörsutbildning, KY-utbildning, eller motsvarande
 • Kunskap kring ISO 9001, 14001 och 45001.

Om Stena Recycling
Vi på Stena Recycling erbjuder helhetslösningar inom återvinning och cirkulära tjänster över hela landet. Våra kunder finns representerade i många branscher – allt från detaljhandel, fordonsindustri och tillverkande industri till verkstadsindustri, kommunal verksamhet och sjukhus. Vi har en viktig roll att spela i industrins och samhällets omställning mot ett mer cirkulärt förhållningssätt. Nu söker vi dig som vill vara med och bidra till den utvecklingen!

Läs mer om Stena Recycling här.

När du blir en av oss
Som konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

The Pace är specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom Business Administration och tillsätter bland annat roller som Administrativ Chef, VD- och Ledningsassistent, Executive Assistant, Office Manager, Projektkoordinator, Administratör och Sälj-, Jurist- och Kontorsassistent. Vi kan erbjuda dig som kandidat ett brett nätverk av svenska och internationella företag med behov av duktiga administratörer. The Pace är ett affärsområde inom Wise Professionals och vi finns med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Köpenhamn. Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje.

Om du vill veta mer Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Elin Eriksson (elin.eriksson@thepace.se) och Konsultchef Emilie Runnegård Shawwaf (emilie.runnegard@thepace.se) .

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!