Skip to content

Kundsupportmedarbetare till Stena Recycling

Malmö
Ansök senast 16 Aug 2024
Vill du vara med på resan mot en hållbar morgondag och leverera kundservice i världsklass till Stena Recyclings företagskunder? Trivs du i en supportroll där du får vara lösningsorienterad och tillsammans med dina kollegor samverka för att göra kunden nöjd? Då är det dig vi söker till Stena Recyclings verksamhet i Malmö!

Det här är ett konsultuppdrag via oss på The Pace med start i mitten på augusti och minst sex månader framåt. För rätt person finns det goda möjligheter till förlängning eller överrekrytering till Stena Recycling. Arbetstiderna är 07:00-16:00 och du kommer att utgå från Stena Recyclings anläggning på Hemsögatan.

Ditt uppdrag
I rollen som Kundsupportmedarbetare skapar du en positiv kundupplevelse och är ansiktet utåt för Stena Recycling. Du ansvarar för att hantera inkommande ärenden via samtal och i ärendehanteringssystemet Puzzel. Du strävar efter att lösa kundens ärende redan vid första kontakt eller ser till att koppla ihop kunden med rätt kollega internt samt följer kundens ärende från start till slut och återkopplar löpande.

Du hjälper dagligen kunder att få en god hantering av sitt avfall samt utvecklar kundens affär genom att arbeta med merservice där du ser helheten och hittar långsiktiga och hållbara lösningar utifrån kundens behov. I rollen som Kundsupportmedarbetare arbetar du nära andra kollegor på filialen samt har ett tätt samarbete med dina närmsta kollegor i supportteamet om fem personer.

Exempel på andra arbetsuppgifter du kommer att utföra:

  • Orderläggning för inleveranser via vårt affärssystem.
  • Lägga upp nya kunder via vårt affärssystem.
  • Hantera och dokumentera kundreklamationer.
  • Vara delaktig och aktivt bidra till verksamhetens förbättringsarbete genom att samla insikter om kundens behov och upplevelse.
  • Proaktivt arbeta med att digitalisera kunderna via vår kundportal.

Vem är du?
För att lyckas i rollen som Supportmedarbetare ser vi att du är en serviceorienterad person som trivs att bygga relationer samt vårda befintliga. Du har lätt för att kommunicera med personer runt omkring dig, är lyhörd i ditt bemötande samt arbetar aktivt för att skapa en god kundupplevelse. Att samarbeta och tillhöra en arbetsgrupp är lika självklart för dig som det är att arbeta självständigt. Vidare är du en person som gärna tar ägarskap i frågor, har god förmåga att prioritera samt skapa struktur i ditt arbete.

Kvalifikationer

  • Gymnasieutbildning eller annan utbildning motsvarande gymnasial nivå
  • Minst 2 års erfarenhet av att ha arbetat med kundservice/kundsupport över telefon och/eller mejl
  • Goda kunskaper i Officepaketet
  • Erfarenhet av att ha arbetat i affärssystem
  • God kommunikativ och skriftlig förmåga i svenska

Det är meriterande om du har erfarenhet av att ha arbetat i Puzzle.

Om Stena Recycling
Vi på Stena Recycling erbjuder helhetslösningar inom återvinning och cirkulära tjänster över hela landet. Våra kunder finns representerade i många branscher – allt från detaljhandel, fordonsindustri och tillverkande industri till verkstadsindustri, kommunal verksamhet och sjukhus. Vi har en viktig roll att spela i industrins och samhällets omställning mot ett mer cirkulärt förhållningssätt. Nu söker vi dig som vill vara med och bidra till den utvecklingen!

Läs mer om Stena Recycling här.

När du blir en av oss
Som konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

The Pace är specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom Business Administration och tillsätter bland annat roller som Administrativ Chef, VD- och Ledningsassistent, Executive Assistant, Office Manager, Projektkoordinator, Administratör och Sälj-, Jurist- och Kontorsassistent. Vi kan erbjuda dig som kandidat ett brett nätverk av svenska och internationella företag med behov av duktiga administratörer. The Pace är ett affärsområde inom Wise Professionals och vi finns med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Köpenhamn. Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje.

Om du vill veta mer Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Elin Eriksson (elin.eriksson@thepace.se) och Konsultchef Emilie Runnegård Shawwaf (emilie.runnegard@thepace.se) .

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Förmåner: Friskvård, Karriärmöjligheter, Kollektivavtal