Administratör på 50% till Trygghetsstiftelsen

Göteborg Rekrytering

På Trygghetsstiftelsen jobbar vi med människor i omställning och nu är vi på jakt efter en kollega som vill jobba 50% och hjälpa våra rådgivare med det administrativa i deras arbete!

Sök rollen Senast juni 3, 2019

I den här rollen kommer du att få vara administrativt stöd till våra rådgivare i Göteborg. Man kan säga att rollen är tvådelad. En del innebär att du får supportera rådgivarna kring deras dagliga arbete, som tex att boka och sköta all administration runt kundmöten. En annan del är att ansvara för de seminarier som sätts upp för kunderna. Då kan du få i uppdrag att fixa seminarieledare, lokal och boka resor. Du får också ansvar för utvärderingar av seminarierna samt hanterar offerter och fakturor kopplat till seminarieverksamheten Det är med andra ord en rolig och varierande roll där samarbete, gemenskap och service är dagliga inslag.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 50 % med sex månaders provanställning.

Vem hoppas vi att du är?
Vi hoppas att du är en serviceinriktad person som har god pedagogisk och kommunikativ förmåga. Hos oss är samarbetet viktigt åt alla håll och vi hoppas att detta är något som faller dig naturligt. Sen är det självklart till fördel att du är strukturerad och noggrann i ditt arbetssätt. Det är grundläggande att du har tidigare erfarenhet från kvalificerat administrativt arbete då rollen är en viktig funktion hos oss.

Dina kunskaper i svenska och engelska är goda både i tal och skrift och du har goda kunskaper i Officepaketet samt är intresserad av ny teknik. 

Vad erbjuder vi dig?
Det är en ny roll som vi vill satsa på och vi erbjuder dig möjligheten att vara med och vidareutveckla vår nya kundenhet. Vi hoppas att du vill vara med och bidra till att utveckla rutiner, arbetssätt och system för kundenheten. Vi erbjuder bra anställningsförmåner och vi sitter i trevliga lokaler centralt i Göteborg.

Trygghetsstiftelsens verksamhetsuppdrag                                                                 
Vi erbjuder enskilda kunder individuellt stöd som effektivt bidrar till nytt arbete eller annan lösning. Vi erbjuder lokala parter, öppna aktiviteter med syfte att ta del av kunskap och få inspiration för en ändamålsenlig och effektiv användning av de lokala omställningsmedlen.

 • Trygghetsstiftelsen bildades av staten och de centrala arbetstagarorganisationerna i samband med att trygghetsavtalet trädde i kraft 1990.
 • Drygt 100 000 personer har fått stöd av stiftelsen. Under 2018 anmäldes 2 900 personer till Trygghetsstiftelsen av sina arbetsgivare. De allra flesta kunder kommer idag från universitet och högskolor.
 • Under 2018 fick 83 procent av de tillsvidareanställda ett nytt jobb eller annan lösning innan uppsägningstidens slut och 87 procent av de tidsbegränsat anställda fick en lösning inom nio månader från uppsägningen.
 • Verksamheten finansieras genom att alla statliga myndigheter betalar en årlig avgift som baseras på en procentuell andel av lönesumman.
 • Stiftelsen har idag 35 anställda.

Låter det intressant? 
I denna rekrytering samarbetar vi med The Pace som är specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom Business Administration. Vi tillsätter bland annat roller som administrativ chef, kundtjänstchef, receptionschef, VD-assistent, Executive Assistant, Office Manager, koordinator, administratör och sälj-, jurist- och kontorsassistent. Idag finns The Pace i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö och är ett affärsområde inom Wise Professionals – rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

Linda Tjäder är ansvariga för processen och har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att höra av dig till henne på linda.tjader@kimm.se. OBS! Linda är på semester 20–27 maj och då finns Beatrice Agård Berggren tillgänglig på beatrice.agard@wise.se. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är 3 juni. För att hjälpa oss ta reda på om du är rätt för rollen innehåller rekryteringsprocessen både urvalsfrågor, personlighetstester och eventuellt intervjuer.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

 

 

 

 

Sök rollen Senast juni 3, 2019

Vår rekryteringsprocess

 1. Ansökan

  Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.
 2. Urval

  Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.
 3. Intervju

  Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.
 4. Anställning

  Passar vi dig, du oss och vår uppdragsgivare är det dags för nästa steg i karriären.
 5. Uppföljning

  Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Linda Tjäder

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast juni 3, 2019

Sök rollen

Fler lediga tjänster

Nytt

Talent Acquisition Specialist till The Pace

Är du vår nya kollega? Vi på The Pace, ett affärsområde inom Wise Professionals som är specialiserade på rekrytering av tjänster inom Business Administration, söker dig som vill ha en utmanande roll inom rekrytering och konsultverksamhet där du får arbeta kvalitetsmedvetet och relationsbyggande!

Stockholm Sista ansökningsdag: juni 30, 2019

Läs mer & ansök

Exekutiv Assistent till Handicare

Vi söker nu en Exekutiv Assistent som har erfarenhet av styrelsearbete. I rollen erbjuds du möjligheten att arbeta brett med olika uppgifter där din medverkan gör skillnad.

Stockholm Sista ansökningsdag: juni 29, 2019

Läs mer & ansök

Executive Assistant till Embark Studios

På Embark Studios får du möjligheten att vara en del av en snabbt föränderlig värld där ambitionen är att skapa en unik spelupplevelse. På Embark Studios präglas kulturen av ett mindset som lyder ”We succeed together, we fail together, and we learn together”.

Stockholm Sista ansökningsdag: juni 6, 2019

Läs mer & ansök