Kontorsassistent till ett internationellt bolag

Göteborg Heltid Projektanställning Konsultuppdrag

Spännande roll som kontorsassistent till ett internationellt bolag!

Sök rollen Senast februari 26, 2020

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Friskvård
 • Karriärmöjligheter

Vi söker för kunds räkning en serviceinriktad och driven kontorsassistent. Detta är ett konsultuppdrag via The Pace/Wise Professionals på heltid i 6 månader. Placering för tjänsten är i Göteborg.

Ditt uppdrag
I din tjänst har du ett brett ansvarsområde inom service och administration. Din primära uppgift är att leverera högklassig, professionell och effektiv service, för att underlätta vardagen för tusentals anställda och besökare.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att:

. Ta emot besökare

·  Ansvara för telefoni och växel

·   Hantera beställningar samt leverantörs- och transportadministration

·   Hantera säkerhet- och felrapportering

·   Säkerställa att det finns tillgängliga konferenslokaler och mötesrum

Din bakgrund
Du som söker har tidigare arbetat inom ett servicerelaterat område där du har fått erfarenhet av att hjälpa människor via telefon, mail och i direkta möten, gärna i en reception. Du har tidigare arbetat i en administrativ roll och har därför goda datakunskaper inom Office & Outlook, och du har lätt för att lära dig nya system. Tidigare arbete i ett internationellt bolag där du dagligen fått kommunicera på engelska och med andra kulturer är ett stort plus. Du är trygg, självsäker och har stor integritet. Detta är viktigt för att även i situationer med många besökare och hög belastning inte frångå rutiner och arbetssätt. Samtidigt är du bra på att hantera snabba förändringar och kan jobba agilt. 

Du värdesätter service och relationen med så väl dina besökare som dina kollegor och arbetar strukturerat och lösningsorienterat. Detta är särskilt viktigt för att kunna hantera och kommunicera med människor i många olika situationer och hantera varierande arbetsuppgifter. Din förmåga att kommunicera blir då inte bara viktig utan avgörande för att bibehålla hög service.

När du blir en av oss
Som konsult hos The Pace/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning. Vi är också måna om att du som konsult känner dig som en del av gänget. Vi har därför konsultevents och en nära dialog med dig under hela ditt uppdrag. Vill du läsa mer om hur det är att jobba som konsult via oss, läs mer här.

Wise Professionals är specialister på hållbar rekrytering och attraktion som arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Stockholm, Göteborg och Malmö/Öresund. The Pace är ett affärsområde inom Wise Professionals som är specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom Business Administration. Vi tillsätter bland annat roller som administrativ chef, kundtjänstchef, receptionschef, VD-assistent, exekutiv assistent, Office Manager, koordinator, administratör och sälj-, jurist- och kontorsassistent.

Nyfiken på att veta mer?
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver. Kontakta gärna konsultchef Stephanie Grammenidis (stephanie.grammenidis@thepace.se)

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad matchning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation med ledstjärnorna nyfiken – modig – proffsig. Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Sök rollen Senast februari 26, 2020

Vår rekryteringsprocess för konsulter

 1. Ansökan

  Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.
 2. Urval

  Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.
 3. Intervju

  I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.
 4. Anställning

  Passar vi dig, du oss och vår uppdragsgivare är det dags för nästa steg i karriären.
 5. Uppföljning

  Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Stephanie Grammenidis

Stephanie Grammenidis

Konsultchef/Affärsområdesansvarig Region Väst

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast februari 26, 2020

Sök rollen

Fler lediga tjänster

JM söker nu en Kompetensutvecklare

Vi söker nu en Kompetensutvecklare till JM. Gillar du att bygga långsiktiga relationer och vara med och driva utvecklingsinsatser internt? Då kan det här vara tjänsten för dig! Detta är inledningsvis ett konsultuppdrag på 6 månader, där det efter denna tid finns stor chans till fast anställning på JM.

Stockholm Sista ansökningsdag: mars 12, 2020

Läs mer & ansök

Exekutiv assistent till stort mediebolag

Har du jobbat som assistent tidigare och är grym på att kommunicera på engelska i skrift? Är du även tillgänglig omgående och taggad på ett konsultuppdrag? Isåfall vill vi gärna att du ansöker!

Stockholm Sista ansökningsdag: mars 14, 2020

Läs mer & ansök