Koordinator till Stanley Security

Göteborg

Vi söker en erfaren koordinator till Stanley Security där du får möjlighet att arbeta självständigt men samtidigt agera spindeln i nätet gentemot dina kollegor och kunder.

Sök rollen Senast februari 26, 2020

Till Stanley Security söker vi en erfaren Koordinator. Dina dagar på jobbet kommer fyllas med varierande arbetsuppgifter där du får möjlighet att arbeta självständigt men samtidigt agera spindeln i nätet gentemot dina kollegor och kunder. Detta är ett konsultuppdrag via The Pace/Wise Professionals på initialt 8 månader med möjlighet till förlängning och är på heltid, 8:00-16:30. Tjänsten är placerad på Stanley Security fräscha kontor på Nellickevägen 20 i Göteborg.

Ditt uppdrag
Som koordinator på Stanley Security kommer du att tillhöra ett större serviceteam om 16 kollegor men kommer dagligdags att jobba nära fem av dem. Förutom kontakt med kollegorna på kontoret kommer du även att ha ett nära samarbete med teamets servicetekniker och rapportera till en teamledare. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att handlägga och administrera inkommande ärenden från kund. Ärendena som du kommer att hantera är konfidentiell information och du förväntas kunna kategorisera och prioritera.

Din bakgrund
Vi söker dig som har några års erfarenhet av att ha arbetat i en koordinerande och administrativ roll och är van vid att arbeta i ärendehanteringssystem. Har du tidigare arbetat med CAD är det meriterande, likaså tidigare erfarenhet av att ha arbetat med säkerhetsklassificerad information. Vi lägger stor vikt på din kommunikativa förmåga, både i tal och skrift.

Rollen ställer höga krav på att kunna arbeta självständigt och att du har förmåga att prioritera mellan dina arbetsuppgifter samt att du är noggrann och detaljfokuserad. Du har en fallenhet av att kunna växla mellan olika arbetsuppgifter utan att tappa fokus. Vi ser även att du har en hög servicegrad i ditt DNA. För den specifika tjänsten är det viktigt att du har möjlighet att förhålla dig till fasta arbetstider (8:00-16:30).

Om kunden
STANLEY Security Sverige är ett tekniskt säkerhetsföretag som är verksamma över hela landet. Vi är +900 st medarbetare och har över 30 kontor. Vi växer och efterfrågar ständigt ny kompetens! Är du intresserad av att jobba hos oss? Besök https://viarstanleysecurity.se och läs mer om oss och hur det är att arbeta på STANLEY Security Sverige.

Våra kunder finns i alla sektorer, i alla storlekar och i alla områden – från den stora internationella handelskedjan till det lilla kontoret på landsbygden. Vår kompetens sträcker sig från design och installation till service och support av de senaste säkerhetslösningarna. Navet för våra tjänster är vår Säkerhetscentral – där våra kunders säkerhet hanteras och nya tjänster ständigt utvecklas. Många av våra kunder uppskattar också de utbildningar och analystjänster vi erbjuder.

STANLEY Security- For those who make the world safer.

När du blir en av oss
Som konsult hos The Pace/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning. Vi är också måna om att du som konsult känner dig som en del av gänget. Vi har därför konsultevents och en nära dialog med dig under hela ditt uppdrag. Vill du läsa mer om hur det är att jobba som konsult via oss, läs mer här.

Wise Professionals är specialister på hållbar rekrytering och attraktion som arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Stockholm, Göteborg och Malmö/Öresund. The Pace är ett affärsområde inom Wise Professionals som är specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom Business Administration. Vi tillsätter bland annat roller som administrativ chef, kundtjänstchef, receptionschef, VD-assistent, exekutiv assistent, Office Manager, koordinator, administratör och sälj-, jurist- och kontorsassistent.

Nyfiken på att veta mer?
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver. Ansvarig för rollen är Konsultchef Stephanie Grammenidis (stephanie.grammenidis@thepace.se)

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad matchning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation med ledstjärnorna nyfiken – modig – proffsig. Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Sök rollen Senast februari 26, 2020

Kontakta mig för mer information

Stephanie Grammenidis

Stephanie Grammenidis

Konsultchef/Affärsområdesansvarig Region Väst

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast februari 26, 2020

Sök rollen

Fler lediga tjänster

JM söker nu en Kompetensutvecklare

Vi söker nu en Kompetensutvecklare till JM. Gillar du att bygga långsiktiga relationer och vara med och driva utvecklingsinsatser internt? Då kan det här vara tjänsten för dig! Detta är inledningsvis ett konsultuppdrag på 6 månader, där det efter denna tid finns stor chans till fast anställning på JM.

Stockholm Sista ansökningsdag: mars 12, 2020

Läs mer & ansök

Exekutiv assistent till stort mediebolag

Har du jobbat som assistent tidigare och är grym på att kommunicera på engelska i skrift? Är du även tillgänglig omgående och taggad på ett konsultuppdrag? Isåfall vill vi gärna att du ansöker!

Stockholm Sista ansökningsdag: mars 14, 2020

Läs mer & ansök