Virtual Executive Assistant – The Pace

Stockholm Deltid Heltid Konsultuppdrag

Jobbar du hemifrån i din roll som assistent idag? Tycker du att det fungerar bra? Läs mer om vår tjänst – Virtual Executive Assistant.

Sök rollen Senast juni 30, 2020

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Förtroendearbetstid
 • Karriärmöjligheter

I bland annat USA, Australien och i England är det vanligt att man har en assistent virtuellt istället för fysiskt för att snabbt och kostnadseffektivt få den support man behöver.

Vi tror att den trenden kommer att bli större och större även i Sverige, framförallt på grund av rådande läge där många av oss på kort tid vant sig vid att jobba hemifrån. Vi har snabbt märkt att den fysiska kontakten inte är avgörande för ett lyckosamt samarbete.

Vi söker nu dig som vill stötta ett eller flera företag samtidigt. Antingen som underkonsult via the Pace eller som anställd konsult, uthyrd via oss.

En virtuell assistent hjälper företag att få tid över till kärnverksamheten istället för att fastna i administrativa uppgifter. Mycket av en assistents uppgifter sköts idag utan närmare kontakt med sin chef så varför inte bli virtuell assistent med frihet och ansvar över din egen tid?

Hur ser en vanlig dag ut?
Det fina med att vara virtuell assistent är att du själv bestämmer hur dina dagar ska se ut. Du arbetar på uppdrag av dina kunder och de betalar för din nedlagda tid. Antingen arbetar du hemifrån, på ett café eller på plats hos kund. Helt beroende på vad ni kommit överens om.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter kan vara:

·        Löpande administrativa uppgifter

·        Kontakt med myndigheter

·        Planering av konferenser/events

·        Presentationer

·        Researrangemang

·        Kvittoredovisning

·        Research/Omvärldsbevakning

·        Bollplank kring administrativa frågor

Vem söker vi?
Vi ser att du arbetat som assistent tidigare och att du är van och trivs i en roll med stor variation. Du är flexibel och gillar att leva i en föränderlig värld där ingen dag är den andra lik.  

Det viktigaste är din inställning och attityd och vi ser att du är kommunikativ, proaktiv och prestigelös. Variationen på uppgifter sträcker sig från högt till lågt och därför behöver du kunna vara både strategisk och operativ.

Vi vill att du är ödmjuk, social och gillar att ligga steget före. Du är van att arbeta självständigt och tar på eget initiativ ett stort ansvar för din leverans. 

Du får gärna ha erfarenhet från olika branscher och internationella miljöer sedan tidigare. Självklart så är du flytande i både svenska och engelska. Du gillar också ny teknik, nya system och appar.

Nyfiken på att veta mer?
Skicka in ditt CV och en kort text hur du skulle vilja börja din resa som virtuell assistent. Kontakta Christina Stenbeck på christina.stenbeck@thepace.se om du har frågor eller vill bolla idéer.

Välkommen med din ansökan!

Sök rollen Senast juni 30, 2020

Vår rekryteringsprocess för konsulter

 1. Ansökan

  Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.
 2. Urval

  Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.
 3. Intervju

  I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.
 4. Anställning

  Passar vi dig, du oss och vår uppdragsgivare är det dags för nästa steg i karriären.
 5. Uppföljning

  Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Christina Stenbeck

Christina Stenbeck

Rekryteringskonsult

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast juni 30, 2020

Sök rollen

Fler lediga tjänster