VD-assistent till Stenvalvet

Stockholm Heltid Rekrytering

I rollen som VD-assistent på Stenvalvet får du möjlighet att arbeta brett med koordinering och skapa ett administrativt ledningsstöd som underlättar för de mer långsiktiga verksamhetsmålen.

Sök rollen Senast november 5, 2020

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Friskvård
 • Kollektivavtal

Rollen
Som VD-assistent har du en administrativ nyckelposition i företaget och stöttar företagets VD Maria Lidström med planering, administration, tidplaner och uppföljning. I rollen kommer du även att stötta övriga i ledningsgruppen som består av åtta medarbetare. Du får möjlighet att arbeta brett med administration samt arbeta med ledningsstöd som underlättar för de mer långsiktiga affärsmålen. Som VD-assistent kan du även komma att ansvara för egna projekt, så som interna konferenser eller andra arrangemang därför är det viktigt att du har en god projekt- och koordinationsförmåga.

Exempel på ansvarsområden och uppgifter som ingår i rollen:

 • Ta fram underlag till presentationer, sammanställa statistik och göra uppföljningar på ledningsnivå
 • Kalla till och förbereda struktur och agenda inför ledningsgruppsmöten samt delta och ansvara för protokollföring, sammanställning och korrespondens till berörda parter
 • Hantering av kvitton och tidrapportering
 • Vara VD behjälplig med att förbereda VD:s agenda, hantera mötesförfrågningar och mötesbokningar.
 • Vara VD behjälplig med att prioritera, strukturera och sortera VD:s inkommande mail
 • Självständigt driva administrativa ansvarsområdet eller andra områden definierade på ledningsgruppsnivå
 • Interna konferenser, informationsmöten, styrelsemöten
 • Stötta VD och ledningsgrupp med övriga ad hoc-uppgifter

Din bakgrund
Vi söker dig med några års erfarenhet från roller som VD–assistent i en snabbrörlig miljö och som trivs mycket bra med att arbeta såväl högt som lågt. För att lyckas i rollen talar och skriver du svenska obehindrat. Vi har en hög förväntan på din kommunikativa förmåga både skriftligt och muntligt. Du är van vi att ta dig an texter och är själv van vid att skriva och hantera löptexter/dokument. Du har god systemvana samt är en mycket god användare av Outlook och Officepaketet.

Som person är du prestigelös, självgående och handlingskraftig och då VD:s vardag kan ta snabba vändningar gäller det att du är flexibel som person. Dina tidigare erfarenheter har gjort dig trygg i rollen och du arbetar proaktivt, lösningsorienterat och strukturerat med hög kvalitet i leveransen. Du motiveras av att skapa ordning och reda i en snabbrörlig verksamhet och är positivt inställd till allt ifrån de enklaste bokningarna till förberedelser och efterarbeten i samband med viktiga affärsstrategiska möten.

Om Stenvalvet
Stenvalvet är ett av de ledande bolagen i Sverige inom ägande, förvaltning och utveckling av samhällsfastigheter. Totalt ett hundratal fastigheter med en area av ca 600 000 kvm till ett sammanlagt marknadsvärde om cirka 12,8 miljarder kronor. I våra fastigheter bedrivs samhällsservice inom områden som äldreboende, rättsväsende, vård och skola. Det är företrädesvis stat, kommun och region som är hyresgäster och utförare. Staten står för cirka 31%, kommun och regioner står för cirka 42% och övriga utförare av samhällsservice för 27% av hyresintäkterna.

Fastighetsbeståndet är fördelat på två regioner; Nord och Syd. Stenvalvets ägare är långsiktiga institutionella investerare; Kyrkans Pensionskassa, Kåpan Pensioner och Stiftelsen för Strategisk Forskning.

Vi arbetar för att skapa goda och långsiktiga relationer till våra hyresgäster och verksamheter. Vi finns på plats lokalt, månar om korta beslutsvägar, tillgänglighet samt att ge våra hyresgäster snabb återkoppling. Vi är långsiktiga, lyhörda och omsorgsfulla i vårt arbete och relationer till såväl hyresgäster, utförare som ägare.

Mer om tjänsten och rekryteringsprocessen
I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Clara Forsberg, clara.forsberg@thepace.se eller Christina Stenbeck, christina.stenbeck@thepace.se.

Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan. Vi tar tyvärr inte emot ansökningarna via mail, utan du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på www.wise.se och du får då svara på tre korta frågor. Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill nämligen tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Sök rollen Senast november 5, 2020

Vår rekryteringsprocess

 1. Ansökan

  Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.
 2. Urval

  Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.
 3. Intervju

  Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.
 4. Anställning

  Passar vi dig, du oss och vår uppdragsgivare är det dags för nästa steg i karriären.
 5. Uppföljning

  Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Christina Stenbeck

Christina Stenbeck

Rekryteringskonsult

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast november 5, 2020

Sök rollen

Fler lediga tjänster

Nytt

Executive Assistant

Här är rollen för dig som söker en arbetsplats där det är högt i tak och du får bidra med din expertis både i stort som smått. Ingen dag är den andra lik och här får du chansen att forma rollen så den passar dig. Primärt supporterar du VD och hans ledningsgrupp som består av åtta personer.

Stockholm Sista ansökningsdag: november 12, 2020

Läs mer & ansök

Nytt

Site Manager till Wise Group i Malmö

Trivs du med att vara ”spindel i nätet”, komma till jobbet och mötas av glädje och engagerade kollegor samt utvecklas i takt med att vi växer? Då kanske du är Wise Groups nya Site Manager!

Malmö Sista ansökningsdag: november 4, 2020

Läs mer & ansök

Nytt

Executive Assistant Mckinsey & Company

As executive assistant (EA) you will play an important role in our collective success by problem solving, thinking creatively, and managing the busy day of partners in our Sweden office. The support you provide makes meaningful impact by enabling colleagues and the firm to operate efficiently. When you join McKinsey, you can put your talents to use where opportunities are limitless and every day makes a difference.

Göteborg Sista ansökningsdag: november 12, 2020

Läs mer & ansök

Executive Assistant McKinsey & Company

As executive assistant (EA) you will play an important role in our collective success by problem solving, thinking creatively, and managing the busy day of partners in our Sweden office. The support you provide makes meaningful impact by enabling colleagues and the firm to operate efficiently. When you join McKinsey, you can put your talents to use where opportunities are limitless and every day makes a difference.

Stockholm Sista ansökningsdag: november 7, 2020

Läs mer & ansök

TRR söker kontaktcentermedarbetare

Vill du jobba i en roll som verkligen gör skillnad för individer som står inför stora förändringar i livet? Är du kommunikativ, lyhörd och serviceinriktad? Då kan det här vara jobbet för dig.

Stockholm Sista ansökningsdag: november 14, 2020

Läs mer & ansök