Studio Administrator till Toca Boca

Stockholm Heltid Konsultuppdrag

Har du erfarenhet av att arbeta i SAP samt är en driven och relationsskapande administratör? Då kan tjänsten som Studio Administrator hos härliga Toca Boca vara rollen för dig!

Sök rollen Senast april 21, 2021

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Friskvård
 • Karriärmöjligheter
 • Kollektivavtal

Till Toca Boca söker vi nu en Studio Administrator på heltid med start omgående. Detta är ett konsultuppdrag via The Pace fram till årsskiftet med goda chanser till förlängning. Tjänsten utgår från Toca Bocas kontor i Hammarby Sjöstad men med hänsyn till nuvarande restriktioner kommer du arbeta digitalt hemifrån tills förutsättningarna förändras. 

Ditt uppdrag
I rollen som Studio Administrator hos Toca Boca arbetar du i en internationell miljö och du har ett viktigt administrativt ansvar vad gäller företagets fakturahantering. Du kommer arbeta tätt med avdelningen Finance där du primärt kommer hantera fakturor i SAP och skicka PO-nummer till AP. Du kommer även se över kostnader, fakturor och underlag. I tillägg till detta kommer du även stötta Toca Bocas developement-team med administrativa uppgifter.

Exempel på arbetsuppgifter och ansvarsområden som ingår i rollen:

 • Hantera och göra i ordning leverantörer i redovisningssystemet
 • Stötta inköpsrekvisitioner och inköpsorder samt ta emot tjänster och varor i PO-portalen
 • Säkerställa att alla fakturor registreras och betalas ut korrekt i SAP
 • Utbilda ny personal i leverantörsuppsättningen och följa upp pappersarbetet kring detta
 • Telefon- och mailkontakt med huvudkontoret i Toronto
 • Stötta med övriga administrativa uppgifter och underlätta arbetet i ett ständigt växande bolag

Din Bakgrund
För att lyckas i rollen som Studio Administrator ser vi att du har erfarenhet från en administrativ och serviceinriktad roll sedan innan. Du har erfarenhet av att arbeta i SAP tidigare och du kan lätt orientera dig i systemet. Eftersom du arbetar i en internationell miljö och kommer ha mycket kontakt med huvudkontoret i Toronto är det viktigt att du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, både i tal och skrift. Om du har en utbildning inom finans eller liknande är det meriterande men inget krav – det viktigaste är att du har grundläggande kunskap i SAP och fakturering samt drivs av det administrativa strukturerade arbetet. Ett stort plus är om du har ett intresse för spel och spelutveckling!

Vidare är du en relationsskapande och pedagogisk person som kan ställa frågor om det är något som behöver förtydligas, och du är inte rädd för att ställa krav i de situationer som det krävs. Du är noggrann och prestigelös i ditt arbete och tar egna initiativ till att hjälpa till och hitta lösningar på ett flexibelt sätt.

Om Toca Boca
Toca Boca captures the power of play. We create digital toys and everyday products that are filled with fun and silliness that kids from any corner of the world can instantly relate to. Everything is designed from their perspective. We celebrate the diversity and quirkiness of their world and give them the freedom to play in ways that only they can dream up. There are no rules, no boundaries and no “right” or “wrong” way to do anything. There’s just the undeniable, power of play.

När du blir en av oss
Som konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Kandidatansvarig Emma Holster (emma.holster@thepace.se), Konsultchef Johan Fernström (johan.fernstrom@thepace.se) och Konsultchef Stina Bylund (stina.bylund@thepace.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Sök rollen Senast april 21, 2021

Vår rekryteringsprocess för konsulter

 1. Ansökan

  Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.
 2. Urval

  Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.
 3. Intervju

  I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.
 4. Anställning

  Passar vi dig, du oss och vår uppdragsgivare är det dags för nästa steg i karriären.
 5. Uppföljning

  Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Emma Holster

Emma Holster

Kandidatansvarig

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast april 21, 2021

Sök rollen

Fler lediga tjänster

Executive Assistant till LRF

Sveriges största småföretagarorganisation Lantbrukarnas Riksförbund, LRF, med nära 140 000 medlemmar, söker nu en Executive Assistant till VD och koncernchef Anna Karin Hatt. Vår nuvarande Executive Assistant till VD, som är en riktig stjärna, går vidare till nya spännande utmaningar och därför söker vi nu efter vår nästa stjärna!

Rollen är en nyckelposition i vilken du förväntas supportera på mycket hög nivå med ett stort mått av integritet och lyhördhet – med VDs bästa ständigt för ögonen.

Stockholm Sista ansökningsdag: maj 4, 2021

Läs mer & ansök

Technical Service Coordinator

This assignment offers you an opportunity to be part of a market leading innovative global company in front of green technology. An open and inspiring environment where your energy will make a difference.

Göteborg Sista ansökningsdag: april 26, 2021

Läs mer & ansök

Executive Assistant till Vice President/CEO på Permobil

I denna roll kommer du att vara ansvarig för att tillhandahålla exemplariskt stöd på toppnivå till VD och tillhörande koncernledning. Koncernledningen består av nio medlemmar över hela världen, bland annat från Asien, USA och Europa och därför är det önskvärt att du tidigare arbetat i en internationell miljö.

Stockholm Sista ansökningsdag: april 27, 2021

Läs mer & ansök

Vi söker en Customer Success Manager till Gasbolagen i Stockholm

Vi på The Pace söker efter dig som vill bli Gasbolagen i Stockholms medarbetare inom Customer Success. Då befattningen är en ny och mycket viktig del i bolagens framtidssatsning, med att införa och utveckla arbetet med Kundservice, Self service och CRM-system, söker vi dig som har tidigare erfarenhet från en liknande roll som exempelvis CSM eller Kundserviceansvarig.

Stockholm Sista ansökningsdag: april 29, 2021

Läs mer & ansök