Gruppchef till supportfunktion hos ledande bygg- och anläggningsföretag

Stockholm Heltid Konsultuppdrag

Nu söker vi en kommunikativ och driven gruppchef till ett mindre team på ett spännande och stort bolag i Stockholm!

Sök rollen Senast april 22, 2021

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Friskvård
 • Kollektivavtal

Till vår kund söker vi nu en gruppchef för ekonomi-/fakturasupport med start omgående. Detta är ett konsultuppdrag på heltid via The Pace fram till årsskiftet 2021/2022. Detta är en fantastisk möjlighet för dig som vill ta dig an nästa spännande interimsuppdrag som gruppchef och ledare.

Ditt uppdrag
Som chef för ekonomi-/fakturasupport ansvarar du för en grupp om fem personer vars uppdrag är att besvara frågor inom området för kund- och leverantörsreskontra från både interna och externa kunder samt leverantörer och utföra där till hörande administrativa arbetsuppgifter.

Ditt huvudsakliga uppdrag är att:

 •        Säkerställa en professionell användarsupport för kund- och leverantörsreskontra
 •        Säkerställa att administrativa ärenden hanteras effektivt, korrekt och professionellt
 •        Samverka både inom och utanför företaget med intressenter, kunder och beställare
 •        Bevaka koncernens supportbehov och tillsammans utveckla servicearbetet och nya tjänster
 •        Ansvara för utveckling av processer och arbetssätt för den egna gruppen och vara delaktig i att utveckla supportarbetet tillsammans med chefskollegor inom avdelningen
 •        Budget- och personalansvar med uppföljning och utveckling av medarbetare

Din bakgrund
Vi söker dig som är trygg och kommunikativ med ett prestigelöst förhållningssätt till din omgivning. Du är inte rädd för att fatta beslut och samarbetar väl med berörda intressenter. Du har ett starkt kvalitetstänk i det arbete du utför och är van vid att prioritera dina åtaganden. Med ett strukturerat och lösningsorienterat arbetssätt driver du dina arbetsuppgifter i mål.

Som person har du förmåga och fallenhet för att leda och skapa förutsättningar för dina medarbetare att lyckas i sitt uppdrag. Du drivs av att engagera och utveckla och har en god pedagogisk förmåga i ditt bemötande. Du tycker om kundservice och är en god lagspelare.

Vi ser att du har lång ledarerfarenhet, minst 3-5 år samt grundläggande erfarenheter inom systemfunktionalitet och lätt sätter dig in i nya system och tycker att det är kul. Du har även erfarenhet av att utveckla och dokumentera processer och arbetssätt.

För att lyckas och vara framgångsrik i rollen ser vi att du har erfarenhet från en ledande position inom kundtjänstverksamhet samt erfarenhet och intresse för ekonomi där en utbildning är meriterande.

När du blir en av oss
Som konsult hos The Pace/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning. Vi är också måna om att du som konsult känner dig som en del av gänget. Vi har därför konsultevents och en nära dialog med dig under hela ditt uppdrag. Vill du läsa mer om hur det är att jobba som konsult via oss, läs mer här.

Wise Professionals är specialister på hållbar rekrytering och attraktion som arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Stockholm, Göteborg och Malmö/Öresund. The Pace är ett affärsområde inom Wise Professionals som är specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom Business Administration. Vi tillsätter bland annat roller som administrativ chef, kundtjänstchef, receptionschef, VD-assistent, exekutiv assistent, office manager, koordinator, administratör och sälj-, jurist- och kontorsassistent.

Nyfiken på att veta mer?
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Kandidatansvarig Emma Holster (emma.holster@thepace.se) och konsultchef Stina Bylund (stina.bylund@thepace.se).

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad matchning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation med ledstjärnorna nyfiken – modig – proffsig. Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Sök rollen Senast april 22, 2021

Vår rekryteringsprocess för konsulter

 1. Ansökan

  Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.
 2. Urval

  Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.
 3. Intervju

  I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.
 4. Anställning

  Passar vi dig, du oss och vår uppdragsgivare är det dags för nästa steg i karriären.
 5. Uppföljning

  Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Emma Holster

Emma Holster

Kandidatansvarig

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast april 22, 2021

Sök rollen

Fler lediga tjänster

Nytt

Studio Administrator till Toca Boca

Har du erfarenhet av att arbeta i SAP samt är en driven och relationsskapande administratör? Då kan tjänsten som Studio Administrator hos härliga Toca Boca vara rollen för dig!

Stockholm Sista ansökningsdag: april 21, 2021

Läs mer & ansök

Executive Assistant till LRF

Sveriges största småföretagarorganisation Lantbrukarnas Riksförbund, LRF, med nära 140 000 medlemmar, söker nu en Executive Assistant till VD och koncernchef Anna Karin Hatt. Vår nuvarande Executive Assistant till VD, som är en riktig stjärna, går vidare till nya spännande utmaningar och därför söker vi nu efter vår nästa stjärna!

Rollen är en nyckelposition i vilken du förväntas supportera på mycket hög nivå med ett stort mått av integritet och lyhördhet – med VDs bästa ständigt för ögonen.

Stockholm Sista ansökningsdag: maj 4, 2021

Läs mer & ansök

Technical Service Coordinator

This assignment offers you an opportunity to be part of a market leading innovative global company in front of green technology. An open and inspiring environment where your energy will make a difference.

Göteborg Sista ansökningsdag: april 26, 2021

Läs mer & ansök

Executive Assistant till Vice President/CEO på Permobil

I denna roll kommer du att vara ansvarig för att tillhandahålla exemplariskt stöd på toppnivå till VD och tillhörande koncernledning. Koncernledningen består av nio medlemmar över hela världen, bland annat från Asien, USA och Europa och därför är det önskvärt att du tidigare arbetat i en internationell miljö.

Stockholm Sista ansökningsdag: april 27, 2021

Läs mer & ansök