Projektadministratör Hjärnfonden

Stockholm Heltid Rekrytering

På Hjärnfonden får du möjlighet att bidra till en friskare framtid för många människor och stärka Hjärnfondens vision. Vi söker dig som är en självgående och proaktiv administratör som är bekväm med att på egen hand planera, organisera och ansvara för ditt arbete.

Sök rollen Senast april 17, 2021

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Förtroendearbetstid
 • Friskvård
 • Kollektivavtal

I rollen som projektadministratör för forskningsstöd samverkar du med flera olika funktioner inom Hjärnfonden. Till exempel Vetenskapliga nämnden, stora givare, donationer och ekonomifunktioner där du bistår med rapporter och ekonomisk uppföljning. Du arbetar löpande med verksamhetens administration och ekonomiuppföljning samtidigt som du har nära samarbete med bland annat Forskningssekreterare.

Dina arbetsuppgifter varierar men vanligt förekommande är:  

·      Ansvar för forskningsadministration, såsom handläggning av Hjärnfondens forskningsbidrag och stipendier, löpande arbete med processer kring utlysning, ansökan, tilldelning och utbetalning av bidrag och stipendier. Samt förbättra processer av olika slag.

·      Uppföljning, handläggning och ekonomisk redovisning internt kring donationer, forskningsbidrag och stipendier.

·      Bistå ekonomifunktionen med ekonomiska sammanställningar gällande utlovade medel på både kort och lång sikt. Samt ta fram ekonomisk information till årsredovisningen.

Om dig 
Vi söker dig som är en självgående och proaktiv administratör som är bekväm med att på egen hand planera, organisera och ansvara för ditt arbete. Tjänsten kräver att du har hög integritet och ett professionellt förhållningssätt. Du gillar service och att hjälpa andra. Vi ser att du är trygg i att ta initiativ och du är nyfiken som person med gott omdöme.

Vidare ser vi att du är lösningsorienterad, har god prioriteringsförmåga och att du vågar komma med egna tankar och idéer. Här är ditt egna driv i fokus.

Du har några års arbetslivserfarenhet från roller inom administration med inslag av ekonomi och uppföljning. Har du en ekonomisk bakgrund ser vi det som ett plus.

Du är van att administrera olika system, känner dig trygg i Excel och du kan skriva protokoll och skicka möteskallelser.  Erfarenhet från hela Office 365 Cloud, Dynamics CRM system och ansökningssystem är meriterande.

Om Hjärnfonden
Hjärnfonden är en ideell insamlingsstiftelse som utan statligt stöd arbetar för att finansiera och skapa framsteg inom livsviktig forskning kring hela hjärnan, dess skador och funktionsnedsättningar men också för att öka kunskapen om den friska hjärnans utveckling och potential. Vi är en av Sveriges 20 största insamlingsorganisationer och samlar in medel till världsledande och nyskapande forskning och delar sedan ut postdoktorala stipendier och bidrag till den bästa forskningen.  

På Hjärnfonden får du möjlighet att bidra till en friskare framtid för många människor och stärka Hjärnfondens vision om att ”ingen ska behöva lida av sjukdomar, skador eller funktionsnedsättningar i hjärnan”. Din insats här kan bidra till att fler barn mår bättre. Här hamnar du i en värderingsdriven organisation som befinner sig i en stark tillväxt med en hög utvecklingstakt och du har möjlighet att göra skillnad med att utmana och lär oss nytt.

Mer om tjänsten och rekryteringsprocessen
I den här rekryteringen samarbetar Hjärnfonden med The Pace/Wise Professionals och tjänsten är en tillsvidaretjänst med sex månaders provanställning.
Har du frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Christina Stenbeck på christina.stenbeck@thepace.se

Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum så vänta därför inte med att skicka in din ansökan. Vi tar tyvärr inte emot ansökningarna via mail, utan du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på www.thepace.se och du får då svara på tre korta frågor.

Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete och på så sätt kunna göra den bästa matchningen.

Varmt välkommen med din ansökan!  

 

 

 

 

Sök rollen Senast april 17, 2021

Vår rekryteringsprocess

 1. Ansökan

  Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.
 2. Urval

  Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.
 3. Intervju

  Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.
 4. Anställning

  Passar vi dig, du oss och vår uppdragsgivare är det dags för nästa steg i karriären.
 5. Uppföljning

  Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Christina Stenbeck

Christina Stenbeck

Rekryteringskonsult

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast april 17, 2021

Sök rollen

Fler lediga tjänster

Nytt

Studio Administrator till Toca Boca

Har du erfarenhet av att arbeta i SAP samt är en driven och relationsskapande administratör? Då kan tjänsten som Studio Administrator hos härliga Toca Boca vara rollen för dig!

Stockholm Sista ansökningsdag: april 21, 2021

Läs mer & ansök

Executive Assistant till LRF

Sveriges största småföretagarorganisation Lantbrukarnas Riksförbund, LRF, med nära 140 000 medlemmar, söker nu en Executive Assistant till VD och koncernchef Anna Karin Hatt. Vår nuvarande Executive Assistant till VD, som är en riktig stjärna, går vidare till nya spännande utmaningar och därför söker vi nu efter vår nästa stjärna!

Rollen är en nyckelposition i vilken du förväntas supportera på mycket hög nivå med ett stort mått av integritet och lyhördhet – med VDs bästa ständigt för ögonen.

Stockholm Sista ansökningsdag: maj 4, 2021

Läs mer & ansök

Technical Service Coordinator

This assignment offers you an opportunity to be part of a market leading innovative global company in front of green technology. An open and inspiring environment where your energy will make a difference.

Göteborg Sista ansökningsdag: april 26, 2021

Läs mer & ansök

Executive Assistant till Vice President/CEO på Permobil

I denna roll kommer du att vara ansvarig för att tillhandahålla exemplariskt stöd på toppnivå till VD och tillhörande koncernledning. Koncernledningen består av nio medlemmar över hela världen, bland annat från Asien, USA och Europa och därför är det önskvärt att du tidigare arbetat i en internationell miljö.

Stockholm Sista ansökningsdag: april 27, 2021

Läs mer & ansök