Utbildningsadministratör till Peab

Stockholm Konsultuppdrag

Har du ett tydligt servicetänk där du alltid sätter kunden främst och vill vara med och utveckla Peabs utbildningsadministration? Då kanske just du är den som vi söker! Detta är ett konsultuppdrag med start i augusti.

Sök rollen Senast augusti 17, 2021

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Friskvård
 • Karriärmöjligheter
 • Kollektivavtal

Just nu söker vi en servicemedveten utbildningsadministratör för ett heltidsuppdrag hos Peab i Ulriksdal, Stockholm. Detta är ett konsultuppdrag via The Pace/Wise Professionals med start i augusti och ett år framåt, med chans till förlängning alternativt anställning hos kund.

Ditt uppdrag
Utbildningsadministrationen är en del av Peab Support AB som är en internleverantör av processorienterade tjänster inom Ekonomi, Lön, HR och IT till Peabkoncernens samtliga nordiska verksamheter.

Ditt uppdrag är att erbjuda professionell och effektiv kursadministration samt tillse att verksamheten får den kurs de efterfrågar till avtalsenligt pris och levererad på en tidpunkt som passar dem.

Du kommer exempelvis arbeta med att:

 • Planera och skapa kurstillfällen samt administrera, dokumentera och följa upp dessa
 • Söka och boka kursledare/kursleverantör samt ev. kurslokal
 • Hantera kursintyg
 • Fakturahantering och uppföljning av kostnader
 • Aktivt arbeta i vårt ärendehanteringssystem och besvara frågor via telefon och e-post
 • Vara delaktig i utvecklingen och förbättringen av rutiner och processer

Din bakgrund
Du har tidigare erfarenhet av administration och Excel och har arbetat i ett högt tempo där du är effektiv för att komma framåt i jobbet. Du motiveras av att arbeta tillsammans med andra i en grupp. Du sprider energi och kunskap vidare i teamet och arbetar för att ni tillsammans ska nå era mål.

Att tänka steget längre och arbeta proaktivt är en styrka hos dig och du vågar ställa frågor samt komma med egna förslag. Du är initiativrik och tar ansvar för att arbetsuppgifterna utförs. Du arbetar metodiskt och noggrant. Du trivs med att hjälpa andra och kan med lätthet kommunicera i både tal och skrift.

När du blir en av oss
Som konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Konsultchef Johan Fernström (johan.fernstrom@thepace.se) och Konsultchef Stina Bylund (stina.bylund@thepace.se).

Eftersom det är semestertider så kan vår återkoppling dröja men vi lovar att återkomma till dig så snart vi kan, så håll ut. Vi kommer bearbeta urvalet under vecka 30 och sedan återuppta processen med vidare intervjuer från och med den 16/8.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Sök rollen Senast augusti 17, 2021

Vår rekryteringsprocess för konsulter

 1. Ansökan

  Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.
 2. Urval

  Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.
 3. Intervju

  I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.
 4. Anställning

  Passar vi dig, du oss och vår uppdragsgivare är det dags för nästa steg i karriären.
 5. Uppföljning

  Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Stina Bylund

Stina Bylund

Konsultchef

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast augusti 17, 2021

Sök rollen

Fler lediga tjänster

Executive Assistant till Arla Foods

Är du en lösningsorienterad person med hög servicekänsla? Är du även van att arbeta lösningsorienterat i ett högt temo? Sök då tjänsten som Executive Assistant till Arla Foods!

Stockholm Sista ansökningsdag: augusti 22, 2021

Läs mer & ansök

Junior Rekryteringskonsult – The Pace

Är du, precis som vi, en person med starkt grit, som sätter laget före jaget och som älskar att jobba med människor? Vad kul! Vad sägs om att få jobba tillsammans med ett sammansvetsat gäng som genomsyras av teamwork och skratt och där du varje dag får jobba i ett team som ser att hjärta och värme är lika viktigt som affärsmässighet och resultat?

Vi söker nu en junior rekryteringskonsult och kanske är det just dig vi letar efter!

Stockholm Sista ansökningsdag: augusti 14, 2021

Läs mer & ansök

Purchasing Assistant

Do you have a background within logistics or purchasing and are looking for an assignment to start after the Summer? Be sure to take this opportunity to work in a multinational, reputable company as a Purchasing Assistant!

Göteborg Sista ansökningsdag: augusti 11, 2021

Läs mer & ansök

Logistics Coordinator to Tobii Dynavox AB

As our new Logistics Coordinator you will be the go-to person for all of Tobii Dynavox’s logistic needs. You will be working with both organizing how we work with logistics as well as hands on picking and packing shipments to our clients, internal and external customers.

Stockholm Sista ansökningsdag: augusti 14, 2021

Läs mer & ansök