Executive Assistant till kund i Stockholm

Stockholm Heltid Konsultuppdrag

Nu letar vi efter en driven, proaktiv och strukturerad person för rollen som Executive Assistant som kommer få ta den av en utvecklande och spännande resa!

Sök rollen Senast augusti 15, 2021

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Friskvård
 • Kollektivavtal

Vi letar nu efter en Executive Assistant till vår kund i Kista med start efter semestern. Detta är ett konsultuppdrag på sex månader följt av anställning hos kunden om det är en bra matchning från båda håll.

Ditt uppdrag
I rollen som Executive Assistant kommer du att arbeta koordinerande med att supporta medlem i ledningsgruppen. Du kommer bli personens högra hand och agera spindeln i nätet samt tillhandahålla ett affärsnära stöd på toppnivå. Du kommer arbetat brett där få dagar är den andra lik och du kommer involveras i olika projekt samt vara centrum för kommunikation, administration och planering.

Då samarbetet kommer vara tätt kommer du få möjlighet till en unik inblick i affären som gör att du på sikt kommer kunna driva större projekt och växa i din roll.

Dina ansvarsområden och arbetsuppgifter:

 • Komplex kalenderhantering samt koordinering av möten och resor
 • Ansvara för resebokningar (inrikes och utrikes) och tillhörande logistik så som transport och hotell
 • Förbereda presentationer och material och se till att materialet är komplett och korrekt inför möten
 • Daglig kontakt med nationella och internationella personer, både internt och externt
 • Projektledning av större och mindre projekt
 • Administrativa ad hoc-uppgifter

Din bakgrund
Vi söker dig som arbetat i en liknande roll tidigare men vill vidare till en roll där du kan överträffa förväntningar och kunna växa vidare in i bolaget. Du är en servicemedveten person ut i fingerspetsarna, är uppmärksam på detaljer och älskar proaktivitet samt att fixa även de små detaljerna till de bästa.

Du är en person som vill utvecklas och utmanas samt använda den kunskap du har med dig från tidigare roller. En framgångsfaktor I denna roll är att vara nyfiken och ha förmågan att prioritera din tid på ett effektivt sätt.

Vidare har du hög integritet och upplever dig själv som en pålitlig person. Du har ett antal års erfarenhet av en assisterande/koordinerande roll sedan tidigare, önskvärt från en stor och snabbrörlig organization. Avslutningsvis är du en utmärkt kommunikatör på både svenska och engelska. Ditt andra spark är Outlook, SharePoint, Microsoft Word och Teams där du navigerar med enkelhet.

När du blir en av oss
Tiden på Wise Professionals ska vara den roligaste i din karriär, ambitiöst va? Det gäller även för dig som konsult såklart och vi är måna om att du känner dig som en del av gänget. Vi har därför konsultevents och en nära dialog med dig under hela ditt uppdrag. Vill du läsa mer om hur det är att jobba som konsult via oss, läs mer här. Hur roligt vore det inte att gigga på ditt drömföretag? Exempel på organisationer vi samarbetar med hittar du här. Vill du få ännu mer feeling, spana in vårt Instagramkonto @wiseprofessionals.

Nyfiken på att veta mer?
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Kandidatansvarig Emma Holster (emma.holster@thepace.se), Konsultchef Stina Bylund (stina.bylund@thepace.se).

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad kompetensförsörjning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation med ledstjärnorna nyfiken – modig – proffsig.

Eftersom det snart är semestertider så kan vår återkoppling dröja men vi lovar att återkomma till dig så snart vi kan, så håll ut. Vi kommer bearbeta urvalet under vecka 30 och sedan återuppta processen med vidare intervjuer från och med den 16/8.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Sök rollen Senast augusti 15, 2021

Vår rekryteringsprocess för konsulter

 1. Ansökan

  Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.
 2. Urval

  Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.
 3. Intervju

  I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.
 4. Anställning

  Passar vi dig, du oss och vår uppdragsgivare är det dags för nästa steg i karriären.
 5. Uppföljning

  Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Stina Bylund

Stina Bylund

Konsultchef

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast augusti 15, 2021

Sök rollen

Fler lediga tjänster

Executive Assistant till Arla Foods

Är du en lösningsorienterad person med hög servicekänsla? Är du även van att arbeta lösningsorienterat i ett högt temo? Sök då tjänsten som Executive Assistant till Arla Foods!

Stockholm Sista ansökningsdag: augusti 22, 2021

Läs mer & ansök

Utbildningsadministratör till Peab

Har du ett tydligt servicetänk där du alltid sätter kunden främst och vill vara med och utveckla Peabs utbildningsadministration? Då kanske just du är den som vi söker! Detta är ett konsultuppdrag med start i augusti.

Stockholm Sista ansökningsdag: augusti 17, 2021

Läs mer & ansök

Junior Rekryteringskonsult – The Pace

Är du, precis som vi, en person med starkt grit, som sätter laget före jaget och som älskar att jobba med människor? Vad kul! Vad sägs om att få jobba tillsammans med ett sammansvetsat gäng som genomsyras av teamwork och skratt och där du varje dag får jobba i ett team som ser att hjärta och värme är lika viktigt som affärsmässighet och resultat?

Vi söker nu en junior rekryteringskonsult och kanske är det just dig vi letar efter!

Stockholm Sista ansökningsdag: augusti 14, 2021

Läs mer & ansök

Purchasing Assistant

Do you have a background within logistics or purchasing and are looking for an assignment to start after the Summer? Be sure to take this opportunity to work in a multinational, reputable company as a Purchasing Assistant!

Göteborg Sista ansökningsdag: augusti 11, 2021

Läs mer & ansök

Logistics Coordinator to Tobii Dynavox AB

As our new Logistics Coordinator you will be the go-to person for all of Tobii Dynavox’s logistic needs. You will be working with both organizing how we work with logistics as well as hands on picking and packing shipments to our clients, internal and external customers.

Stockholm Sista ansökningsdag: augusti 14, 2021

Läs mer & ansök