Service minded administratör till STANLEY Security i Lund!

Lund

”FOR THOSE WHO MAKE A DIFFERENCE” är en mening som är återkommande i STANLEY Securitys verksamhet, såväl nationellt som internationellt. När du arbetar som Administratör hos oss så har du ett starkt driv för att hålla en hög servicenivå där vi ska arbeta för att överträffa våra mål med en hängivenhet och passion som gör vår värld tryggare.

Sök rollen Senast september 26, 2021

Till STANLEY Security söker vi nu en service minded administratör. Dina dagar på jobbet kommer fyllas med varierande arbetsuppgifter där du får möjlighet att arbeta självständigt men samtidigt agera spindeln i nätet gentemot dina kollegor och kunder. Detta är ett konsultuppdrag via The Pace/Wise Professionals på initialt 12 månader. Tjänsten är placerad delvis på STANLEY Security kontor i Lockarp ca 2 dagar i veckan och resterande dagar ute hos kund i centrala Lund. Vi ser gärna att du kan börja så snart som möjligt.

Ditt uppdrag
Som administratör på STANLEY Security kommer du att tillhöra ett större serviceteam om 20 kollegor. Du kommer att jobba nära ett fåtal servicetekniker och rapportera till Servicechef.  Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att handlägga och administrera inkommande ärenden från kund. Ärendena som du kommer att hantera är säkerhetsklassificerad information och du förväntas kunna kategorisera och prioritera. Arbetsuppgifter i korthet:

  • Arbeta ute hos kunden i deras servicedesksystem, ta emot och hantera serviceanmälningar, hantering av reservdelslager, dokumentation av material
  • Framställa fakturaunderlag samt uppföljning av serviceuppdrag
  • Daglig support till servicetekniker både på kundsite i Lund samt stötta övriga delar av serviceorganisationen i Malmö
  • Uppdatera och underhålla administrativa register
  • Arbeta med materialbeställningar samt kontering av fakturor

Din bakgrund
Vi söker dig som har några års erfarenhet av att ha arbetat i en administrativ roll och är van vid att arbeta i ärendehanteringssystem. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att ha arbetat med säkerhetsklassificerad information. Vi lägger stor vikt på din kommunikativa förmåga, både i tal och skrift.

Rollen ställer höga krav på att kunna arbeta självständigt och att du har förmåga att prioritera mellan dina arbetsuppgifter samt att du är noggrann och detaljfokuserad. Du har en fallenhet av att kunna växla mellan olika arbetsuppgifter utan att tappa fokus. Vi ser även att du har en hög servicegrad i ditt DNA. För den specifika tjänsten är det viktigt att du har möjlighet att förhålla dig till fasta arbetstider på kontoret (8:00-16:30)

Om STANLEY Security
STANLEY Security Sverige är ett tekniskt säkerhetsföretag som är verksamma över hela landet. Vi är +900 st medarbetare och har över 30 kontor. Vi växer och efterfrågar ständigt ny kompetens! Är du intresserad av att jobba hos oss? Besök https://stanleysecurity.se och läs mer om oss och hur det är att arbeta på STANLEY Security Sverige.

Våra kunder finns i alla sektorer, i alla storlekar och i alla områden – från den stora internationella handelskedjan till det lilla kontoret på landsbygden. Vår kompetens sträcker sig från design och installation till service och support av de senaste säkerhetslösningarna. Navet för våra tjänster är vår Säkerhetscentral – där våra kunders säkerhet hanteras och nya tjänster ständigt utvecklas. Många av våra kunder uppskattar också de utbildningar och analystjänster vi erbjuder.

STANLEY Security- For those who make the world safer.

När du blir en av oss
Som konsult hos The Pace/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning. Vi är också måna om att du som konsult känner dig som en del av gänget. Vi har därför konsultevents och en nära dialog med dig under hela ditt uppdrag. Vill du läsa mer om hur det är att jobba som konsult via oss, läs mer här.

Wise Professionals är specialister på hållbar rekrytering och attraktion som arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Stockholm, Göteborg och Malmö/Öresund. The Pace är ett affärsområde inom Wise Professionals som är specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom Business Administration. Vi tillsätter bland annat roller som administrativ chef, kundtjänstchef, receptionschef, VD-assistent, exekutiv assistent, Office Manager, koordinator, administratör och sälj-, jurist- och kontorsassistent.

Nyfiken på att veta mer?
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver. Ansvarig för rollen är Konsultchef Johanna Treschow, johanna.treschow@wise.se .

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad matchning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation med ledstjärnorna nyfiken – modig – proffsig. Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Sök rollen Senast september 26, 2021

Kontakta mig för mer information

Johanna Treschow

Johanna Treschow

Konsultchef

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast september 26, 2021

Sök rollen

Fler lediga tjänster

Engagement Manager/Program Manager

Join the transition to a sustainable global food system!
The Food Planet Prize is on a mission to drive a rapid transition to a sustainable global food system. To strengthen our team, we are currently looking for a Stakeholder Engagement Manager that will raise our profile and highlight the link between food and environmental issues in key sectors.

Stockholm Sista ansökningsdag: oktober 10, 2021

Läs mer & ansök

Nominations Coordinator

Join the transition to a sustainable global food system!
The Food Planet Prize has created this brand new role in our growing organization. We’re looking for a bright mind to help us coordinate the incoming nominations for the Food Planet Prize.

Stockholm Sista ansökningsdag: oktober 10, 2021

Läs mer & ansök

Nu söker vi en Operations Manager till UNITY Kista Campus

Nu söker vi dig som vill vara med och skapa ett unikt boendekoncept för studenter.
I rollen som Operations Manager får du möjlighet att arbeta i en dynamisk och kreativ miljö där ingenting är omöjligt.

UNITY öppnar under hösten i Hammarby Sjöstad och redan vid årsskiftet är det dags att etablera sig i Kista. Inom kort kommer också verksamheter att öppnas i Finland och Danmark.

Stockholm Sista ansökningsdag: oktober 10, 2021

Läs mer & ansök

Assistant to EQT

Are you a driven person with a high sense of service? Do you also enjoy working at a high pace? Then you should apply for this position as Assistant at EQT!

Stockholm Sista ansökningsdag: september 23, 2021

Läs mer & ansök

Co-Pilot/Executive Assistant till Devies

Executive Assistant/Co-pilot sökes till VD med höga ambitioner och stora visioner.

Är du trygg i dig själv, rör dig vant bland management på högre nivå och är dessutom den där personen som lätt tar ansvar och ägandeskap för kontoret och den miljö du verkar i? Då kan vi på The Pace ha det rätta uppdraget för dig! Vår kund Devies befinner sig i en expansiv fas och ledningen behöver nu en driven och initiativtagande Co-pilot.

Göteborg Sista ansökningsdag: september 27, 2021

Läs mer & ansök