Exekutiv assistent till internationellt bolag

Göteborg Heltid Konsultuppdrag

Till vår kund, ett stort internationellt bolag med säte i utkanten av Göteborg, söker vi just nu efter en exekutiv assistent för ett spännande konsultuppdrag.

Sök rollen Senast september 22, 2021

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Kollektivavtal

För vår kunds räkning söker vi nu en exekutiv assistent som kan axla ett spännande konsultuppdrag via The Pace/Wise Professionals. För rätt person finns det även möjlighet för förlängning eller anställning i bolaget . Tjänsten är på heltid.

Ditt uppdrag
Din roll kommer att bestå i att erbjuda administrativt stöd till företagets Vice President/ General Manager samt även till Ledningsgruppen som finns i Sverige.

 Exempel på arbetsuppgifter:

·  Kalla till och förbereda möten samt följa upp närvaron på dessa

·  Samla in och sammanställa presentationsmaterial till interna och externa möten samt hantera mötesprotokoll

·  Resebokning och kalenderbokning

·  Insamling och sammanställning av material kopplade till processer för målsättning, nyckelinitiativ, etc.

Din bakgrund 
Vi söker dig som är serviceminded och självgående med ett gott öga för detaljer. Du är van vid att hålla i många trådar samtidigt och att proaktivt ta kontakt med andra personer och avdelningar för att komma framåt i ditt arbete. Med din noggrannhet är det få saker som går dig förbi. För dig är det en självklarhet att hålla ett högt tempo då du är en del av en händelserik och växande organisation.

Du kommer befinna dig i en internationell miljö och då är det en viktig förutsättning att du är trygg i engelskan såväl som i svenskan, både i tal och skrift. Du betraktar dig som en person med ”social skills” som trivs med ett brett kontaktnät, och din kommunikationsstil är rak och öppen. En stor del av ditt arbete sker i MS Office så här behöver du bemästra såväl Outlook som Excel, Powerpoint samt Teams. Vi ser med fördel att du har en eftergymnasial utbildning och några års erfarenhet av liknande befattning.

När du blir en av oss 
Som konsult hos The Pace/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning. Vi är också måna om att du som konsult känner dig som en del av gänget. Vi har därför konsultevents och en nära dialog med dig under hela ditt uppdrag. Vill du läsa mer om hur det är att jobba som konsult via oss, läs mer här.  

 Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara konsult- och rekryteringslösningar. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Våra värdeord – nyfiken, modig och proffsig – är något som genomsyrar hela vår verksamhet. Idag finns vi i Stockholm, Göteborg och Malmö/Öresund. The Pace är ett affärsområde inom Wise Professionals som är specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom Business Administration. Vi tillsätter bland annat roller som administrativ chef, kundtjänstchef, receptionschef, VD-assistent, exekutiv assistent, office manager, koordinator, administratör och sälj-, jurist- och kontorsassistent.  

Nyfiken på att veta mer? 
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver. Jag som arbetar med detta uppdrag kommer bli din framtida konsultchef och jag heter Stephanie Grammenidis, mig når du på stephanie.grammenidis@wise.se.

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad matchning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation. 

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan. 

Vi ser fram emot att höra från dig! 

Sök rollen Senast september 22, 2021

Vår rekryteringsprocess för konsulter

 1. Ansökan

  Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.
 2. Urval

  Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.
 3. Intervju

  I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.
 4. Anställning

  Passar vi dig, du oss och vår uppdragsgivare är det dags för nästa steg i karriären.
 5. Uppföljning

  Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Stephanie Grammenidis

Stephanie Grammenidis

Konsultchef/Affärsområdesansvarig Region Väst

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast september 22, 2021

Sök rollen

Fler lediga tjänster

Engagement Manager/Program Manager

Join the transition to a sustainable global food system!
The Food Planet Prize is on a mission to drive a rapid transition to a sustainable global food system. To strengthen our team, we are currently looking for a Stakeholder Engagement Manager that will raise our profile and highlight the link between food and environmental issues in key sectors.

Stockholm Sista ansökningsdag: oktober 10, 2021

Läs mer & ansök

Nominations Coordinator

Join the transition to a sustainable global food system!
The Food Planet Prize has created this brand new role in our growing organization. We’re looking for a bright mind to help us coordinate the incoming nominations for the Food Planet Prize.

Stockholm Sista ansökningsdag: oktober 10, 2021

Läs mer & ansök

Nu söker vi en Operations Manager till UNITY Kista Campus

Nu söker vi dig som vill vara med och skapa ett unikt boendekoncept för studenter.
I rollen som Operations Manager får du möjlighet att arbeta i en dynamisk och kreativ miljö där ingenting är omöjligt.

UNITY öppnar under hösten i Hammarby Sjöstad och redan vid årsskiftet är det dags att etablera sig i Kista. Inom kort kommer också verksamheter att öppnas i Finland och Danmark.

Stockholm Sista ansökningsdag: oktober 10, 2021

Läs mer & ansök

Assistant to EQT

Are you a driven person with a high sense of service? Do you also enjoy working at a high pace? Then you should apply for this position as Assistant at EQT!

Stockholm Sista ansökningsdag: september 23, 2021

Läs mer & ansök

Co-Pilot/Executive Assistant till Devies

Executive Assistant/Co-pilot sökes till VD med höga ambitioner och stora visioner.

Är du trygg i dig själv, rör dig vant bland management på högre nivå och är dessutom den där personen som lätt tar ansvar och ägandeskap för kontoret och den miljö du verkar i? Då kan vi på The Pace ha det rätta uppdraget för dig! Vår kund Devies befinner sig i en expansiv fas och ledningen behöver nu en driven och initiativtagande Co-pilot.

Göteborg Sista ansökningsdag: september 27, 2021

Läs mer & ansök