Office Coordinator till Storytel

Stockholm Heltid Konsultuppdrag

Vill du få chansen att tillhöra ett engagerat och härligt team i en snabbfotad och kreativ miljö? Är du dessutom en fena på koordinering och att ha många kontaktytor? Sök då tjänsten som Office Coordinator till Storytel!

Sök rollen Senast oktober 25, 2021

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Friskvård
 • Kollektivavtal

Till Storytel söker vi nu en driven och effektiv Office Coordinator. Detta är ett konsultuppdrag via The Pace och löper fram till april/maj. Tjänsten är på heltid med start omgående och utgår ifrån Storytel’s fina och nyrenoverade lokaler på Riddarholmen i Gamla Stan.

Ditt uppdrag
Storytel’s kontor har genomgått en omfattande renovering under tiden arbetet skett hemifrån och nu är de redo att ta sig tillbaka till kontoret. Du kommer ha en central roll i att koordinera och sätta de sista bitarna på plats i renoveringen och se till att kontoret blir trevligt och ser snyggt ut. Du kommer vara den som följer upp projektet, har kontakt med leverantörer och arkitekter samt se till att allt löper på smidigt och löpande ge info relaterat till projektet ut i organisationen. Du kommer arbeta administrativt med exempelvis granskning av fakturor, avtalshantering och mailhantering. Du kommer även ha kontakt med tre andra kontor i Sverige och samverka med dina kollegor där.

Din bakgrund
Vi söker dig som vet vad rollen innebär och du har med fördel jobbat som Office Coordinator tidigare. Som person är du koordinerande, strukturerad och har ett öga för detaljer. Du gillar att komma med kreativa lösningar på problem och har inte svårt för att ta egna initiativ. Vidare är du bra på att följa upp och inte rädd för att tala om ifall något är otydligt. Du älskar att erbjuda god service och du trivs i en miljö där tempot är högt, dynamiskt och innovativt. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, i både tal och skrift.

Om Storytel
Storytel är en av världens största abonnerade streamingtjänster för ljudböcker och e-böcker, och erbjuder lyssning och läsning av mer än 700 000 titlar i tjänsten globalt. Vår vision är att göra världen till en mer empatisk och kreativ plats, genom fantastiska berättelser som kan delas och uppskattas av vem som helst, var som helst och när som helst. Storytel finns idag på 25 marknader och har sitt huvudkontor i Stockholm.

Storytel erbjuder en vänlig, entreprenörsrik och snabb arbetsmiljö där nya idéer och kreativitet välkomnas. Storytel gillar att göra saker på nya sätt och ifrågasätta gamla metoder. Kulturen hos oss kännetecknas av att vara välkomnande och hjälpsam. Vi tror inte på hierarki och mikromanagement; utan vi tror mycket på eget ansvar och att ge människor möjligheten att växa och utvecklas hos oss.

När du blir en av oss
Som konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Kandidatansvarig Emma Holster (emma.holster@thepace.se) och Konsultchef Johan Fernström (johan.fernstrom@thepace.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Sök rollen Senast oktober 25, 2021

Vår rekryteringsprocess för konsulter

 1. Ansökan

  Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.
 2. Urval

  Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.
 3. Intervju

  I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.
 4. Anställning

  Passar vi dig, du oss och vår uppdragsgivare är det dags för nästa steg i karriären.
 5. Uppföljning

  Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Emma Holster

Emma Holster

Kandidatansvarig

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast oktober 25, 2021

Sök rollen

Fler lediga tjänster

Nytt

Assistant to EQT

Are you a driven person with a high sense of service? Do you also enjoy working at a high pace? Then you should apply for this position as Assistant at EQT!

Stockholm Sista ansökningsdag: november 11, 2021

Läs mer & ansök

Butiksansvarig till JM

Är du en stjärna på service och försäljning och söker en spännande roll där du får stort ansvar? Har du även en kreativ ådra och intresse för bostäder? Då kan rollen som Butiksansvarig vara den rätta för dig!

Stockholm Sista ansökningsdag: oktober 27, 2021

Läs mer & ansök

Bemanningskoordinator till PwC

Motiveras du av god struktur och att säkerställa hög kvalitet? Är du dessutom nyfiken och drivs av ny kunskap och personlig utveckling? Då kan tjänsten som Bemanningskoordinator på PwC vara rätt för dig!

Stockholm Sista ansökningsdag: november 2, 2021

Läs mer & ansök