Kundservicemedarbetare till Bokusgruppen

Stockholm Heltid Rekrytering

Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla vår kundservice för varumärkena Bokus, Bokus Play och Akademibokhandeln. Tillsammans ska vi ta oss till nästa nivå och skapa en kundservice som verkligen gör skillnad! Här får du ansvar för vår operativa drift och du kommer till ett företag med roliga produkter, oerhört trevliga kollegor och en välkomnande kultur.

Sök rollen Senast oktober 30, 2021

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Friskvård
 • Karriärmöjligheter
 • Kollektivavtal
 • Personalrabatt

Rollen
Vår kundserviceleverantör sitter i Lund och där arbetar ca 20 personer inom vårt uppdrag. Du arbetar från vårt kontor i Stockholm i huvudsak. Genom daglig uppföljning och utveckling vill vi optimera och utveckla den operativa driften av kundserviceuppdraget och i ditt arbete ingår bland annat följande:

·      Daglig uppföljning av uppdraget med fokus på nyckeltal som SLA, NKI, Bemanning, Kunskapsnivåer och Prognosuppföljning

·      Utarbeta åtgärdsförslag för att effektivisera och förbättra den outsourcade kundservicefunktionen

·      Driva och delta i olika projekt, både intern och tillsammans med vår kundserviceleverantör

Vem är du?
Vi söker dig som har minst tre års erfarenhet från operativt kundservicearbete och vi vill att du har erfarenhet från rollen som teamledare.

Vi ser att du coachat och supporterat proaktivt och du är van att arbetsleda andra. Du är duktig på att förstå och analysera siffror och du är van att läsa rapporter och tolka resultat. 

Du har mycket god samarbetsförmåga och organisationsförmåga med ett stort eget driv och självledarskap. Vi ser att du har lätt för att ta för dig, du är modig, tar reda på saker, du är nyfiken och orädd.

Vi vill att du har goda kunskaper i framtagande av statistik, att du är en duktig presentatör och van att arbeta i system.

Om Bokusgruppen
Bokusgruppen är Sveriges marknadsledande bokhandelsaktör som med de starka och kompletterande varumärkena Bokus, Bokus Play och Akademibokhandeln når en mycket stor andel av Sveriges befolkning. Förutom böcker i alla kanaler och format erbjuds ett stort och inspirerande övrigt sortiment. Bokusgruppen ska möta kundernas varierande behov och vara förstahandsvalet för så många som möjligt. Med en stark företagskultur och engagerade medarbetare jobbar vi alla mot samma vision – läsglädje för alla, varje dag. Arbetet hos oss ledsagas av våra värdeord Kunder, Mod, Ansvar, Tillsammans och Göra skillnad.

Bokusgruppen äger Bokhandelsgruppen (med varumärket Akademibokhandeln) och Bokus (med varumärkena Bokus och Bokus Play). Bokusgruppen har ca 410 anställda, varav 96 på kontor och resterande i butik, huvudkontor i Stockholm samt kontor i Malmö och Göteborg. Den årliga omsättningen är cirka 1,8 miljarder (inkl franchise). Bokusgruppen är sedan 4 juni noterat på Nasdaq First North Premier Growth Market. Mer information www.bokusgruppen.com.

Nyfiken på att veta mer?
Bokusgruppen har sin arbetsplats på Lindhagensgatan 74. 

I den här rekryteringen samarbetar Bokusgruppen med The Pace/Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Christina Stenbeck på christina.stenbeck@thepace.se.

Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi tar tyvärr inte emot ansökningarna via mail, utan du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på www.thepace.se och du får då svara på tre korta frågor. Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill nämligen tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sök rollen Senast oktober 30, 2021

Vår rekryteringsprocess

 1. Ansökan

  Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.
 2. Urval

  Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.
 3. Intervju

  Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.
 4. Anställning

  Passar vi dig, du oss och vår uppdragsgivare är det dags för nästa steg i karriären.
 5. Uppföljning

  Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Christina Stenbeck

Christina Stenbeck

Rekryteringskonsult

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast oktober 30, 2021

Sök rollen

Fler lediga tjänster

Nytt

Assistant to EQT

Are you a driven person with a high sense of service? Do you also enjoy working at a high pace? Then you should apply for this position as Assistant at EQT!

Stockholm Sista ansökningsdag: november 11, 2021

Läs mer & ansök

Butiksansvarig till JM

Är du en stjärna på service och försäljning och söker en spännande roll där du får stort ansvar? Har du även en kreativ ådra och intresse för bostäder? Då kan rollen som Butiksansvarig vara den rätta för dig!

Stockholm Sista ansökningsdag: oktober 27, 2021

Läs mer & ansök

Bemanningskoordinator till PwC

Motiveras du av god struktur och att säkerställa hög kvalitet? Är du dessutom nyfiken och drivs av ny kunskap och personlig utveckling? Då kan tjänsten som Bemanningskoordinator på PwC vara rätt för dig!

Stockholm Sista ansökningsdag: november 2, 2021

Läs mer & ansök