Vi söker operativa och strategiska inköpare till vårt nätverk!

Göteborg

Till våra rekryteringsprocesser inom affärsområdet The Pace söker vi alltid efter vassa personer verksamma inom området Inköp, både strategiska och operativa roller. Vi arbetar branschbrett och våra kunder är av varierande storlek. Detta är en allmän annons där du som vill arbeta som konsult hos oss på The Pace/Wise Professionals kan anmäla ditt intresse för våra uppdrag. I och med att du anmäler ditt intresse blir du en del av vårt växande nätverk inom The Pace.

Sök rollen Senast november 8, 2021

Detta är en allmän annons där du som vill arbeta som konsult hos oss på The Pace i Göteborg kan anmäla ditt intresse för våra uppdrag. Detta är inte en annons kopplad till ett skarpt uppdrag. För att öka dina chanser till att komma på intervju råder vi därför dig att även skicka in ansökan till våra aktuella konsultuppdrag på hemsidan.

Här är några exempel på arbetsuppgifter som vanligtvis efterfrågas i roller inom inköp:

  • Leverantörer – underhålla befintliga samt utvärdera och välja nya
  • I samarbete med berörda kollegor delta i förhandlingar och prissättning samt upprätta kontrakt
  • Ingå i olika projekt och grupper med ständig utveckling av affärssystem och andra verktyg för att optimera arbetet
  • Erfarenhet i planering av försäljning och efterfrågan (supply and demand plan)
  • Goda erfarenheter i Excel
  • Flytande tal och skrift i svenska och engelska

Din bakgrund
Vi söker dig som har ett par års erfarenhet och ett genuint intresse för antingen den operativa eller strategiska delen av inköp. För att vara framgångsrik i den här typen av roller är du modig, stresstålig och noggrann. Vidare är du duktig på att prioritera, och du levererar i tid utan att tumma på struktur och kvalitet.

När du blir en av oss
Som konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta Konsultchef Stephanie Grammenidis, Stephanie.grammenidis@thepace.se

Vi ser fram emot att höra från dig!

Sök rollen Senast november 8, 2021

Kontakta mig för mer information

Stephanie Grammenidis

Stephanie Grammenidis

Konsultchef/Affärsområdesansvarig Region Väst

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast november 8, 2021

Sök rollen

Fler lediga tjänster

Nytt

Assistant to EQT

Are you a driven person with a high sense of service? Do you also enjoy working at a high pace? Then you should apply for this position as Assistant at EQT!

Stockholm Sista ansökningsdag: november 11, 2021

Läs mer & ansök

Butiksansvarig till JM

Är du en stjärna på service och försäljning och söker en spännande roll där du får stort ansvar? Har du även en kreativ ådra och intresse för bostäder? Då kan rollen som Butiksansvarig vara den rätta för dig!

Stockholm Sista ansökningsdag: oktober 27, 2021

Läs mer & ansök

Bemanningskoordinator till PwC

Motiveras du av god struktur och att säkerställa hög kvalitet? Är du dessutom nyfiken och drivs av ny kunskap och personlig utveckling? Då kan tjänsten som Bemanningskoordinator på PwC vara rätt för dig!

Stockholm Sista ansökningsdag: november 2, 2021

Läs mer & ansök