Workplace Coordinator sökes till Getinge

Stockholm Heltid Rekrytering

På Getinge strävar vi efter och brinner för att hjälpa våra kunder att rädda liv och tillhandahålla utmärkt vård. Ett jobb på Getinge erbjuder både inspirerande och utmanande karriärmöjligheter och här kan du göra skillnad varje dag.

Sök rollen Senast januari 23, 2022

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Förtroendearbetstid
 • Friskvård
 • Karriärmöjligheter
 • Kollektivavtal

Hur ser en vanlig dag ut?
I rollen som Workplace Coordinator bidrar du till verksamheten genom att skapa en engagerande och god arbetsmiljö för alla våra medarbetare. Du kommer att ha ett brett spektrum av arbetsuppgifter inom service, events, koordinering, administration och kommunikation. För att lyckas i din roll kommer du att behöva skapa ett brett kontaktnät och du kommer att ha ett nära samarbete med stora delar av verksamheten.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

•                    Hantera viss administration samt initiera förbättringsinitiativ för att förenkla administrativa processer

•                    Planera och genomföra aktiviteter och interna event

•                    Koordinera och administrera exekutiva besök

•                    Bistå med intern kommunikation i olika kommunikationskanaler (blogg, mail, podd, bildspel etc.)

•                    Deltaga i verksamhetsövergripande projekt

•                    Samarbeta med facility för att genomföra aktiviteter på vårt kontor

Som Workplace Coordinator rapporterar du till vår Director Operations men du jobbar brett i organisationen. Du kommer att ha ett nära samarbete med vår Executive Assistant samt Facility Coordinator som tillsammans levererar högkvalitativ service och alltid ligger steget före och ser vad omgivningen är i behov av. Då vi ser fram emot att flytta in i ett nyrenoverat kontor våren 2022 så kommer du att spela en viktig roll i arbetet med att skapa trivsel och engagemang hos våra medarbetare.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har erfarenhet av att koordinera, driva och genomföra initiativ och aktiviteter i en större global organisation. Kanske har du tidigare arbetat som koordinator, kontorsassistent eller liknande i ett par år. Vi vill att du behärskar både svenska och engelska på hög nivå, i både tal och skrift och att du känner dig bekväm i hela Officepaketet och olika tekniska lösningar. Har du erfarenhet av events, sociala medier eller att arbeta med bloggar/poddar så ser vi det som ett plus.

Som person är du positiv, trygg och har en ”can do” – attityd. Du har lätt för att skapa och bibehålla goda relationer och agerar på ett ansvarstagande och lösningsorienterat sätt. Du har förmåga att arbeta självständigt, men uppskattar också att vara del av ett team. Du har ett strukturerat arbetssätt, är en god kommunikatör och ser god service som en självklarhet. Du behöver vara van att fatta egna beslut, kunna prioritera och omprioritera vid behov samt arbeta proaktivt.

Om Getinge
Getinge är en global leverantör av innovativa lösningar för operationssalar, intensivvårdsenheter, sterilcentraler samt företag och institutioner inom Life Science-området. Vi har över 10 000 medarbetare och bedriver verksamhet i fler än 40 länder. Getinge erbjuder dig en fantastisk möjlighet att arbeta i en global miljö med världsledande teknik och tjänster. Du kommer att kunna arbeta i ett företag med en öppen miljö, där din input är högt värderad och uppskattad. Din chef är dedikerad till att stödja dig i din framtida utveckling, vilket ger dig verktygen för att växa och lyckas.

Nyfiken på att veta mer?
I den här rekryteringen samarbetar Getinge med The Pace/Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Christina Stenbeck, christina.stenbeck@thepace.se.

Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi tar tyvärr inte emot ansökningarna via mail, utan du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på www.wise.se och du får då svara på tre korta frågor. Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill nämligen tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Sök rollen Senast januari 23, 2022

Vår rekryteringsprocess

 1. Ansökan

  Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.
 2. Urval

  Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.
 3. Intervju

  Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.
 4. Anställning

  Passar vi dig, du oss och vår uppdragsgivare är det dags för nästa steg i karriären.
 5. Uppföljning

  Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Här ligger Getinge Sverige AB

Röntgenvägen 2, Solna

Kontakta mig för mer information

Christina Stenbeck

Christina Stenbeck

Rekryteringskonsult

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast januari 23, 2022

Sök rollen

Fler lediga tjänster

Nytt

Administratör till Yamaha Motor

Nu söker vi dig i början av din karriär som vill använda din administrativa ådra! Här får du får möjlighet att stötta olika personer i organisationen på Yamaha Motor med administration och service.

Stockholm Sista ansökningsdag: februari 2, 2022

Läs mer & ansök

Nytt

Ledningsassistent till PwC

Nu söker vi en person som trivs i rollen som Ledningsassistent och vill jobba på ett världsledande bolag inom revision, redovisning och rådgivning!

Stockholm Sista ansökningsdag: februari 2, 2022

Läs mer & ansök

Nu söker vi en Executive Assistant till BEWI i Solna

Vill du vara med och leda utvecklingen mot en cirkulär ekonomi för förpacknings-, komponent- och isoleringslösningar? Vill du jobba i en entreprenörsdriven miljö där du har stora möjligheter att påverka och utvecklas? BEWI söker nu en Executive Assistant som kommer att stötta ledningen och ansvara för att bygga strukturer för administrativa processer och effektivisering av ledningsarbete.

Stockholm Sista ansökningsdag: februari 5, 2022

Läs mer & ansök

Assistent till Morgan Stanley

Är du i början av karriären, har administrativ erfarenhet och söker din nästa utmaning? Kolla då in den här rollen som assistent till Morgan Stanley!

Stockholm Sista ansökningsdag: januari 30, 2022

Läs mer & ansök