Office Manager till Yamaha Motor Scandinavia

Stockholm Rekrytering

Brinner du för service och att vara en spindeln i nätet? Är du intresserad av en bred och kreativ roll i en spännande miljö där Yamaha Motor vill sprida glädje och förgylla fritiden för sina kunder. Låter det intressant? Då är det dig vi söker.

Sök rollen Senast januari 22, 2022

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Förtroendearbetstid
 • Friskvård
 • Kollektivavtal
 • Personalrabatt

Som Office Manager på Yamaha Motor Scandinavia kommer du att arbeta med ett övergripande ansvar för de skandinaviska kontoren. Du kommer att utgå från vårt kontor i Sickla och kommer att arbeta nära Country Manager och ha en central roll i organisationen. Ditt övergripande kontorsansvar innefattar bland annat:

 • Ansvara för kontorets allmänna ytor och att de används optimalt dvs planera, beställa möbler, teknisk utrustning etc.
 • Avtalsansvarig och kontaktperson gentemot leverantörer, samarbetspartners och hyresvärd.
 • Fakturahantering, posthantering, beställa kontorsmaterial.
 • Koordinering av HR-ärenden med fackliga representanter, lokala HR- personer och extern löneleverantör (Huvudkontor med HR-avdelning finns i Amsterdam).
 • Ansvarig för onboarding av nya kollegor.
 • Kontaktperson gällande lönehantering i Sverige, Norge och Danmark.
 • Ansvarig för uppdatering av anställningsuppgifter och löneadministration.
 • Kalenderhantering och koordinering av gemensamma möten. 
 • Samordna events och aktiviteter.

Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet som Office Manager eller motsvarande. Du är serviceminded, tar initiativ och prestigelös. Du är duktig på att prioritera, kan hantera många olika uppgifter samtidigt och du har hög integritet. Du har öga för detaljer och du är duktig på att kommunicera. Du känner dig trygg i en internationell miljö, är lösningsfokuserad och har en hjälpsam personlighet. Flytande i både tal och skrift på svenska och engelska. Bra förståelse av danska och norska är meriterande. Du är trygg i hela Officepaketet och har du tidigare arbetat med löner, HR och har ett intresse för IT är det ett stort plus men inget krav. Det viktigaste är din personlighet och att du har en ”can do” attityd. 

Om Yamaha Motor
For more than 60 years, Yamaha Motor has been bringing pleasure to millions of people by using ingenuity and enthusiasm to constantly surpass customer expectations, thereby enriching their lives. Yamaha Motor Scandinavia (YMSC) is a regional branch office of Yamaha Motor Europe.

YMSC is responsible for coordinating the marketing and sales activities of Yamaha Motor products in Sweden, Norway, Denmark, Greenland and Iceland, mainly: Yamaha motorcycles and scooters, marine outboard engines, Wave runner water vehicles, 4-wheel All-Terrain Vehicles (ATV’s), golf cars, snowmobiles and generators.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar Yamaha Motor med The Pace/Wise Professionals. Du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på wise.se och du får då svara på några korta frågor – vi tar inte emot ansökningar via mejl. Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Christina Stenbeck på christina.stenbeck@thepace.se och Andreas Larsson på andreas.larsson@wise.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sök rollen Senast januari 22, 2022

Vår rekryteringsprocess

 1. Ansökan

  Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.
 2. Urval

  Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.
 3. Intervju

  Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.
 4. Anställning

  Passar vi dig, du oss och vår uppdragsgivare är det dags för nästa steg i karriären.
 5. Uppföljning

  Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Christina Stenbeck

Christina Stenbeck

Rekryteringskonsult

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast januari 22, 2022

Sök rollen

Fler lediga tjänster

Administratör till Yamaha Motor

Nu söker vi dig i början av din karriär som vill använda din administrativa ådra! Här får du får möjlighet att stötta olika personer i organisationen på Yamaha Motor med administration och service.

Stockholm Sista ansökningsdag: februari 2, 2022

Läs mer & ansök

Ledningsassistent till PwC

Nu söker vi en person som trivs i rollen som Ledningsassistent och vill jobba på ett världsledande bolag inom revision, redovisning och rådgivning!

Stockholm Sista ansökningsdag: februari 2, 2022

Läs mer & ansök

Nu söker vi en Executive Assistant till BEWI i Solna

Vill du vara med och leda utvecklingen mot en cirkulär ekonomi för förpacknings-, komponent- och isoleringslösningar? Vill du jobba i en entreprenörsdriven miljö där du har stora möjligheter att påverka och utvecklas? BEWI söker nu en Executive Assistant som kommer att stötta ledningen och ansvara för att bygga strukturer för administrativa processer och effektivisering av ledningsarbete.

Stockholm Sista ansökningsdag: februari 5, 2022

Läs mer & ansök

Assistent till Morgan Stanley

Är du i början av karriären, har administrativ erfarenhet och söker din nästa utmaning? Kolla då in den här rollen som assistent till Morgan Stanley!

Stockholm Sista ansökningsdag: januari 30, 2022

Läs mer & ansök