Nu söker vi en Koordinator till SalesOnly

Stockholm Heltid Rekrytering

Jenny Berge, VD på SalesOnly, söker nu en Koordinator som vill agera som hennes högra hand och supportera henne i arbetslivet med stort som smått. Du kommer att få vara med på en fantastisk resa där du får arbeta nära Jenny och få stor inblick i hennes dagar och roll som VD.

Sök rollen Senast januari 31, 2022

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Förtroendearbetstid
 • Friskvård

Rollen
I rollen som Koordinator kan man verkligen påstå att ”ingen dag är den andra lik”. SalesOnly präglas av en stark framåtanda och ett högt tempo och ditt uppdrag blir att se till så att allt flyter på så smidigt som möjligt. Exempel på vanligt förekommande arbetsuppgifter är:

·      Kalenderhantering (mötesbokningar, resebokningar, proaktiv planering/styrning av Jennys kalender)

·      Mötesstruktur (boka LG möten, skriva protokoll, ta fram agendaförslag)

·      Mailhantering

·      Fakturahantering- och utläggsredovisning

·      Agera gatekeeper för VD

·      Assistans vid konferensbokningar/interna events

·      Kontrollera provisionsberäkningar

·      Uppdatera sociala medier och hemsida

·      Ad hoc uppgifter

I mån av tid supporterar du även andra medlemmar i SalesOnlys ledningsgrupp.

Vem söker vi?
För att lyckas i rollen som Koordinator ser vi att du tidigare jobbat i en liknande roll under ett par år. Exempelvis som assistent, koordinator, administratör eller annat serviceyrke.

Det viktigaste av allt är din personlighet och vi vill att du har ett starkt engagemang och driv för att få saker gjorda och du är strukturerad och har förmågan att prioritera och planera både din och andras tid. Du är även flexibel, kommunikativ, stresstålig, prestigelös, tydlig och sympatisk.

Vi ser att du är en skicklig kommunikatör både på svenska och engelska och har mycket goda kunskaper i system och teknik generellt.

Om SalesOnly
Vi startade 2010 med fyra anställda. Sedan dess har SalesOnly växt kraftigt. Idag har vi medarbetare, i Sverige och Finland, som lever och andas försäljning varje dag, året om på våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö/Öresund och Helsingfors. Vi är en del av den expansiva HR-koncernen Wise Group.

Vårt uppdrag är att matcha de bästa säljarna med de bästa arbetsgivarna. För båda parter handlar det om att inleda en värdefull, och gärna långsiktig relation. Utmaningarna är många. Därför har vi bara medarbetare som har egen erfarenhet av försäljning och ledarskap. Vi är rådgivande affärskvinnor och affärsmän med stort yrkeskunnande och en gedigen affärsförståelse. Vi är det enda bolaget inom vår nisch som arbetar evidensbaserat och har en strategisk samarbetspartner Mercuri International Research. Under 2021 släppte vi tillsammans en forskningsrapport ”The Future State Of Sales Skills”. Läs gärna mer på www.salesonly.se

Nyfiken på att veta mer?
Tjänsten är på heltid med start så snart som möjligt och SalesOnly sitter i fina lokaler på Linnégatan 87.

I den här rekryteringen samarbetar SalesOnly med The Pace. Har du frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Christina Stenbeck, christina.stenbeck@thepace.se. Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi tar tyvärr inte emot ansökningarna via mail, utan du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på www.wise.se och du får då svara på tre korta frågor. Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill nämligen tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

  

Sök rollen Senast januari 31, 2022

Vår rekryteringsprocess

 1. Ansökan

  Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.
 2. Urval

  Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.
 3. Intervju

  Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.
 4. Anställning

  Passar vi dig, du oss och vår uppdragsgivare är det dags för nästa steg i karriären.
 5. Uppföljning

  Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Christina Stenbeck

Christina Stenbeck

Rekryteringskonsult

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast januari 31, 2022

Sök rollen

Fler lediga tjänster

Administratör till Yamaha Motor

Nu söker vi dig i början av din karriär som vill använda din administrativa ådra! Här får du får möjlighet att stötta olika personer i organisationen på Yamaha Motor med administration och service.

Stockholm Sista ansökningsdag: februari 2, 2022

Läs mer & ansök

Ledningsassistent till PwC

Nu söker vi en person som trivs i rollen som Ledningsassistent och vill jobba på ett världsledande bolag inom revision, redovisning och rådgivning!

Stockholm Sista ansökningsdag: februari 2, 2022

Läs mer & ansök

Nu söker vi en Executive Assistant till BEWI i Solna

Vill du vara med och leda utvecklingen mot en cirkulär ekonomi för förpacknings-, komponent- och isoleringslösningar? Vill du jobba i en entreprenörsdriven miljö där du har stora möjligheter att påverka och utvecklas? BEWI söker nu en Executive Assistant som kommer att stötta ledningen och ansvara för att bygga strukturer för administrativa processer och effektivisering av ledningsarbete.

Stockholm Sista ansökningsdag: februari 5, 2022

Läs mer & ansök

Assistent till Morgan Stanley

Är du i början av karriären, har administrativ erfarenhet och söker din nästa utmaning? Kolla då in den här rollen som assistent till Morgan Stanley!

Stockholm Sista ansökningsdag: januari 30, 2022

Läs mer & ansök