Nu söker vi en Executive Assistant till BEWI i Solna

Stockholm Heltid Rekrytering

Vill du jobba i en entreprenörsdriven miljö där du har stora möjligheter att påverka och utvecklas? BEWI söker nu en Executive Assistant som kommer att stötta ledningen och ansvara för att bygga strukturer för administrativa processer och effektivisering av ledningsarbete.

Sök rollen Senast maj 31, 2022

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Förtroendearbetstid
 • Friskvård
 • Kollektivavtal

Vad kan BEWI erbjuda dig?
BEWI är ett marknadsledande företag med en öppen, trevlig stämning där alla får rätt förutsättningar att lyckas i sin roll. Här trivs man bäst om man uppskattar en miljö där tempot är högt och kontakterna internationella. BEWI har under de senaste åren vuxit kraftigt genom förvärv, en tillväxtresa som kommer att fortsätta under kommande år. Du kommer därför att få möjlighet att arbeta i fartfylld och dynamisk miljö. Du får också stora möjligheter att själv skapa din roll då det är du som är navet för ledningsgruppen och kontoret.

Rollen
I din roll kommer du att arbeta affärsnära och driva projekt självständigt samtidigt som du ger kvalificerat stöd till vice VD, CFO och HR-direktör och chefsjurist. Utöver det har du ett ansvar som Office Manager för huvudkontoret i Solna där ca 20 kollegor arbetar idag.

Dina arbetsuppgifter varierar men vanligt förekommande är: 

·      Aktivt stötta i löpande planeringsarbete och administrativa processer

·      Utgöra administrativ support till vice VD, CFO och HR-direktör och chefsjurist 

·      Sammanställa och distribuera styrelsematerial, administration av styrelseportal och styrelsemöten

·      Ansvara för material/presentationer inför möten

·      Ansvara för interna evenemang, konferenser och aktiviteter

·      Agera Office Manager för kontoret i Solna

·      Ansvara för leverantörsavtal gällande hotell, resebyrå och kontorsavtal och agera i rollen som Travel Manager för bolaget.

Vem söker vi?
Vi ser att du har arbetat i en liknande roll under ett par år, kanske som assistent, koordinator, administratör eller Office Manager. Din personlighet är det absolut viktigaste och för att lyckas i rollen så är du strukturerad, noggrann och har en positiv attityd.

Du trivs med att jobba i ett högt tempo, där det ställs höga krav på service. Du har en god kommunikativ förmåga, oavsett om det är på engelska eller svenska. Förutom att du behärskar Officepaketet på en hög nivå, har du även god systemvana och har god förståelse för digitala verktyg och hur de kan användas för att underlätta verksamheten. Du jobbar på ett prestigelöst och flexibelt sätt och tycker om att ha många kontaktytor.

Vilka är BEWI?
BEWI is a leading international provider of packaging, components and insulation solutions. The commitment to sustainability is integrated throughout the value chain, from production of raw materials and end goods to recycling.

Since 2014, the Group has acquired more than 22 companies in the Nordic region and Europe. This acquisition has resulted in an established European presence. The exchange of experiences among existing and new subsidiaries have created competitiveness, and synergies have been realized in sourcing, integration of raw materials operations and mergers of Group units.

Vision — Protecting people and goods for a better every day.

Mission — Creating value by offering sustainable packaging, components and insulation solutions in innovative and efficient ways.

For more information, please visit: https://bewi.com/about/bewi-group/

Nyfiken på att veta mer?
BEWI sitter i fina lokaler i Solna på Gårdsvägen 13, precis bredvid Westfield Mall of Scandinavia

I den här rekryteringen samarbetar BEWI med The Pace/Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Christina Stenbeck på christina.stenbeck@thepace.se.

Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi tar tyvärr inte emot ansökningarna via mail, utan du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på www.wise.se och du får då svara på tre korta frågor. Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill nämligen tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Sök rollen Senast maj 31, 2022

Vår rekryteringsprocess

 1. Ansökan

  Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.
 2. Urval

  Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.
 3. Intervju

  Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.
 4. Anställning

  Passar vi dig, du oss och vår uppdragsgivare är det dags för nästa steg i karriären.
 5. Uppföljning

  Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Christina Stenbeck

Christina Stenbeck

Rekryteringskonsult

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast maj 31, 2022

Sök rollen

Fler lediga tjänster

Nytt

Nu söker vi en serviceinriktad superstar till rollen som Office Coordinator

Nu söker vi dig som vill arbeta i en central roll på en familjär och trevlig advokatbyrå som funnits i över 30 år. Är du en person som alltid gör det där lilla extra för att få både medarbetare och besökare att känna sig välkomna? Är du en person som vill ansvara för hela kontoret och se till så att allt är sådär smidigt, gemytligt och härligt som man vill att det ska vara på en riktigt bra arbetsplats?

Nu söker vi dig som vill glänsa i rollen som Office Coordinator på Insulander Lindh Advokatbyrå.

Stockholm Sista ansökningsdag: maj 30, 2022

Läs mer & ansök

Nytt

Ytterligare en Executive Assistant-stjärna sökes till McKinsey

Nu expanderar McKinsey och behöver därför anställa ytterligare en stjärna till deras EA-team.
Är du redo för en karriär på ett multinationellt bolag där du får en central roll där din insats verkligen gör skillnad? Då vill vi jättegärna träffa dig och välkomnar dig att söka tjänsten som Executive Assistant på McKinsey & Company i Stockholm.

Stockholm Sista ansökningsdag: juni 5, 2022

Läs mer & ansök

Avdelningskoordinator till Systembolaget

Vill du tillhöra en verksamhet i ständig utveckling där du får möjlighet att påverka? Har du dessutom erfarenhet från att arbeta på ledningsnivå i en koordinerande roll och gillar stora kontaktytor? Sök då den mångsidiga rollen som avdelningskoordinator till Systembolaget!

Stockholm Sista ansökningsdag: juni 9, 2022

Läs mer & ansök

Sales Coordinator till Ekman & Co

Är du redo för att axla en koordinerade och serviceinriktad roll och arbeta med internationell handel på ett av Göteborgs mest anrika handelshus? Känner du igen dig i beskrivningen som noggrann, strukturerad och trygg i att göra prioriteringar där du alltid säkerställer en riktigt god service. Då måste du höra av dig till oss och ta chansen att bli en värdefull medarbetare på
Ekman & Co i Göteborg.

Göteborg Sista ansökningsdag: maj 25, 2022

Läs mer & ansök

Executive Assistant till Lidl

Vill du tillhöra Europas största företag inom dagligvaruhandeln? Är du en administrativ stjärna som vill ta nästa kliv i din Executive Assistant-karriär? Sök då rollen den här rollen till Lidl!

Stockholm Sista ansökningsdag: juni 9, 2022

Läs mer & ansök