Executive Assistant till McKinsey

Göteborg Heltid Rekrytering

Är du redo för en karriär på ett multinationellt bolag där du får en central roll där din insats verkligen gör skillnad? Där din vardag präglas av varierande arbetsuppgifter i en spännande miljö med högt tempo? Då vill vi jättegärna träffa dig och välkomnar dig att söka tjänsten som Executive Assistant på McKinsey & Company i Göteborg.

Sök rollen Senast maj 29, 2022

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Friskvård
 • Karriärmöjligheter

Hur ser en vanlig dag ut?
I rollen som Executive Assistant på McKinsey så fungerar du som våra Partners högra hand och ingen dag är den andra lik. Du erbjuds ett omväxlande arbete där du blir en central punkt i vår verksamhet. Du arbetar tillsammans med ett härligt gäng kollegor, om 14 assistenter som är utspridda mellan Stockholm, Bromma och Göteborg, där ni samarbetar och stöttar varandra. I Göteborg kommer du att ha ett tätt samarbete med en kollega.

 Exempel på arbetsuppgifter och ansvarsområden som ingår i rollen:

·      Avancerad kalenderhantering, koordinering och schemaläggning

·      Daglig klientkontakt och McKinseys ansikte utåt

·      Event – planering och genomförande

·      Ibland skriva protokoll och följa upp actions

·      Driva olika interna och externa projekt

·      Resebokning och utläggshantering

·      Ta fram rapporter och annat presentationsmaterial i PPT

Vem söker vi?
Vi söker dig som har ett par års erfarenhet från ”high end” serviceyrken. Vi ser gärna att du har arbetat i en roll som Executive Assistant eller administrativ roll tidigare. Har du en examen från relevant utbildning så ser vi det som ett plus men inget krav.

Det viktigaste är din personlighet och för att vara framgångsrik i rollen behöver du vara självständig, pålitlig och nyfiken. Du måste trivas i en händelserik miljö och vara initiativtagande, detaljorienterad, självsäker, serviceinriktad och gilla att lösa problem. Du behöver ha en koordinerande och administrativ ådra där du prestigelöst tar dig an olika typer av arbetsuppgifter.

Vi ser också att du vill ligga steget före, att du har en positiv attityd och bemöter människor i din omgivning på ett professionellt och trevligt sätt, såväl kollegor som andra samarbetspartners. Du kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska och du är trygg i hela Office-paketet, olika arbetsverktyg och system.

Om McKinsey
McKinsey helps organizations across the private, public, and social sectors create Change that Matters. From the C-suite to the front line, we partner with our clients to transform their organizations in the ways that matter most to them. This requires embedding digital, analytics, and design into core processes and mind-sets, and building capabilities that help organizations and people to thrive in an ever-changing context.

With exceptional people in 65 countries, we combine global expertise and local insight to help you turn your ambitious goals into reality.

Nyfiken på att veta mer?
Rollen är en tillsvidaretjänst och arbetstiderna är måndag – fredag, 9:00-17:00. McKinsey sitter i fina lokaler på Kungsportsavenyn 1.

I den här rekryteringen samarbetar McKinsey med The Pace/Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Stephanie Grammenidis, stephanie.grammenidis@thepace.se. Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi tar tyvärr inte emot ansökningarna via mail, utan du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på www.wise.se och du får då svara på tre korta frågor. Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill nämligen tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Sök rollen Senast maj 29, 2022

Vår rekryteringsprocess

 1. Ansökan

  Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.
 2. Urval

  Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.
 3. Intervju

  Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.
 4. Anställning

  Passar vi dig, du oss och vår uppdragsgivare är det dags för nästa steg i karriären.
 5. Uppföljning

  Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Här ligger McKinsey & Co

Kungsportsavenyen 1, Göteborg

Kontakta mig för mer information

Stephanie Grammenidis

Stephanie Grammenidis

Konsultchef/Affärsområdesansvarig Region Väst

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast maj 29, 2022

Sök rollen

Fler lediga tjänster

Nytt

Nu söker vi en serviceinriktad superstar till rollen som Office Coordinator

Nu söker vi dig som vill arbeta i en central roll på en familjär och trevlig advokatbyrå som funnits i över 30 år. Är du en person som alltid gör det där lilla extra för att få både medarbetare och besökare att känna sig välkomna? Är du en person som vill ansvara för hela kontoret och se till så att allt är sådär smidigt, gemytligt och härligt som man vill att det ska vara på en riktigt bra arbetsplats?

Nu söker vi dig som vill glänsa i rollen som Office Coordinator på Insulander Lindh Advokatbyrå.

Stockholm Sista ansökningsdag: maj 30, 2022

Läs mer & ansök

Nytt

Ytterligare en Executive Assistant-stjärna sökes till McKinsey

Nu expanderar McKinsey och behöver därför anställa ytterligare en stjärna till deras EA-team.
Är du redo för en karriär på ett multinationellt bolag där du får en central roll där din insats verkligen gör skillnad? Då vill vi jättegärna träffa dig och välkomnar dig att söka tjänsten som Executive Assistant på McKinsey & Company i Stockholm.

Stockholm Sista ansökningsdag: juni 5, 2022

Läs mer & ansök

Nytt

Nu söker vi en Executive Assistant till BEWI i Solna

Vill du jobba i en entreprenörsdriven miljö där du har stora möjligheter att påverka och utvecklas? BEWI söker nu en Executive Assistant som kommer att stötta ledningen och ansvara för att bygga strukturer för administrativa processer och effektivisering av ledningsarbete.

Stockholm Sista ansökningsdag: maj 31, 2022

Läs mer & ansök

Avdelningskoordinator till Systembolaget

Vill du tillhöra en verksamhet i ständig utveckling där du får möjlighet att påverka? Har du dessutom erfarenhet från att arbeta på ledningsnivå i en koordinerande roll och gillar stora kontaktytor? Sök då den mångsidiga rollen som avdelningskoordinator till Systembolaget!

Stockholm Sista ansökningsdag: juni 9, 2022

Läs mer & ansök

Sales Coordinator till Ekman & Co

Är du redo för att axla en koordinerade och serviceinriktad roll och arbeta med internationell handel på ett av Göteborgs mest anrika handelshus? Känner du igen dig i beskrivningen som noggrann, strukturerad och trygg i att göra prioriteringar där du alltid säkerställer en riktigt god service. Då måste du höra av dig till oss och ta chansen att bli en värdefull medarbetare på
Ekman & Co i Göteborg.

Göteborg Sista ansökningsdag: maj 25, 2022

Läs mer & ansök