Office Coordinator till Circle K

Stockholm Heltid Konsultuppdrag

Är du en duktig koordinator och brinner du för service och administration? Vill du arbeta på ett bolag där trivseln är hög och utvecklingsmöjligheterna många? Sök tjänsten som Office Coordinator hos Circle K Sverige.

Sök rollen Senast maj 29, 2022

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Friskvård
 • Karriärmöjligheter
 • Kollektivavtal

Till Circle K söker vi nu en Office Coordinator på heltid. Detta är ett konsultuppdrag via The Pace på heltid med start i juli 2022 fram till maj 2023. Efter avslutat uppdrag finns goda chanser till förlängning/överrekrytering till kunden. Du kommer utgå från Circle K:s servicekontor på Torkel Knutssonsgatan 24, Södermalm.

Ditt uppdrag
I rollen som Office Coordinator har du en omväxlande och bred roll som spänner från ansvar för servicekontoret till koordinering av möten och event. Arbetsuppgifterna i den här tjänsten varierar från högt till lågt. Du kommer ha en central och viktig roll i företaget med fokus på att koordinera arbetet på servicekontoret.

Du kommer självständigt få driva projekt och uppdrag i det administrativa ansvaret för kontoret. Du är också en naturlig del av genomföranden på kontoret och det blir bland annat din uppgift att säkerställa att budskap och information om kontoret når ut till medarbetarna. Tillsammans, med dig som ambassadör, skapar vi alla en härlig och levande arbetsmiljö på kontoret.

I din roll har du många kontaktytor internt såväl som externt och du rapporterar till Circle K:s Facility Manager och Ledningsgruppskoordinator. Det här är en spännande roll med stor möjlighet till utveckling och påverkan av arbetsmiljön på det nyrenoverade kontoret, som stod färdigt för inflytt i februari 2022.

Som Office Coordinator kommer dina arbetsuppgifter främst bestå av att:

 • Utveckla kontoret och identifiera möjligheter till förbättringar
 • Vara företagets kontaktperson mot fastighetens Facility leverantör samt övriga kontorsleverantörer
 • Ge stöd till medarbetarna med praktiska och administrativa arbetsuppgifter
 • Ansvara för inköp till kontoret
 • Agera projektkoordinator för olika typer av projekt och event
 • Ansvara för brandskydd, larm och access

Din bakgrund
För att lyckas i rollen tror vi att du har flera års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Du är van vid att arbeta i en bred, koordinerande och serviceinriktad roll med utrymme att påverka. Har du erfarenhet från kultur- och förändringsarbete är det meriterande.

Du har en stark egen drivkraft och ett öga för detaljer. Du är prestigelös, serviceinriktad och har förmågan att självständigt arbeta med olika arbetsuppgifter samtidigt och bibehålla fokus. Som person är du trygg och har lätt för att skapa förtroende i dina relationer. Du kan självständigt leda och driva mindre kontorsrelaterade projekt.

Du är skicklig på att uttrycka dig på svenska och engelska samt har mycket goda kunskaper inom Office 365.

När du blir en av oss
Som konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

The Pace är en del av Wise Professionals, som är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Kandidatansvarig Emma Holster (emma.holster@thepace.se) och Affärsområdeschef Johan Fernström (johan.fernstrom@thepace.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Sök rollen Senast maj 29, 2022

Vår rekryteringsprocess för konsulter

 1. Ansökan

  Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.
 2. Urval

  Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.
 3. Intervju

  I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.
 4. Anställning

  Passar vi dig, du oss och vår uppdragsgivare är det dags för nästa steg i karriären.
 5. Uppföljning

  Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Emma Holster

Emma Holster

Kandidatansvarig

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast maj 29, 2022

Sök rollen

Fler lediga tjänster

Nytt

Nu söker vi en serviceinriktad superstar till rollen som Office Coordinator

Nu söker vi dig som vill arbeta i en central roll på en familjär och trevlig advokatbyrå som funnits i över 30 år. Är du en person som alltid gör det där lilla extra för att få både medarbetare och besökare att känna sig välkomna? Är du en person som vill ansvara för hela kontoret och se till så att allt är sådär smidigt, gemytligt och härligt som man vill att det ska vara på en riktigt bra arbetsplats?

Nu söker vi dig som vill glänsa i rollen som Office Coordinator på Insulander Lindh Advokatbyrå.

Stockholm Sista ansökningsdag: maj 30, 2022

Läs mer & ansök

Nytt

Ytterligare en Executive Assistant-stjärna sökes till McKinsey

Nu expanderar McKinsey och behöver därför anställa ytterligare en stjärna till deras EA-team.
Är du redo för en karriär på ett multinationellt bolag där du får en central roll där din insats verkligen gör skillnad? Då vill vi jättegärna träffa dig och välkomnar dig att söka tjänsten som Executive Assistant på McKinsey & Company i Stockholm.

Stockholm Sista ansökningsdag: juni 5, 2022

Läs mer & ansök

Nytt

Nu söker vi en Executive Assistant till BEWI i Solna

Vill du jobba i en entreprenörsdriven miljö där du har stora möjligheter att påverka och utvecklas? BEWI söker nu en Executive Assistant som kommer att stötta ledningen och ansvara för att bygga strukturer för administrativa processer och effektivisering av ledningsarbete.

Stockholm Sista ansökningsdag: maj 31, 2022

Läs mer & ansök

Avdelningskoordinator till Systembolaget

Vill du tillhöra en verksamhet i ständig utveckling där du får möjlighet att påverka? Har du dessutom erfarenhet från att arbeta på ledningsnivå i en koordinerande roll och gillar stora kontaktytor? Sök då den mångsidiga rollen som avdelningskoordinator till Systembolaget!

Stockholm Sista ansökningsdag: juni 9, 2022

Läs mer & ansök

Sales Coordinator till Ekman & Co

Är du redo för att axla en koordinerade och serviceinriktad roll och arbeta med internationell handel på ett av Göteborgs mest anrika handelshus? Känner du igen dig i beskrivningen som noggrann, strukturerad och trygg i att göra prioriteringar där du alltid säkerställer en riktigt god service. Då måste du höra av dig till oss och ta chansen att bli en värdefull medarbetare på
Ekman & Co i Göteborg.

Göteborg Sista ansökningsdag: maj 25, 2022

Läs mer & ansök