Receptionist till Santa Maria/Paulig

Göteborg Heltid Projektanställning Konsultuppdrag

Vi söker dig som brinner för service, välkomnande miljöer och mänskliga möten. I rollen som receptionist på Santa Maria/Paulig får du möjligheten att forma din roll och där du har yttersta ansvaret för receptionen och att du mer än gärna gör det där lilla extra för att skapa en plats där människor trivs och vill vara!

Sök rollen Senast augusti 8, 2022

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Friskvård
 • Kollektivavtal

Detta uppdrag startar som ett konsultuppdrag via The Pace/Wise Professionals med start 1 september med möjlighet för fastanställning efter 6 månader. Tjänsten är på heltid, 07:50-16:20 och du kommer utgå från Santa Marias trivsamma kontor på Argongatan 2D i Mölndal.

Ditt uppdrag
I rollen som receptionist har du det övergripande ansvaret för receptionen och trivseln på kontoret. Du är den första personen som kollegor, kunder och besökare möter och även den som lämnar det sista trevliga avtrycket. Du kommer bland annat att ta emot besökare, svara i telefon samt ansvara för växeln. Vidare ansvarar du för att säkerställa att alla gemensamma ytor så som konferensrum, café mm är i ordning och att fylla på med varor i shopen. Du kommer ha ett kontaktnät såväl internt som externt och där kommer din goda förmåga att kommunicera väl till användning. Du har även ansvaret för att beställa blommor, boka taxi, fylla på med kaffe samt bjuda besökare på kaffe och ansvara för mindre inköp till kontoret. Administrativa uppgifter förekommer som att fram listor, statistik samt publicera information på intranätet. Självklart kan andra uppgifter förekomma förutom ovannämnda arbetsuppgifter.

Din bakgrund
För rollen som receptionist söker vi dig som har ett par års erfarenhet från en liknande roll inom reception eller motsvarande. En bakgrund inom andra serviceyrken som hotell eller konferens kan också vara meriterande. För att vara framgångsrik i rollen är du expert på att se och uppmärksamma människor, du har service ut i fingerspetsarna, och ser och gör det där lilla extra för att skapa en plats där människor trivs och vill vara. Du är duktig på att möta människor, ha varierande arbetsuppgifter, är initiativrik i din ambition att göra receptionen till kontorets hjärta. Du trivs med att arbeta i ett varierat tempo och har inga problem att hantera flera uppgifter parallellt. Du är en van användare av Officepaketet, är en god kommunikatör och känner dig bekväm på både svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Som person är du serviceinriktad, positiv och professionell. För att axla rollen på ett bra sätt behöver du vara strukturerad, självgående och ha god planeringsförmåga. Du har god social förmåga och som person är du nyfiken och även van att jobba med flera kontaktytor och har lätt för att anpassa dig efter rådande situation. Den erfarenhet du har från tidigare roller är du trygg i att fatta egna beslut i det dagliga arbetet. Vi välkomnar även dina idéer och vilja att forma och utveckla rollen och receptionen.

Om Santa Maria/Paulig
Paulig är ett familjeägt livsmedelsföretag som vill skapa en ny, hållbar matkultur – för både människa och planet. Paulig erbjuder smaker i alla former: kaffe och drycker, Tex Mex och kryddor, snacks och växtbaserade alternativ. Företagets varumärken är Paulig, Santa Maria, Risenta och Poco Loco. Paulig har över 2 000 passionerade medarbetare i 13 länder som alla samlas kring syftet For a life full of flavour. Paulig vill driva förändringen mot en hållbar matkultur och är övertygade om att smaken är nyckeln till att skapa en bättre värld. Det vi lägger på tallriken i dag gör skillnad i morgon. Läs mer om Paulig.

När du blir en av oss
Som konsult hos The Pace/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning. Vi är också måna om att du som konsult känner dig som en del av gänget. Vi har därför konsultevents och en nära dialog med dig under hela ditt uppdrag. Vill du läsa mer om hur det är att jobba som konsult via oss, läs mer här.

Wise Professionals är specialister på hållbar rekrytering och attraktion som arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Stockholm, Göteborg och Malmö/Öresund. The Pace är ett affärsområde inom Wise Professionals som är specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom Business Administration. Vi tillsätter bland annat roller som administrativ chef, kundtjänstchef, receptionschef, VD-assistent, exekutiv assistent, Office Manager, koordinator, administratör och sälj-, jurist- och kontorsassistent.

Nyfiken på att veta mer?
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver. Ansvarig för rollen är Konsultchef Stephanie Grammenidis (stephanie.grammenidis@thepace.se) och Talent Acquisition Specialist Rebecca Jonsson rebecca.jonsson@wise.se.

I och med att det är sommarperiod så kommer återkopplingen att dröja något mer än vänligt då även vi går på semester, stort tack för ditt tålamod!

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad matchning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation med ledstjärnorna nyfiken – modig – proffsig. Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Sök rollen Senast augusti 8, 2022

Vår rekryteringsprocess för konsulter

 1. Ansökan

  Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.
 2. Urval

  Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.
 3. Intervju

  I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.
 4. Anställning

  Passar vi dig, du oss och vår uppdragsgivare är det dags för nästa steg i karriären.
 5. Uppföljning

  Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Stephanie Grammenidis

Stephanie Grammenidis

Konsultchef/Affärsområdesansvarig Region Väst

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast augusti 8, 2022

Sök rollen

Fler lediga tjänster

Nytt

Sales & Service Coordinator to Supply chain service company (part time)

Do you have a long solid work experience from work within trading house or similar industries and would like to work from home with various administrative tasks? In this role you will be responsible of booking transports, follow up customer payments and have contact with clients internationally. This is a perfect assignment for you who want to combine personal life with work.

Göteborg Sista ansökningsdag: augusti 13, 2022

Läs mer & ansök

Office Manager till Wise Group

Vår uppskattade Jenny går vidare till uppdrag utanför Wise. Nu söker vi dig som vill arbeta som Office Manager (”House manager”) i en dynamisk och kreativ miljö där människor och affärer möts. Du kommer till en kultur där vi vill att din tid som anställd hos oss ska vara den roligaste i din karriär – så ribban är högt satt!

Stockholm Sista ansökningsdag: augusti 14, 2022

Läs mer & ansök

DHL söker en Co-Pilot/Assistent till Sales ledningsgrupp!

Vill du jobba på världens bästa arbetsplats, där man arbetar tillsammans AS ONE samtidigt som man är en stor, internationell, branschledande arbetsplats? Är du chefsassistent med erfarenhet av varierande arbetsuppgifter och vill ha en roll som du och chefen utformar tillsammans, då den är ny på bolaget? Då ska du söka tjänsten som Co-Pilot /Sales Assistant till DHL Express!

Göteborg Sista ansökningsdag: juli 11, 2022

Läs mer & ansök