Executive Assistant till Indutrade Measurement & Sensor Technology

Stockholm Heltid Rekrytering

Nu söker vi en Executive Assistant till Indutrade Measurement & Sensor Technology. Här erbjuds du en ny roll i en dynamisk och internationell miljö där du som är självgående, kommunikativ och driven kommer att trivas bra.

Sök rollen Senast augusti 14, 2022

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Förtroendearbetstid
 • Friskvård
 • Lunchförmåner
 • Privat sjukförsäkring

Hur ser en vanlig dag ut?
I rollen som Executive Assistant på Indutrade Measurement & Sensor Technology, nedan kallat Indutrade, kommer din huvuduppgift vara att supportera, prioritera och organisera aktiviteter för tre personer i ledningsgruppen bestående av Senior Vice President, Controller och Affärsutvecklare. Eftersom rollen är ny så kommer den att utvecklas över tid men nedan följer nuvarande nyckeluppgifter och ansvar:

 • Administrativt nav inom affärsområdet
 • Ansvar för kommunikationen med portföljbolagen samt med Indutrade AB
 • Hantera den interna kommunikationen med samtliga portföljbolag
 • Boka, planera och delta i olika konferenser, möten och andra evenemang inom affärsområdet
 • I samarbete med portföljbolagen hålla koll på utbildningar och utbildningsbehov
 • Administrativt stöd och samordnare av planerade utbildningar
 • Kontaktperson för leverantörer – Resebyråer, bokföringsbyrå, löner och pensioner mm
 • Ansvara för resebokningar, kvittoredovisning, tidrapportering mm för ledarna
 • Arbeta med hållbarhetsredovisning tillsammans med portföljbolagen och Indutrades hållbarhetschef

Vem söker vi?
Vi söker dig som har gedigen erfarenhet från en liknande roll på ett internationellt företag. Vi söker en projektledartyp, en riktig doer, då du kommer att få vara med i många olika områden i ett expansivt företag. Du måste vara van att samarbeta med många, ha lätt för att kommunicera på olika nivåer och att bygga relationer. Vi ser att du är organiserad, strukturerad och noggrann i alla avseenden.

Du är duktig på att självständigt driva parallella projekt, du är proaktiv och du ser lösningar istället för hinder. Du är van att hantera konfidentiellt material och du har en bra känsla för hur saker ska prioriteras.

Eftersom Indutrade verkar utomlands till stor del så sker nästan all kommunikation på engelska så det är avgörande att du kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska. Vi vill att du är trygg i hela Office-paketet, generella arbetsverktyg och system.

Om Indutrade
Indutrade är en internationell teknik- och industrikoncern som utvecklar och förvärvar företag som kännetecknas av högteknisk kompetens och förmåga att bygga varaktiga, nära relationer med kunder och leverantörer. Vi växer stadigt, organiskt och genom förvärv av välskötta och lönsamma företag. Vår affärsfilosofi bygger på entreprenörskap och decentraliserat ledarskap. Detta är nyckeln till vår framgång och har varit så ända sedan starten 1978. Idag verkar vi genom mer än 200 dotterbolag med cirka 8 100 anställda i mer än 30 länder, på sex kontinenter. Vår starka företagskultur, med fokus på människorna, genomsyrar allt vårt arbete och visionen lyder: En entreprenöriell värld där människor gör skillnad.

Measurement & Sensor Technology är ett av Indutrades åtta affärsområden. Affärsområdet består av företag som utvecklar, producerar, marknadsför och säljer sensorer, mätinstrument, mät- och monteringssystem och övervaknings- & styrutrustning, till olika branscher runt om i världen. Affärsområdet består idag av 20 bolag med dotterbolag och produktionsanläggningar runt om i världen. Omsättningen växer och ligger efter 12 månader på en nivå på 2,5 miljarder SEK.

Nyfiken på att veta mer?
Indutrade sitter i fina lokaler på Raseborgsgatan 9 i Kista. I den här rekryteringen samarbetar Indutrade med The Pace/Wise Professionals.
Har du frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Christina Stenbeck, christina.stenbeck@thepace.se.

Vi går igenom ansökningarna löpande med start vecka 33. 

Vi tar tyvärr inte emot ansökningarna via mail, utan du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på www.wise.se och du får då svara på tre korta frågor. Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill nämligen tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Sök rollen Senast augusti 14, 2022

Vår rekryteringsprocess

 1. Ansökan

  Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.
 2. Urval

  Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.
 3. Intervju

  Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.
 4. Anställning

  Passar vi dig, du oss och vår uppdragsgivare är det dags för nästa steg i karriären.
 5. Uppföljning

  Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Christina Stenbeck

Christina Stenbeck

Rekryteringskonsult

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast augusti 14, 2022

Sök rollen

Fler lediga tjänster

Nytt

Executive Business Administrator till spännande bolag i City

Vi söker nu en driven och kommunikativ stjärna till vår kund i centrala Stockholm. Är du en handlingskraftig person som trivs i en snabb och dynamisk arbetsmiljö där ingen dag är den andra lik? Då kommer du passa perfekt i rollen som Executive Business Administrator hos detta moderna gamingbolag!

Stockholm Sista ansökningsdag: augusti 25, 2022

Läs mer & ansök

Site Manager till Wise Group

Trivs du med att ha en central roll på kontoret, komma till jobbet och mötas av glädje och engagerade kollegor samt utvecklas i takt med att vi växer? Då kanske du är Wise Groups nya Site Manager i Göteborg!

Göteborg Sista ansökningsdag: augusti 25, 2022

Läs mer & ansök

VD-assistent till Mäklarsamfundet

Mäklarsamfundet erbjuder dig att i en trygg och välkomnande miljö där vi arbetar aktivt för att medarbetarna ska trivas, utvecklas och ha en bra balans mellan arbete och fritid. Som VD-assistent hos oss erbjuds du en central roll i en dynamisk miljö med stark gemenskap.

Stockholm Sista ansökningsdag: augusti 31, 2022

Läs mer & ansök

Executive Assistant till PwC

Är du redo för en karriär på PwC där din insats verkligen gör skillnad? Då vill vi gärna träffa dig och välkomna dig att söka tjänsten som Executive Assistant på PwC inom Advisory!

Stockholm Sista ansökningsdag: augusti 31, 2022

Läs mer & ansök

Koordinator till Tietoevry

Gillar du administration, är handlingskraftig och trivs med att driva egna projekt? Då kommer rollen som koordinator hos Tietoevry passa dig perfekt!

Stockholm Sista ansökningsdag: augusti 31, 2022

Läs mer & ansök