Koordinator till Tietoevry

Stockholm Heltid Konsultuppdrag

Gillar du administration, är handlingskraftig och trivs med att driva egna projekt? Då kommer rollen som koordinator hos Tietoevry passa dig perfekt!

Sök rollen Senast augusti 31, 2022

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Friskvård
 • Karriärmöjligheter
 • Kollektivavtal

Det här är ett konsultuppdrag via The Pace i sex månader på heltid med start första september. Efter avslutat uppdrag finns goda möjligheter till förlängning/överrekrytering till Tietoevry.

Ditt uppdrag
Som koordinator arbetar du i en bred roll för att stötta fyra personer i ledande befattningar som sitter i olika länder. Rollen ställer höga krav på struktur och ordning samt ett eget driv då du förväntas ta egna initiativ och självständigt fatta beslut. Detta är en ny roll hos oss och det finns därför stora möjligheter att forma rollen själv och tillsammans med de personer du jobbar med.

Du kommer självständigt att koordinera och driva olika initiativ så som större möten, konferenser och evenemang. I uppdraget ingår även tyngre administrativa uppgifter, du förväntas därför ha god systemvana och vara duktig på att sätta dig in i och förstå nya system. Arbetet utförs till större delen på distans och i uppdraget ingår även resor (ca 1 gång/månad).

Exempel på arbetsuppgifter:

 •       Eventplanering/konferenser – både interna och externa
 •       Planera och koordinera möten/luncher med kunder och mellan personer i ledande befattningar
 •       Ta fram presentationer i PowerPoint samt förbereda material inför möten
 •       Boka resor 
 •       Fakturahantering där du jobbar nära personalen på ekonomiavdelningen i olika länder

Din bakgrund
Vi söker dig med tidigare erfarenhet av en likvärdig, koordinerande roll. För att lyckas i rollen som koordinator ser vi att du är en person med god förmåga att arbeta metodiskt, strukturerat och noggrant. Att kunna prioritera, ställa om och hantera flera arbetsuppgifter samtidigt är en styrka hos dig. Du är företagsam, pålitlig och trygg i din profession, tar egna initiativ och gillar att arbeta proaktivt för att alltid ligga steget före. Vidare ser vi att du är en lösningsfokuserad och social person som alltid vill leverera med högsta kvalitet.

Du tycker om att arbeta självständigt och är inte rädd för att fatta beslut. Du är handlingskraftig och tar ansvar för att arbetsuppgifterna utförs i tid. Du trivs med att hjälpa andra och har förmågan att på ett enkelt och pedagogiskt sätt dokumentera och kommunicera. Du bygger snabbt relationer och är inkännande mot din omgivning. Då rollen ställer höga krav på kommunikation och snabba vändningar ser vi att du är en lyhörd person som snabbt kan förstå information och omvandla den till handling.    

Att ha erfarenhet från finanssektorn är meriterande och då kommunikationen ofta sker på engelska är god kunskap inom detta ett krav, både i tal och skrift.

Om Tietoevry
Tietoevry är ett ledande nordiskt digitalt tjänste- och programvaruföretag med lokal närvaro och global kapacitet. Tietoevry har sitt huvudkontor i Finland och har omkring 24 000 experter anställda globalt. Bolaget tillhandahåller service åt tusentals företag och organisationer inom privat och offentlig sektor i mer än 90 länder. Inom området banking finns idag ca 4000 anställda men trots storleken så händer det mycket och organisationen rör sig snabbt. 

På Tietoevry strävar vi efter att skapa tekniska lösningar som stärker mänskligheten snarare än att förringa den. Att anpassa tekniken till mänskligheten kräver samarbete med olika bakgrunder, utforska nya tillvägagångssätt, och ännu viktigare, det kräver dig; ditt unika perspektiv, din kompetens och ambition. Vi kommer i sin tur att ge dig möjligheter att utforska vad som är meningsfullt för dig, stödja dig i att uppnå de mål du satt upp för dig själv, professionellt och personligt, och uppmuntra dig att uttrycka vad du tror på.

När du blir en av oss
Som konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Affärsområdeschef Stina Bylund (stina.bylund@thepace.se), Konsultchef Philip Alfredsson (philip.alfredsson@thepace.se) och Kandidatansvarig Emma Holster (emma.holster@thepace.se).

Eftersom det nu är semestertider så kan vår återkoppling dröja men vi lovar att återkomma till dig så snart vi kan, så håll ut. Vi kommer återuppta processen med vidare intervjuer från och med v. 33 när vi är tillbaka från ledigheten.

Ha en fantastisk sommar, vi ser fram emot att höra från dig!

Sök rollen Senast augusti 31, 2022

Vår rekryteringsprocess för konsulter

 1. Ansökan

  Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.
 2. Urval

  Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.
 3. Intervju

  I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.
 4. Anställning

  Passar vi dig, du oss och vår uppdragsgivare är det dags för nästa steg i karriären.
 5. Uppföljning

  Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Johanna Lindell

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast augusti 31, 2022

Sök rollen

Fler lediga tjänster

Nytt

Executive Business Administrator till spännande bolag i City

Vi söker nu en driven och kommunikativ stjärna till vår kund i centrala Stockholm. Är du en handlingskraftig person som trivs i en snabb och dynamisk arbetsmiljö där ingen dag är den andra lik? Då kommer du passa perfekt i rollen som Executive Business Administrator hos detta moderna gamingbolag!

Stockholm Sista ansökningsdag: augusti 25, 2022

Läs mer & ansök

Site Manager till Wise Group

Trivs du med att ha en central roll på kontoret, komma till jobbet och mötas av glädje och engagerade kollegor samt utvecklas i takt med att vi växer? Då kanske du är Wise Groups nya Site Manager i Göteborg!

Göteborg Sista ansökningsdag: augusti 25, 2022

Läs mer & ansök

VD-assistent till Mäklarsamfundet

Mäklarsamfundet erbjuder dig att i en trygg och välkomnande miljö där vi arbetar aktivt för att medarbetarna ska trivas, utvecklas och ha en bra balans mellan arbete och fritid. Som VD-assistent hos oss erbjuds du en central roll i en dynamisk miljö med stark gemenskap.

Stockholm Sista ansökningsdag: augusti 31, 2022

Läs mer & ansök

Executive Assistant till PwC

Är du redo för en karriär på PwC där din insats verkligen gör skillnad? Då vill vi gärna träffa dig och välkomna dig att söka tjänsten som Executive Assistant på PwC inom Advisory!

Stockholm Sista ansökningsdag: augusti 31, 2022

Läs mer & ansök