VD-assistent till Mäklarsamfundet

Stockholm Heltid Konsultuppdrag

Mäklarsamfundet erbjuder dig att i en trygg och välkomnande miljö där vi arbetar aktivt för att medarbetarna ska trivas, utvecklas och ha en bra balans mellan arbete och fritid. Som VD-assistent hos oss erbjuds du en central roll i en dynamisk miljö med stark gemenskap.

Sök rollen Senast augusti 31, 2022

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Friskvård
 • Karriärmöjligheter
 • Kollektivavtal

Nu söker vi en erfaren VD-assistent! Det här är ett konsultuppdrag via The Pace med start i september. Uppdraget löper sex månader med chans till förlängning/överrekrytering till kund. Tjänsten är på heltid i Mäklarsamfundets trevliga lokaler intill Hagaparken, Stockholm.

Ditt uppdrag
Som VD-assistent har du en administrativ nyckelposition i organisationen och stöttar VD och styrelse med planering, administration, tidsplaner och uppföljning. Det är viktigt att du tidigare har arbetat med att skapa struktur för din omgivning och din erfarenhet har gjort dig trygg i rollen som VD-assistent. Exempel på ansvarsområden och uppgifter som ingår i rollen:

 • Förbereda, kalla till och administrera styrelse- och ledningsgruppsmöten
 • Ta fram underlag till presentationer och skriftligt material
 • Delta på styrelse- och ledningsgruppsmöten och ansvara för protokollföring, sammanställning och korrespondens till berörda parter
 • Självständigt driva projekt kopplat till det administrativa ansvarsområdet eller andra områden definierade på ledningsgruppsnivå

Din bakgrund
Vi söker dig med några års erfarenhet från roller som VD–assistent i en snabbrörlig miljö och som trivs mycket bra med att arbeta såväl högt som lågt. Du har erfarenhet av att supportera på koncernnivå och du har vana att administrera styrelse- och ledningsgruppsarbete. Du är en god kommunikatör, en van användare av Officepaketet och du har god systemvana. Har du erfarenhet av vardagsjuridik och/eller kunskap om GDPR är det ett stort plus, likaså om du tidigare jobbat i en medlems- eller branschorganisation.

Som person är du självgående, initiativrik, flexibel och har en hög integritet. Dina tidigare erfarenheter har gjort dig trygg i rollen och du arbetar proaktivt, lösningsorienterat och strukturerat med hög kvalitet i leveransen. Du motiveras av att skapa ordning och reda i en snabbrörlig verksamhet och för dig är det en självklarhet att erbjuda god service. Du räds inte nya utmaningar och du klarar av att ha många bollar i luften samtidigt.

Om Mäklarsamfund
Mäklarsamfundet samlar, som den äldsta och största bransch– och medlemsorganisationen, 85 procent av landets fastighetsmäklare. Mäklarsamfundet arbetar för bättre förutsättningar för branschens aktörer att medverka till fler trygga och konsumentsäkra flyttar.

När du blir en av oss
Som konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning. Vi är också måna om att du som konsult känner dig som en del av gänget. Vi har därför konsultevents och en nära dialog med dig under hela ditt uppdrag

The Pace är ett affärsområde inom Wise Professionals som är specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom Business Administration. Vi tillsätter bland annat roller som administrativ chef, kundtjänstchef, receptionschef, VD-assistent, exekutiv assistent, Office Manager, koordinator, administratör och sälj-, jurist- och kontorsassistent.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Kandidatansvarig Emma Holster (emma.holster@thepace.se), Konsultchef Philip Alfredsson (philip.afredsson@thepace.se) och Affärsområdeschef Johan Fernström (johan.fernstrom@thepace.se).

Eftersom det nu är semestertider så kan vår återkoppling dröja men vi lovar att återkomma till dig så snart vi kan, så håll ut. Vi kommer återuppta processen med vidare intervjuer från och med v. 33 när vi är tillbaka från ledigheten.

Ha en fin sommar, vi ser fram emot att höra från dig!

Sök rollen Senast augusti 31, 2022

Vår rekryteringsprocess för konsulter

 1. Ansökan

  Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.
 2. Urval

  Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.
 3. Intervju

  I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.
 4. Anställning

  Passar vi dig, du oss och vår uppdragsgivare är det dags för nästa steg i karriären.
 5. Uppföljning

  Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Philip Alfredsson

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast augusti 31, 2022

Sök rollen

Fler lediga tjänster

Executive Business Administrator till spännande bolag i City

Vi söker nu en driven och kommunikativ stjärna till vår kund i centrala Stockholm. Är du en handlingskraftig person som trivs i en snabb och dynamisk arbetsmiljö där ingen dag är den andra lik? Då kommer du passa perfekt i rollen som Executive Business Administrator hos detta moderna gamingbolag!

Stockholm Sista ansökningsdag: augusti 25, 2022

Läs mer & ansök

Site Manager till Wise Group

Trivs du med att ha en central roll på kontoret, komma till jobbet och mötas av glädje och engagerade kollegor samt utvecklas i takt med att vi växer? Då kanske du är Wise Groups nya Site Manager i Göteborg!

Göteborg Sista ansökningsdag: augusti 25, 2022

Läs mer & ansök

Executive Assistant till PwC

Är du redo för en karriär på PwC där din insats verkligen gör skillnad? Då vill vi gärna träffa dig och välkomna dig att söka tjänsten som Executive Assistant på PwC inom Advisory!

Stockholm Sista ansökningsdag: augusti 31, 2022

Läs mer & ansök

Koordinator till Tietoevry

Gillar du administration, är handlingskraftig och trivs med att driva egna projekt? Då kommer rollen som koordinator hos Tietoevry passa dig perfekt!

Stockholm Sista ansökningsdag: augusti 31, 2022

Läs mer & ansök