Genomfört: Hur kommer vi att jobba om 15 år? Det här behöver du veta för att hantera den digitala framtiden

Event 11/10/2018

Framtidens föreläsning med framtidens stjärnföreläsare

Vi på The Pace är mäktigt stolta över att ha snappat upp talangen Nicholas Fernholm till vårt nästa event. Nicholas pratar om det du bör veta för att hantera den digitala världen, han är en inspirerande och underhållande föreläsare och som dessutom för en kort tid sedan vann finalen i Talarforums talang.

Du har nu möjlighet att se Sveriges nästa stjärnföreläsare den 11 oktober hos oss på Sveavägen 13, plan 15 från kl 17.30-19.00 (Nicholas börjar 18.00). Nicholas går närmre in på hur den digitala världen påverkar oss, och hur AI, nya generationen och automation är nycklarna för att förstå och förbereda sig för framtiden.

Idag jobbar Nicholas som förvaltningschef för bland annat transportrobotarna på Nya Karolinska Sjukhuset i Solna. Han har direkt kontakt med den senaste tekniken, vet vad som kommer påverka din organisation i framtiden och är den 11 oktober redo att besvara dina frågor.

Vi bjuder på vin/öl och chark.

Varmt välkomna!

Läs mer

Nätverksträff hos the Pace

Välkomna till House of Wise och vår Co-Pilot Jeanne Sinclair!  Från brottsplatsutredningar och förhörsteknik i Wisconsin, konsulärt arbete i San /../

Nätverksträff The Pace

Vi på The Pace vill börja året på bästa sätt och planerar därför en nätverksträff med er i februari. Vår /../