Genomfört: Nätverksträff på Villa Lovik

Event

Hej kära Pace nätverk,

Nu var det en lång tid sedan vi sågs och saknaden känns kanske extra stor med tanke på rådande omständigheter och hur vi behöver anpassa våra möten just nu. Vi har dividerat fram och tillbaka huruvida nästa nätverksträff ska bli genom rutan eller live och vi har landat i att vi kommer bjuda in till en fysisk träff om cirka en månad. Vi har förmånen att besöka underbara Villa Lovik på Lidingö tillsammans med Konferensidé AB där vi kommer bjudas på bubbel, varmrätt, kaffe & kaka och en mysig rundtur. Utöver detta får vi mingla och utbyta erfarenheter med varandra i en härlig miljö.

Att ni ska känna er trygga i detta fysiska sammanhang är såklart av största vikt för oss och därav erbjuder vi denna gång ett begränsat antal platser, maxantal 40 personer, för att vi ska kunna hålla avstånd. Vi kommer även erbjuda transport till Villa Lovik och kommer även här säkerställa att vi håller gott om avstånd på vägen ut. Självklart går det bra att ta sig dit på egen hand. Schemat för kvällen kommer se ut enligt följande:

16:30 – Transport från City
17:30 – Vi önskar er välkomna och skålar tillsammans sedan efterföljer:
Visning av Villa Lovik
Middag med efterföljande kaffe och fika
20:30-21:00 Busstransport tillbaka till City

Var: Villa Lovik

Datum: 13 oktober 2020

Anmäl dig här

Vi ser så mycket fram emot att ses igen och hoppas få träffa så många av er som möjligt snart!

Läs mer

Nätverksträff hos the Pace

Välkomna till House of Wise och vår Co-Pilot Jeanne Sinclair!  Från brottsplatsutredningar och förhörsteknik i Wisconsin, konsulärt arbete i San /../

Nätverksträff The Pace

Vi på The Pace vill börja året på bästa sätt och planerar därför en nätverksträff med er i februari. Vår /../