Nytt

Nu söker vi en Executive Assistant till BEWI i Solna

Vill du jobba i en entreprenörsdriven miljö där du har stora möjligheter att påverka och utvecklas? BEWI söker nu en Executive Assistant som kommer att stötta ledningen och ansvara för att bygga strukturer för administrativa processer och effektivisering av ledningsarbete.

Stockholm Sista ansökningsdag: maj 31, 2022

Läs mer & ansök

Avdelningskoordinator till Systembolaget

Vill du tillhöra en verksamhet i ständig utveckling där du får möjlighet att påverka? Har du dessutom erfarenhet från att arbeta på ledningsnivå i en koordinerande roll och gillar stora kontaktytor? Sök då den mångsidiga rollen som avdelningskoordinator till Systembolaget!

Stockholm Sista ansökningsdag: juni 9, 2022

Läs mer & ansök

Sales Coordinator till Ekman & Co

Är du redo för att axla en koordinerade och serviceinriktad roll och arbeta med internationell handel på ett av Göteborgs mest anrika handelshus? Känner du igen dig i beskrivningen som noggrann, strukturerad och trygg i att göra prioriteringar där du alltid säkerställer en riktigt god service. Då måste du höra av dig till oss och ta chansen att bli en värdefull medarbetare på
Ekman & Co i Göteborg.

Göteborg Sista ansökningsdag: maj 25, 2022

Läs mer & ansök

Executive Assistant till Lidl

Vill du tillhöra Europas största företag inom dagligvaruhandeln? Är du en administrativ stjärna som vill ta nästa kliv i din Executive Assistant-karriär? Sök då rollen den här rollen till Lidl!

Stockholm Sista ansökningsdag: juni 9, 2022

Läs mer & ansök

Receptionist till Santa Maria/Paulig

Vi söker dig som brinner för service, välkomnande miljöer och mänskliga möten. I rollen som receptionist på Santa Maria/Paulig får du möjligheten att forma din roll och där du har yttersta ansvaret för receptionen och att du mer än gärna gör det där lilla extra för att skapa en plats där människor trivs och vill vara!

Göteborg Sista ansökningsdag: juni 7, 2022

Läs mer & ansök

Executive Assistant till Nordiska museet

Är du en vass Executive Assistant som vill arbeta i en verksamhet som präglas av mångfald och jämställdhet? Välkommen till en arbetsplats med tydliga mål och riktlinjer, där medarbetarna erbjuds arbetsglädje och möjlighet till utveckling!

Stockholm Sista ansökningsdag: juni 2, 2022

Läs mer & ansök

Nu söker vi en Executive Assistant till Sweco AB

Sweco AB söker nu en erfaren Executive Assistant till koncernens chefsjurist.
Du erbjuds en central roll i en marknadsledande europeisk teknikkonsultkoncern som arbetar med att utforma framtidens samhällen och städer. Vi söker dig som trivs i en ansvarsfull roll med många kontaktytor som ställer höga krav på professionalitet. Detta är en fantastisk möjlighet för dig som brinner för att utvecklas i en modern assistentroll med högt tempo, vill lära dig mer om bolagsjuridik och arbeta i partnerskap med koncernens chefsjurist och mot koncernens styrelse och kommittéer.

Stockholm Sista ansökningsdag: juni 5, 2022

Läs mer & ansök

Erfaren administratör till HSB Malmö!

Nu söker vi dig som gillar struktur och som har erfarenhet av att arbeta i en bred roll. I denna tjänst kommer du ansvara för att supportera både Hållbarhetschefen och HR-chefen med administrativa uppgifter!

Malmö Sista ansökningsdag: juni 7, 2022

Läs mer & ansök

Assistent till Morgan Stanley

Är du i början av karriären, har administrativ erfarenhet och är redo för nästa steg? Eller har du en assistentroll idag och söker din nästa spännande tjänst? Kolla då in den här rollen som assistent till Morgan Stanley!

Stockholm Sista ansökningsdag: maj 26, 2022

Läs mer & ansök

Chefsassistent/Sales Assistant till DHL Express

Vill du jobba på världens bästa arbetsplats, där man arbetar tillsammans AS ONE samtidigt som man är en stor, internationell, branschledande arbetsplats? Är du chefsassistent med erfarenhet av varierande arbetsuppgifter och vill ha en roll som du och chefen utformar tillsammans, då den är ny på bolaget? Då ska du söka tjänsten som Chefassistent/Sales Assistant till DHL Express!

Göteborg Sista ansökningsdag: juni 2, 2022

Läs mer & ansök

Office Coordinator till Circle K

Är du en duktig koordinator och brinner du för service och administration? Vill du arbeta på ett bolag där trivseln är hög och utvecklingsmöjligheterna många? Sök tjänsten som Office Coordinator hos Circle K Sverige.

Stockholm Sista ansökningsdag: maj 29, 2022

Läs mer & ansök

Koordinator till STANLEY Security

Vi söker en erfaren koordinator till STANLEY Security där du får möjlighet att arbeta självständigt men samtidigt agera spindeln i nätet gentemot dina kollegor och kunder.

Göteborg Sista ansökningsdag: maj 30, 2022

Läs mer & ansök

Executive Assistant till McKinsey

Är du redo för en karriär på ett multinationellt bolag där du får en central roll där din insats verkligen gör skillnad? Där din vardag präglas av varierande arbetsuppgifter i en spännande miljö med högt tempo? Då vill vi jättegärna träffa dig och välkomnar dig att söka tjänsten som Executive Assistant på McKinsey & Company i Göteborg.

Göteborg Sista ansökningsdag: maj 29, 2022

Läs mer & ansök

Chefsassistent/Sales Assistant till DHL Express

Vill du jobba på världens bästa arbetsplats, där man arbetar tillsammans AS ONE samtidigt som man är en stor, internationell, branschledande arbetsplats? Är du chefsassistent med erfarenhet av varierande arbetsuppgifter och vill ha en roll som du och chefen utformar tillsammans, då den är ny på bolaget? Då ska du söka tjänsten som Chefsassistent/Sales Assistant till DHL Express!

Stockholm Sista ansökningsdag: juni 2, 2022

Läs mer & ansök