Executive Assistant till LRF

Sveriges största småföretagarorganisation Lantbrukarnas Riksförbund, LRF, med nära 140 000 medlemmar, söker nu en Executive Assistant till VD och koncernchef Anna Karin Hatt. Vår nuvarande Executive Assistant till VD, som är en riktig stjärna, går vidare till nya spännande utmaningar och därför söker vi nu efter vår nästa stjärna!

Rollen är en nyckelposition i vilken du förväntas supportera på mycket hög nivå med ett stort mått av integritet och lyhördhet – med VDs bästa ständigt för ögonen.

Stockholm Sista ansökningsdag: maj 4, 2021

Läs mer & ansök

Technical Service Coordinator

This assignment offers you an opportunity to be part of a market leading innovative global company in front of green technology. An open and inspiring environment where your energy will make a difference.

Göteborg Sista ansökningsdag: april 26, 2021

Läs mer & ansök

Executive Assistant till Vice President/CEO på Permobil

I denna roll kommer du att vara ansvarig för att tillhandahålla exemplariskt stöd på toppnivå till VD och tillhörande koncernledning. Koncernledningen består av nio medlemmar över hela världen, bland annat från Asien, USA och Europa och därför är det önskvärt att du tidigare arbetat i en internationell miljö.

Stockholm Sista ansökningsdag: april 27, 2021

Läs mer & ansök

Vi söker en Customer Success Manager till Gasbolagen i Stockholm

Vi på The Pace söker efter dig som vill bli Gasbolagen i Stockholms medarbetare inom Customer Success. Då befattningen är en ny och mycket viktig del i bolagens framtidssatsning, med att införa och utveckla arbetet med Kundservice, Self service och CRM-system, söker vi dig som har tidigare erfarenhet från en liknande roll som exempelvis CSM eller Kundserviceansvarig.

Stockholm Sista ansökningsdag: april 29, 2021

Läs mer & ansök

Project Manager Resource

Söker du nästa utmaning inom projektledning och har god processförståelse? Då kan rollen som Project Manager Resource vara något för dig – här får du möjligheten att vara med och driva utvecklingen i vår kunds GDPR-projekt.

Stockholm Sista ansökningsdag: april 21, 2021

Läs mer & ansök

Projektadministratör Hjärnfonden

På Hjärnfonden får du möjlighet att bidra till en friskare framtid för många människor och stärka Hjärnfondens vision. Vi söker dig som är en självgående och proaktiv administratör som är bekväm med att på egen hand planera, organisera och ansvara för ditt arbete.

Stockholm Sista ansökningsdag: april 17, 2021

Läs mer & ansök