Vi söker operativa och strategiska inköpare till vårt nätverk!

Till våra rekryteringsprocesser inom affärsområdet The Pace söker vi alltid efter vassa personer verksamma inom området Inköp, både strategiska och operativa roller. Vi arbetar branschbrett och våra kunder är av varierande storlek. Detta är en allmän annons där du som vill arbeta som konsult hos oss på The Pace/Wise Professionals kan anmäla ditt intresse för våra uppdrag. I och med att du anmäler ditt intresse blir du en del av vårt växande nätverk inom The Pace.

Göteborg Sista ansökningsdag: november 8, 2021

Läs mer & ansök

Executive Assistant till Star Stable

Är du en driven och strukturerad Executive Assistant som letar efter nästa utmaning? Älskar du dessutom spelutveckling och vill tillhöra en rolig och modern arbetsplats? Då kan den här tjänsten hos Starstable vara något för dig!

Stockholm Sista ansökningsdag: oktober 27, 2021

Läs mer & ansök

Kundservicemedarbetare till Bokusgruppen

Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla vår kundservice för varumärkena Bokus, Bokus Play och Akademibokhandeln. Tillsammans ska vi ta oss till nästa nivå och skapa en kundservice som verkligen gör skillnad! Här får du ansvar för vår operativa drift och du kommer till ett företag med roliga produkter, oerhört trevliga kollegor och en välkomnande kultur.

Stockholm Sista ansökningsdag: oktober 30, 2021

Läs mer & ansök

Administratör till spännande uppdrag hos en av våra kunder

Till vår kund centralt i södra Stockholm söker vi nu en service minded administratör. Dina dagar på jobbet kommer fyllas med varierande arbetsuppgifter av administrativ karaktär där du får möjlighet att arbeta självständigt men samtidigt agera spindeln i nätet gentemot dina kollegor och kunder.

Stockholm Sista ansökningsdag: oktober 21, 2021

Läs mer & ansök

Nu söker vi en Koordinator till Wise Consulting

Nu söker vi en koordinator till Wise Consulting. Här erbjuds du en central roll där det är du som ser till att navet snurrar på bästa sätt vad gäller system, fakturering och administration.
Trivs du i en nyckelroll med många kontaktytor? Läs mer nedan.

Stockholm Sista ansökningsdag: oktober 23, 2021

Läs mer & ansök

Office Coordinator till Storytel

Vill du få chansen att tillhöra ett engagerat och härligt team i en snabbfotad och kreativ miljö? Är du dessutom en fena på koordinering och att ha många kontaktytor? Sök då tjänsten som Office Coordinator till Storytel!

Stockholm Sista ansökningsdag: oktober 25, 2021

Läs mer & ansök

Projektadministratör till Advania

Skulle du beskriva dig själv som en självgående, ansvarstagande och noggrann person? Är du även en vass administratör med kunskaper inom bokföring som är van att jobba med olika uppgifter parallellt? Då är det eventuellt dig vi söker – varmt välkommen med din ansökan!

Stockholm Sista ansökningsdag: oktober 25, 2021

Läs mer & ansök

Senior Strategic Project Purchaser

This assignment as a Senior Strategic Project Purchaser offers you an opportunity to be part of a market leading innovative global company in front of green technology. An open and inspiring environment where your energy will make a difference!

Göteborg Sista ansökningsdag: oktober 27, 2021

Läs mer & ansök

Butiksansvarig till JM

Är du en stjärna på service och försäljning och söker en spännande roll där du får stort ansvar? Har du även en kreativ ådra och intresse för bostäder? Då kan rollen som Butiksansvarig vara den rätta för dig!

Stockholm Sista ansökningsdag: oktober 21, 2021

Läs mer & ansök

Bemanningskoordinator till PwC

Motiveras du av god struktur och att säkerställa hög kvalitet? Är du dessutom nyfiken och drivs av ny kunskap och personlig utveckling? Då kan tjänsten som Bemanningskoordinator på PwC vara rätt för dig!

Stockholm Sista ansökningsdag: oktober 21, 2021

Läs mer & ansök

VD-assistent till Euroclear

Är du en kommunikativ VD-assistent med känsla för kvalitet och service? Har du dessutom ett stort engagemang och driv? Då vill vi gärna ha din ansökan!

Stockholm Sista ansökningsdag: oktober 21, 2021

Läs mer & ansök