Office Manager till Wise Group

Vår uppskattade Jenny går vidare till uppdrag utanför Wise. Nu söker vi dig som vill arbeta som Office Manager (”House manager”) i en dynamisk och kreativ miljö där människor och affärer möts. Du kommer till en kultur där vi vill att din tid som anställd hos oss ska vara den roligaste i din karriär – så ribban är högt satt!

Stockholm Sista ansökningsdag: augusti 14, 2022

Läs mer & ansök

DHL söker en Co-Pilot/Assistent till Sales ledningsgrupp!

Vill du jobba på världens bästa arbetsplats, där man arbetar tillsammans AS ONE samtidigt som man är en stor, internationell, branschledande arbetsplats? Är du chefsassistent med erfarenhet av varierande arbetsuppgifter och vill ha en roll som du och chefen utformar tillsammans, då den är ny på bolaget? Då ska du söka tjänsten som Co-Pilot /Sales Assistant till DHL Express!

Göteborg Sista ansökningsdag: juli 11, 2022

Läs mer & ansök

Executive Assistant – McKinsey & Company

As an Executive Assistant (EA) at McKinsey & Company, you will play an important role in our collective success by problem solving, thinking creatively, and managing the busy day of Partners in our Sweden office. The support you provide makes meaningful impact by enabling colleagues and the firm to operate efficiently. When you join McKinsey, you can put your talents to use where opportunities are limitless and every day makes a difference.

Stockholm Sista ansökningsdag: augusti 14, 2022

Läs mer & ansök

Executive Assistant till spännande start-up

Är du en administrativ stjärna som allt som oftast får beröm för ditt sätt att vara lyhörd och uppmärksam samtidigt som du är diskret och professionell? Är du service minded och trivs med att skapa ordning i en komplex och föränderlig vardag? Är du van att driva ditt eget arbete och brinner du för att leverera kvalitet i allt du gör med ett positivt förhållningssätt?

Stockholm Sista ansökningsdag: juli 11, 2022

Läs mer & ansök

Nu söker vi en Executive Assistant till Sweco Architects

Sweco Architects söker nu en Executive Assistant och du erbjuds en central roll i en marknadsledande koncern som arbetar med att utforma framtidens samhällen och städer. Detta är en fantastisk möjlighet för dig som brinner för att utvecklas i en modern assistentroll. Har du även ett intresse för arkitektur och design så kommer du verkligen att trivas.

Stockholm Sista ansökningsdag: augusti 14, 2022

Läs mer & ansök