Relationsbyggande som skapar värde

Läsvärt

Stina Bylund stormtrivs i rollen som konsultchef på The Pace där en stor del av jobbet består av att stötta och coacha konsulterna vidare i deras karriärer.
– Jag behöver lära känna alla och det är precis därför jobbet känns så meningsfullt, säger hon.

Glöden och engagemanget Stina Bylund mötte när hon träffade affärsområdescheferna på The Pace var exakt det hon längtade efter. Efter utbildningen till personalvetare i Linköping fick hon jobb på en rekryteringsfirma, men hon saknade ett större team och längtade efter nya utmaningar. Flytten gick till Stockholm och där på en spinningscykel fick hon kontakt med en tjej som jobbade på Wise Professionals.

Det var så roligt, vi började bara snacka där på varsin cykel och sedan gick det fort, berättar Stina.

I maj 2018 började hon som konsultchef på The Pace, en roll som hon stormtrivs i. De är ett starkt sammansvetsat team som skapar mervärde – på riktigt.

Vi har byggt ett varumärke som bara blir starkare och starkare, nu vill man tillhöra oss och vårt nätverk. Tre gånger per år ses vi i Pace nätverk, vi har flera konsultaktiviteter och vi har tagit Administration Day till Sverige. Hos oss har man en tillhörighet som konsult, det är inte bara snack, fortsätter Stina.

Genom att bygga och vårda relationer kan hon som hon uttrycker det återvinna både kunder och konsulter. Relationsbyggandet är lika viktigt internt, varje måndag ”checkar” alla i teamet in för att gå igenom veckans utmaningar och om det är något man behöver ta hänsyn till just den veckan. Alla i teamet har sina ansvarsområden och man samarbetar mycket.

Det är ett lagspel, vi behöver varandra för att sätta våra uppdrag för det går fort i vår bransch.

Hon är övertygad om att kunden känner det och att det bidrar till det höga förtroendet de har hos sina kunder.

Vi jobbar för att hålla en hög kvalitet i alla våra processer och ha på fötterna. Och det där hänger ihop, för när kunden har högt förtroende för oss vågar vi utmana kunden och presentera kandidater som inte har alla ”skallkrav” men som har potential, säger Stina.

Det glimmar till i Stinas ögon. Att se potentialen i en människa, stärka ett svagt självförtroende och få till den där perfekta matchen mellan kund och kandidat – då känner hon att hon är i sin fulla potential.

Läs mer

Vad gör en virtuell assistent?

En virtuell assistent eller virtual executive assistant kan bli en ovärderlig del av företaget – på distans. Läs om hur /../