The Pace breddar sitt erbjudande – blir helhetsleverantör av administrativa tjänster

Läsvärt

Vilken administrativ roll du än söker till din organisation kan The Pace hjälpa dig att hitta rätt.
– Vi är trötta på att tacka nej till kunder och breddar därför vårt erbjudande att gälla alla administrativa roller, säger Marie Bodén, affärsområdeschef.

Egentligen är det kanske inte så stort steg The Pace tar när de breddar sitt erbjudande. Många administrativa roller går in i varandra och det är ofta som kandidater tycker att det är roligt och omväxlande att byta roll då och då.

Emilie Runnegård Shawwaf är konsultchef på The Pace och den person som kommer att ansvara för roller inom Facility Management. Hon har jobbat med dessa befattningar tidigare på Fasticon och känner sig trygg i sin kompetens och med det nätverk hon har byggt upp.

– Vi ser stor potential i det här segmentet. Särskilt nu under pandemin när många jobbar på distans och diskuterar hur återgången till kontoret ska gå till. De som jobbar inom Facility Management kommer att vara viktiga spelare då, säger hon.

The Pace guide till Executive Assistants

Marie Bodén, tidigare affärsområdeschef för The Pace, är övertygad om att satsningen att jobba med alla administrativa roller gynnar kunderna – men också konsulterna och kandidaterna.

– För kunden är det så klart lättast att bara jobba med en leverantör av rekrytering- och konsulttjänster. Ur ett konsult- och kandidatperspektiv är det också intressant att vi kan erbjuda fler karriärvägar. Dessutom kan vi nu ta in mer juniora profiler som kan börja sin yrkeskarriär i en reception eller kundservice, säger hon.

Hon känner en stor lättnad över att inte behöva tacka nej till kunduppdrag längre utan kunna stötta kunden i alla administrativa arbetsuppgifter.

– Vi har både kompetens och muskler att ta det här steget vilket känns jätteroligt, avslutar Marie Bodén.

Roller som The Pace jobbar med:
Administrativ chef
VD-assistent
Executive Assistant
Office Manager
Koordinator
Kundtjänstchef
Facility Manager
Facility Coordinator
Administratör
Säljassistent
Juristassistent
Kontorsassistent
Reception
Kundservice

Vill du ha hjälp med en kommande rekrytering eller konsulttillsättning? Eller har du bara någon fråga till oss på The Pace? Du är alltid välkommen att höra av dig till oss!

Läs mer

Vad gör en virtuell assistent?

En virtuell assistent eller virtual executive assistant kan bli en ovärderlig del av företaget – på distans. Läs om hur /../