Genomfört: Välkommen till Administration Day

Event 21/04/2021

Administration Day 2020 skulle ursprungligen ha ägt rum 22 april, men som tidigare meddelat beslutade vi att skjuta fram till 18 november på grund av den rådande situationen kring covid-19.
Hur omfattande och ihållande pandemin skulle bli har det varit svårt att sia om och fortfarande är. Vi är noga med att följa de restriktioner och råd som finns och har därför beslutat att skjuta på eventet ytterligare.

Administration Day kommer nu att hållas den 21 april 2021, på det datum man firar just Administration Day världen över.

The Pace uppmärksammar den årliga Administrative Professionals Day, även känd som Admin Day. Kom och bli berörd, påfylld och stärkt i din profession och som person. Vi har valt våra föreläsare med stor omsorg då vi vill ge dig som arbetar inom yrkesområdet administration något alldeles extra och tänkvärt.

BOKA NU!

Var: Scalateatern, Wallingatan 32, Stockholm
Tid: Kl. 08.00-12.45 den 21 april 2021

Vi ses!

The Pace

Marie Bodén, Christina Stenbeck, Stephanie Grammenidis, Stina Bylund, Clara Forsberg, Emilie Runnegård Shawwaf, Therese Galvez, Caroline de la Motte, Johan Fernström.

Citat från deltagare på Administration Day 2019

”Jag har föreläst vid över 2000 tillfällen i alla möjliga sammanhang. Administration Day tillhör ett av de absolut främsta eventen. Från all planering, till sammansättning av oss föreläsare och en maestro moderator. Lokalen och tekniken var super. Och fina blommor fick vi! Gick därifrån med en riktigt go och varm känsla.” – Jan Gunnarsson, Värdskapet

”Bra kombination av talare – hög nivå, proffsigt och engagerat!”

”Jag skrattade så mycket att mascaran försvann! Tack jag fick en riktigt härlig boost!”

”Allt var kanon, wow, blev alldeles uppfylld!”

”Perfekt upplägg, otroligt bra föreläsare – inspirerande och underhållande!”

BOKA REDAN IDAG!

Läs mer

Nätverksträff hos the Pace

Välkomna till House of Wise och vår Co-Pilot Jeanne Sinclair!  Från brottsplatsutredningar och förhörsteknik i Wisconsin, konsulärt arbete i San /../

Nätverksträff The Pace

Vi på The Pace vill börja året på bästa sätt och planerar därför en nätverksträff med er i februari. Vår /../