Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Försäljningskoordinator

Nu söker vi en Försäljningskoordinator till JM! Läs mer om rollen och vänta inte med att ansöka om detta matchar din profil.

 

Annonstext

Till JM söker vi en Försäljningskoordinator. Detta är inledningsvis ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid under 6 månader och på sikt finns det möjlighet till anställning hos JM. Uppdraget har start omgående och placering är i JMs trevliga lokaler i Solna.

 

Ditt uppdrag

I rollen som Försäljningskoordinator agerar du professionell rådgivare och bistår Region Stockholm med specialistkompetens inom försäljningsfrågor i bostadsprojekten – allt från tidigt skede till färdigt projekt. Tillsammans med projektgruppen kommer du bland annat leda arbetet med att formulera en försäljningsstrategi för bostadsprojekten samt driva försäljningssäljstarter. En annan del av din roll innebär att bistå projektledare i planeringen av projektens bokningsavtal, förhandsavtal, upplåtelseavtal, köpe- och entreprenadkontrakt samt tillträde. Du ansvarar även för att följa upp projekten och rapportera nyckeltal till Försäljningschef.

Huvudsakliga arbetsuppgifter i rollen som Försäljningskoordinator:

  • Agera försäljningsstöd i tilldelade bostadsprojekt från tidigt skede till färdigt projekt.
  • Göra intäktsbedömningar, konkurrensanalyser och upprätta underlag till marknadsanalys.
  • Medverka vid produktutformningen av nya bostadsprojekt.
  • Prissättning av projektets bostäder.
  • Ansvara för och uppdatera projektens registerdata i JMs CRM-system.
  • Arbeta mot uppsatta försäljningsmål, kontinuerligt följa upp försäljningen och rapportera nyckeltal.
  • Samarbeta med och stödja externa mäklare i försäljningsarbetet.
  • Administrera köparnas avtal och frågor kring försäljningsprocessen.

 

Din bakgrund

Vi söker dig med flera års erfarenhet av försäljningsarbete och med en utbildning inom försäljning och ekonomi eller motsvarande. Erfarenhet från bygg- eller fastighetsbranschen är mycket meriterande. Vidare har du god erfarenhet av arbete med CRM-system, Excel och övriga Officepaketet samt innehar B-körkort. 

Som person är du strukturerad, analytisk, kommunikativ och en god lagspelare. För att vara framgångsrik i rollen uppskattar du att arbeta med alltifrån administration till att ta fram försäljningsstrategier. Du intresserar dig för att identifiera förbättringsområden och bidrar till fortsatt utveckling av rollen.

 

Information om JM

Var med och bygg morgondagens samhällen med JM. Vår framgång bygger på balans mellan laganda, prestation, trivsel och personlig utveckling. Här är det lätt att bli sedd och uppmärksammad – en kultur som det är lätt att växa i helt enkelt.

JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden. Verksamheten är fokuserad på nyproduktion av bostäder i attraktiva lägen med tyngdpunkt på expansiva storstadsområden och universitetsorter i Sverige, Norge och Finland. Vi arbetar också med projektutveckling av kommersiella lokaler samt entreprenadverksamhet, huvudsakligen i Storstockholmsområdet. JM ska i all verksamhet främja ett långsiktigt kvalitets- och miljöarbete.

Vi omsätter cirka 14 miljarder kronor och har cirka 2 300 medarbetare. JM AB är ett publikt bolag noterat på NASDAQ Stockholm, segmentet Large Cap.

 

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

 

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi har tyvärr inte möjlighet att ta emot ansökningar via mail, alla ansökningar måste gå via systemet. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Clara Forsberg (clara.forsberg@wise.se) och konsultchef Stephanie Grammenidis (stephanie.grammenidis@wise.se). 

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!