Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Ledningsassistent till Immunicum AB

Vill du arbeta i en bred roll i en internationell miljö? Ta gärna chansen och sök tjänsten på Immunicum AB!

Ledningsassistent till Immunicum AB

Till Immunicum AB söker vi nu en Ledningsassistent. Detta är ett konsultuppdrag på 6 månader via The Pace/Wise Professionals med goda chanser till fast anställning hos kund efter denna perioden. Start för uppdraget är omgående och placering är i city, Klarabergsviadukten 63. 

Ditt uppdrag
I din roll som Ledningsassistent stöttar du VD och Ledningsgruppen. Det är en bred roll där ditt fokus ligger på att underlätta för VD och Ledningsgrupp så att deras vardag kan flyta på så bra som möjligt. Rollen innebär ett mycket varierande arbetsuppgifter och du förväntas klara av att hantera arbetsuppgifter parallellt. Till en början kommer du ansvara för det administrativa gällande Göteborgskontoret men det kommer förberedas en flytt av kontoret till ett kontorshotell i Göteborg, Då VD på företaget är engelsktalande är det viktigt att du kommunicerar obehindrat på engelska i både tal och skrift. Exempel på andra arbetsuppgifter och ansvarsområden som ingår i rollen:

  • Stötta i mail- och kalenderhantering
  • Ansvara för all elektronisk avtalshantering som är kopplad till verksamheten
  • Hantering av utlägg, reseräkningar och resebokningar för VD och andra inom ledningsgruppen
  • Förbereda material och underlag inför möten samt iordningställa ledningsgruppsmöten
  • Koordinera resor på ett så bra sätt som möjligt samt boka hotell och taxi i förväg för VD och ledningsgrupp
  • Kontaktperson för allt som rör IT
  • Ansvarig för växel
  • Ansvara för att nyanställda får telefon, dator och behörigheter
  • Attestera fakturor samt samla in underlag
  • Övriga ad hoc-uppgifter

Din bakgrund
Vi söker dig som har 1-2 års erfarenhet från en liknande roll där du stöttat en eller flera personer och därmed har förmåga att arbeta självständigt, proaktivt och ta egna initiativ. Du har goda kunskaper i Officepaketet samt kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, i både tal och skrift.

Som person är du mycket proaktiv där du är trygg i din roll och litar på din egen besluts- och prestationsförmåga. Du är en god lagspelare och löser tillsammans med andra olika problem som kan uppstå i vardagen. Dina tidigare erfarenheter har gjort dig trygg i rollen vilket gör att du har mycket god förmåga att prioritera och styra andras tid.

Om företage
Immunicum etablerar ett unikt angreppssätt inom immunonkologi genom utveckling av lagringsbara allogena cellbaserade terapier. Vårt mål är att bekämpa cancer genom att aktivera och stärka patientens eget immunförsvar, och därmed förbättra överlevnad och livskvalitet. Företagets ledande produkt, ilixadencel, bestående av pro-inflammatoriska allogena dendritiska celler, har potentialen att bli en grundstomme i modern kombinationsbehandling av ett flertal olika solida tumörformer. Immunicum är grundat och baserat i Sverige och är noterat på Nasdaq Stockholm. www.immunicum.com

När du blir en av oss
Som konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

The Pace är specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom Business Administration och tillsätter bland annat roller som Administrativ Chef, VD- och Ledningsassistent, Executive Assistant, Office Manager, Projektkoordinator, Administratör och Sälj-, Jurist- och Kontorsassistent. Vi kan erbjuda dig som kandidat ett brett nätverk av svenska och internationella företag med behov av duktiga administratörer. The Pace är ett affärsområde inom Wise Professionals och vi finns med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Köpenhamn. Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Clara Forsberg (clara.forsberg@thepace.se) och konsultchef Stephanie Grammenidis (stephanie.grammenidis@thepace.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Förmåner: Friskvård, Kollektivavtal