Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Teamleader inom Kundservice

Har du erfarenhet av ledarskap och kundservice? Är du dessutom trygg i dig själv och drivs av personalfrågor? Sök då rollen som Teamleader inom Kundservice!

Till vår kund söker vi nu en Teamleader inom Kundservice med inriktning fakturering. Detta är ett konsultuppdrag via The Pace på heltid med start omgående. Uppdraget är en visstidsanställning som beräknas pågå i sex månader med eventuell möjlighet till ytterligare förlängning. Placering för uppdraget är i Kista.

I din roll som Teamleader blir din främsta uppgift att ansvara för ett team om cirka 15 medarbetare i Sverige och även i de andra nordiska länderna. Fokus kommer att vara att stötta och coacha teamet i sitt dagliga arbete men även andra administrativa uppgifter förekommer. För rätt person finns utrymme för mer strategiskt utvecklingsarbete. Vår kund är mån om att leverera hög kvalitet och i din roll förväntas du tillsammans med ditt team kunna leverera hög kvalitet inom kundservice. Du kommer att ha ett tätt samarbete med den Administrativa chefen som du också rapporterar till.

Exempel på arbetsuppgifter och ansvarsområden som ingår i rollen:

  • Ansvar för den dagliga driften
  • Personalsamtal
  • Coachning
  • Diverse administrativa uppgifter

Din bakgrund
För att axla rollen är det viktigt att du haft en liknande roll sedan tidigare och är en trygg och stark ledare. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från att driva och leda personal i utvecklingsarbete. Du är en god kommunikatör och kommunicerar obehindrat på engelska och svenska, i tal och skrift. Vi anser det meriterande om du tidigare arbetat i SAP.

Du motiveras att leverera mätbara resultat samtidigt som du har kundupplevelsen i fokus och står för och tar ansvar för dina beslut. Du har ett affärstänk och intresse av att utveckla relationer och är som person analytiskt och sifferorienterad. Vidare är du en positiv problemlösare som på ett energigivande och entusiasmerande sätt för avdelningen framåt och ser såväl enskilda individer som teamets utvecklingsmöjligheter.

När du blir en av ossSom konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Talent Acquistion Specialist Olivia Olofsson (olivia.olofsson@thepace.se) och Konsultchef Stephanie Grammenidis (stephanie.grammenidis@thepace.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Förmåner: Friskvård, Kollektivavtal