Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Koncernledningsassistent till Assemblin

Till Assemblin söker vi en koncernledningsassistent med erfarenhet från en assisterande roll på ledningsnivå. Skulle du beskriva dig som en strukturerad, noggrann och initiativtagande person och vill bli en del av en samhällsbyggarorganisation där varje roll gör skillnad? Då kan det vara dig vi söker!

Om Assemblin
Assemblin är en komplett installations- och servicepartner med verksamhet i Sverige, Norge och Finland. Vi utformar, installerar och underhåller tekniska system för el, värme, sanitet och ventilation i kontor, arenor, shoppingcenter, bostäder och industrier med den multidisciplinära koncernens styrka och det lokala företagets personliga närvaro. Vår omsättning är mer än 8 miljarder kronor och med mer än 5 900 medarbetare på över 100 orter i Norden finns vi där du är. För dig.

Ditt uppdragSom koncernledningsassistent på Assemblin kommer du ha ett tätt samarbete med koncernchefen som tillträdde i början av maj 2018 vilket innebär att ni har möjlighet att forma bästa tänkbara samarbete från grunden. Arbetet kommer även innefatta samarbete med CFO och kommunikationschefen samt andra representanter i ledningen.

I rollen ingår bland annat;

–         Kalenderhantering och mailhantering

–         Planering och koordinering av interna och externa möten

–         Kallelser, agendor, protokoll, följa upp beslut

–         Resebokningar

–         Ta fram presentationsmaterial

–         Löpande administration som reseräkningar, kvitton etc

Din bakgrundFör att trivas i rollen och leva upp till förväntningarna har du flera års arbetslivserfarenhet och brinner för assistentrollen – högt som lågt. Som person är du prestigelös och drivs av att leverera god service samt gillar känslan av att ligga steget före. Du är en god kommunikatör och behärskar svenska och engelska obehindrat i både tal och skrift. Du har goda kunskaper i Office-paketet. Att du utför ditt arbete med struktur och stor noggrannhet är för dig en självklarhet.

Vill du veta mer?
Tjänsten är en tillsvidaretjänst med sex månaders provanställning.
Tjänsten är belägen på Västberga Allé 1.

I den här rekryteringen samarbetar Assemblin med Wise Professionals och The Pace.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Christina Stenbeck på christina.stenbeck@thepace.se. Vi kommer att intervjua löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka in din ansökan så snart du får möjlighet. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail.

Varmt välkommen med din ansökan!

Förmåner: Friskvård, Förtroendearbetstid, Kollektivavtal