Resource Manager till PwC

Tillsatt

Stockholm Konsultuppdrag

Motiveras du av god struktur och att säkerställa hög kvalitet? Drivs du dessutom av att brygga långsiktiga relationer och har erfarenhet av bemanningsplanering? Då kan rollen som Resource Manager på PwC vara rätt för dig!

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Förtroendearbetstid
 • Friskvård
 • Kollektivavtal

Till PwC söker vi nu två Resource Managers som ansvarar för bemanningsplaneringen inom Assurance. Detta är ett långsiktigt konsultuppdrag via The Pace på 6 månader med möjlighet till fast anställning hos PwC efter den perioden. Start för uppdraget är omgående och tjänsten är på heltid med placering i Bonnierhuset, företagets huvudkontor, på Torsgatan 21.

Ditt uppdrag
I denna roll kommer du tillsammans med ett team om fem personer att ansvara för PwCs bemanningsplanering. Du kommer att arbeta strategiskt och strukturerat i system för att sätta ihop välfungerande team. Du säkerställer rätt teamstruktur i PwCs uppdrag ur ett klient/medarbetar/firma-perspektiv i enlighet med de vägledande principer som existerar. Du kommer självständigt att driva ditt dagliga arbete men har samtidigt ett nära samarbete med övriga fyra Resources Managers och din gruppchef. Du utgår från PwCs huvudkontor på Torsgatan men förväntas ha en flexibel inställning till att besöka övriga kontor i Stockholmsområdet.

Exempel på arbetsuppgifter och ansvarsområden som ingår i rollen:

 • Hantera och ansvara för löpande bokningar och ombokningar av medarbetare samt resurskonflikter inom Region Stockholm
 • Bevaka och analysera resursbehov genom aktuell pipeline och tillgänglighet
 • Ansvar för prognos för inkommande projekt och planerar för de kompetenser som behövs
 • Hantera inkommande resursförfrågningar från andra enheter och medverka proaktivt för att finna lösningar
 • Ta fram rapporter och utföra relevanta lägesanalyser för styrning av planering och bemanning
 • Hålla punkter kring bemanningsplanering på ledningsgruppsmöte

Din bakgrund
För att lyckas i rollen ser vi att du har några års erfarenhet från en kvalificerad koordinerade roll. Det är meriterande om du har erfarenhet av workforce planning, resource management eller framgångsrikt skött komplexa bemanningsfrågor eller personalplanering på en revisionsbyrå eller liknande verksamhet. Vidare är du van vid att arbeta i Excel och du har god systemvana. Du har även god kommunikationsförmåga i svenska och engelska, i både tal och skrift.

Personlighetsmässigt bör du ha hög integritet i en kombination med en förmåga att hålla hög servicegrad. Du har god samarbetsförmåga, är lösningsorienterad, flexibel och uppskattar ett omväxlande arbete där du självständigt och målinriktat driver ditt arbete. Du har ett genuint intresse för att bygga och utveckla goda professionella relationer inom olika led i organisationen.

Om PwC
PwC är Sveriges största revisionsbyrå som ligger i framkant gällande teknik och processer. Oavsett vilken bransch eller industri du finner mest intressant kan PwC erbjuda dig ett stimulerande arbete i en omväxlande miljö. PwC Assurance jobbar med allt från stora börsnoterade bolag inom verkstadsindustrin och fastighetsbranschen till små ägarledda företag i spännande branscher. Hos PwC får du chansen att arbeta med många kompetenta kollegor inom revision men även med våra andra avdelningar som arbetar med bland annat affärsrådgivning och skattetjänster.

När du blir en av oss
Som konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Talent Acquisition Specialist Olivia Olofsson (olivia.olofsson@thepace.se) och konsultchef Marie Bodén (marie.boden@thepace.se). Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Vår rekryteringsprocess för konsulter

 1. Ansökan

  Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.
 2. Urval

  Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.
 3. Intervju

  I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.
 4. Anställning

  Passar vi dig, du oss och vår uppdragsgivare är det dags för nästa steg i karriären.
 5. Uppföljning

  Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Fler tillsatta tjänster

Tillsatt

Logistics Coordinator to Tobii Dynavox AB

As our new Logistics Coordinator you will be the go-to person for all of Tobii Dynavox’s logistic needs. You will be working with both organizing how we work with logistics as well as hands on picking and packing shipments to our clients, internal and external customers.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Executive Assistant till LRF

Sveriges största småföretagarorganisation Lantbrukarnas Riksförbund, LRF, med nära 140 000 medlemmar, söker nu en Executive Assistant till VD och koncernchef Anna Karin Hatt. Vår nuvarande Executive Assistant till VD, som är en riktig stjärna, går vidare till nya spännande utmaningar och därför söker vi nu efter vår nästa stjärna!

Rollen är en nyckelposition i vilken du förväntas supportera på mycket hög nivå med ett stort mått av integritet och lyhördhet – med VDs bästa ständigt för ögonen.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

VD-assistent till Attendo Skandinavien

I rollen som VD-assistent kommer din huvuduppgift vara att supportera Affärsområdeschefen och Vd:n för Skandinavien, Ulrika Eriksson. Du kommer vara högst delaktig i Ulrikas vardag och du erbjuds en roll där du får ta egna initiativ och driva egna projekt.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Executive Assistant

Här är rollen för dig som söker en arbetsplats där det är högt i tak och du får bidra med din expertis både i stort som smått. Ingen dag är den andra lik och här får du chansen att forma rollen så den passar dig. Primärt supporterar du VD och hans ledningsgrupp som består av åtta personer.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Executive Assistant McKinsey & Company

As executive assistant (EA) you will play an important role in our collective success by problem solving, thinking creatively, and managing the busy day of partners in our Sweden office. The support you provide makes meaningful impact by enabling colleagues and the firm to operate efficiently. When you join McKinsey, you can put your talents to use where opportunities are limitless and every day makes a difference.

Stockholm

Läs mer