VD-assistent till Attendo Skandinavien

Tillsatt

Stockholm Heltid Rekrytering

I rollen som VD-assistent kommer din huvuduppgift vara att supportera Affärsområdeschefen och Vd:n för Skandinavien, Ulrika Eriksson. Du kommer vara högst delaktig i Ulrikas vardag och du erbjuds en roll där du får ta egna initiativ och driva egna projekt.

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Friskvård
 • Personalrabatt

Din roll som VD-assistent
I rollen som VD-assistent kommer din huvuduppgift vara att supportera Affärsområdeschefen och Vd:n för Skandinavien, Ulrika Eriksson. Du kommer att agera högra hand till Ulrika men också arbeta nära Attendo Skandinaviens ledningsgrupp och koncernledning. Du kommer vara högst delaktig i Ulrikas vardag och du erbjuds en roll där du får ta egna initiativ och driva egna projekt.

I rollen är det naturligt för dig att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt samt ta initiativ till rutiner som passar ledningen och Ulrika. Attendo erbjuder ett omväxlande arbete i en entreprenöriell organisation där rätt person får möjlighet att delta i utvecklingsprojekt samt vara ett bollplank till Ulrika i alla möjliga typer av frågor – högt som lågt. Exempel på arbetsuppgifter och ansvarsområden som ingår i rollen:

 • Ansvar för kalender samt koordinering och bokning av interna och externa möten på ett så smidigt och strukturerat sätt som möjligt.
 • Hantera inkommande mail och kundärenden per telefon
 • Delta på ledningsgrupps- och andra interna/externa möten där du assisterar eller samarbetar med Ulrika för att säkerställa uppföljning och åtgärdsplaner
 • Förbereda och sammanställa material inför möten samt göra presentationer i Powerpoint
 • Underlätta Ulrikas dagliga arbete med både administrativa och praktiska arbetsuppgifter
 • Vara med och arrangera möten och kommande event förutsatt att den fysiska arbetsplatsen blir aktuell
 • Hantering av utlägg, kvitton och avtal

Din bakgrund
Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av rollen som VD-assistent eller Executive Assistant sedan tidigare, gärna från en internationell miljö. Du kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska, i tal och skrift. Du är kunnig inom Officepaketet och är van vid att ta fram presentationsmaterial i PowerPoint. Vidare har du en god teknisk förmåga och har tidigare arbetat med olika digitala plattformar. Om du har intresse och förståelse för intern kommunikation och kommunikation via sociala medier är det ett plus.

Detta är en perfekt roll för dig som drivs av att arbeta affärsnära i en organisation som präglas av engagerade medarbetare och högt tempo. Vi söker dig som är van vid att arbeta proaktivt och som har förmågan att alltid ha ett helikopterperspektiv över Attendos verksamhet och dess årshjul. För att vara framgångsrik i rollen behöver du ha en koordinerande och administrativ ådra där du prestigelöst tar dig an olika typer av arbetsuppgifter. I din roll agerar du gatekeeper och hanterar en stor mängd inkommande ärenden vilket sätter höga krav på att du är bra på att organisera och prioritera i din vardag. Du vill alltid ligga steget före och på så sätt kunna underlätta för din omgivning. Vidare har du en positiv attityd och bemöter alltid människor i din omgivning på ett professionellt och trevligt sätt, såväl kollegor som andra samarbetspartners.

Attendos strävar efter att alla ska trivas och du som person får en roll där du bidrar till ett gott arbetsklimat. Attendo som organisation ska uppfattas som öppna, proffsiga och trevliga – såväl internt som externt. Vi söker dig som ser att privata företag inom omsorg är viktiga och bidrar till såväl individer som samhället i stort.

Om Attendo
Attendo är ett av Nordens ledande omsorgsföretag med drygt 25 000 anställda i Sverige, Finland och Danmark. Vår resa startade för över 30 år sedan när vi fick Sveriges första entreprenadavtal inom hemtjänsten i Danderyd. Sedan dess har fler och fler kommuner valt att samarbeta med privata omsorgsföretag på allt fler områden för att klara sina lokala omsorgsutmaningar.

Vi på Attendo bidrar genom vårt kunnande till nytänkande och kvalitetsutveckling i omsorgen samtidigt som vi förser kommunerna med ny kapacitet som behövs för att möta växande behov av omsorg. Vi bidrar också till att ge människor och medarbetare i omsorgen större valfrihet. Genom att vi finns lokalt får kommunen också möjlighet att genomlysa sina egna verksamheter, med en effektivare användning av skattemedel som följd.

Sedan starten på 1980-talet har Attendo utökat verksamheten till många fler platser och nya verksamhetsområden. Idag finns Attendo på ett 70-tal orter i Sverige och kan förutom äldreomsorg också erbjuda omsorg för personer med funktionsnedsättningar (LSS) samt individ- och familjeomsorg (IOF). Vårt huvudkontor ligger i Danderyd.

Mer om tjänsten och rekryteringsprocessen
I den här rekryteringen samarbetar vi med The Pace/Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Clara Forsberg, clara.forsberg@thepace.se eller Christina Stenbeck, christina.stenbeck@thepace.se.

Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan. Vi tar tyvärr inte emot ansökningarna via mail, utan du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på www.wise.se och du får då svara på tre korta frågor. Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill nämligen tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Vår rekryteringsprocess

 1. Ansökan

  Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.
 2. Urval

  Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.
 3. Intervju

  Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.
 4. Anställning

  Passar vi dig, du oss och vår uppdragsgivare är det dags för nästa steg i karriären.
 5. Uppföljning

  Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Fler tillsatta tjänster

Tillsatt

Logistics Coordinator to Tobii Dynavox AB

As our new Logistics Coordinator you will be the go-to person for all of Tobii Dynavox’s logistic needs. You will be working with both organizing how we work with logistics as well as hands on picking and packing shipments to our clients, internal and external customers.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Executive Assistant till LRF

Sveriges största småföretagarorganisation Lantbrukarnas Riksförbund, LRF, med nära 140 000 medlemmar, söker nu en Executive Assistant till VD och koncernchef Anna Karin Hatt. Vår nuvarande Executive Assistant till VD, som är en riktig stjärna, går vidare till nya spännande utmaningar och därför söker vi nu efter vår nästa stjärna!

Rollen är en nyckelposition i vilken du förväntas supportera på mycket hög nivå med ett stort mått av integritet och lyhördhet – med VDs bästa ständigt för ögonen.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Executive Assistant

Här är rollen för dig som söker en arbetsplats där det är högt i tak och du får bidra med din expertis både i stort som smått. Ingen dag är den andra lik och här får du chansen att forma rollen så den passar dig. Primärt supporterar du VD och hans ledningsgrupp som består av åtta personer.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Executive Assistant McKinsey & Company

As executive assistant (EA) you will play an important role in our collective success by problem solving, thinking creatively, and managing the busy day of partners in our Sweden office. The support you provide makes meaningful impact by enabling colleagues and the firm to operate efficiently. When you join McKinsey, you can put your talents to use where opportunities are limitless and every day makes a difference.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Kundcentermedarbetare

Vi som arbetar i Kundcenter brinner för att ge högkvalitativ service såväl externt som internt.
Våra kunder ringer och mejlar oss och en stor andel av våra kunder pratar engelska.
Stämmer det här med dina drivkrafter – då ska du läsa vidare!

Stockholm

Läs mer