Executive Assistant till LRF

Tillsatt

Stockholm Heltid Rekrytering

Sveriges största småföretagarorganisation Lantbrukarnas Riksförbund, LRF, med nära 140 000 medlemmar, söker nu en Executive Assistant till VD och koncernchef Anna Karin Hatt. Vår nuvarande Executive Assistant till VD, som är en riktig stjärna, går vidare till nya spännande utmaningar och därför söker vi nu efter vår nästa stjärna!

Rollen är en nyckelposition i vilken du förväntas supportera på mycket hög nivå med ett stort mått av integritet och lyhördhet – med VDs bästa ständigt för ögonen.

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Friskvård
 • Kollektivavtal

Hur ser en vanlig dag ut?
I rollen som Executive Assistant på Lantbrukarnas Riksförbund, LRF, kommer din huvuduppgift vara att supportera och hantera hela VDs årshjul. Du har även ett helikopterperspektiv över Ledningsgruppens åtaganden, kalender och planering. Du är den som prioriterar, hanterar och organiserar de flesta av VDs åtaganden och Ledningsgruppens gemensamma aktiviteter, stora som små. Här erbjuds du ett varierat uppdrag och du bör trivas med att arbeta smart och tidseffektivt då livet runt VD är tempofyllt. Exempel på arbetsuppgifter och ansvarsområden som ingår i rollen:

•       Ansvar för kalenderprioritering och kalenderhantering; planera, boka och boka om möten och andra aktiviteter, ta emot besök.

•       Förberedelser kring interna och externa möten; bokningar, kallelser, praktiskt genomförande, utvärderingar.

•       Hantera inkommande kontakter; mail och förfrågningar till VD – inklusive bedömning av prioritet och förslag till åtgärd.

•       Planering av VDs resande i tjänsten; från att bidra med förslag till vart och till vem VD bör resa, till val av transportmedel, boende och kontakter med alla inbladade parter.

•       Löpande administration; göra research, skapa presentationer, sammanställa data, hantera och publicera interninformation.

•       Agera protokollförare på Ledningsgruppens möten.

Övrigt:

•       Medverka i vissa projekt där administrativ kompetens krävs.

•       I viss mån ta hand om den fysiska miljön på arbetsplatsen i Gröna Näringslivets Hus.

I rollen som Executive Assistant till VD jobbar du nära VDs strategiska rådgivare, som bl.a. har huvudansvaret för att förbereda underlag och tal till VD t.ex. för externa framträdanden, och avdelningschefen för Ledningsstöd.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är en erfaren och modern Executive Assistant och vi tror att du arbetat i en liknande roll under minst fem år. Vi tror att du som gillar att jobba i team och som har ”mjuka armbågar” kommer att trivas i rollen.

Verksamheten kan uppfattas som komplex till en början så du behöver känna dig trygg i att ta egna initiativ och att lära dig nya saker. Vidare är du självgående, lösningsorienterad, empatisk och konstruktiv.

I din roll agerar du gatekeeper till VD och hanterar ett stort inflöde av information, inte sällan av konfidentiell karaktär. Det är av stor vikt att du med lätthet förstår, förutser och prioriterar. Inte minst viktigt är att du ser dig som expert på kalenderhantering med främsta prioritet att skapa ett optimalt planerat, långsiktigt hållbart schema för VD, där ditt viktiga bidrag är att skapa en bra balans i VDs kalender och säkra att VD har det underlag och de förberedelser hon behöver för att kunna använda sin tid rätt.

Du vill alltid ligga steget före, har en positiv attityd, en hög grad av servicekänsla och bemöter alltid människor i din omgivning på ett professionellt och trevligt sätt. Du trivs med att få bidra med strategisk kalenderplanering varvat med mer handfasta administrativa uppgifter. Du kommunicerar obehindrat på svenska och har en mycket god digital förmåga och erfarenhet från olika digitala plattformar.

Vad erbjuder vi?
För rätt person tror vi att detta är en rolig, stimulerande och intressant roll.

LRF som arbetsgivare erbjuder ett fritt och självständigt arbetssätt med goda möjligheter att kombinera arbetsliv och privatliv. Just nu arbetar vi helt hemifrån men så fort pandemin är över och myndigheterna öppnar upp för kontorsarbete igen håller vi till i nyrenoverade, helt aktivitetsbaserade lokaler i Gröna Näringslivets Hus, Franzéngatan 1 i Stadshagen.

Om Lantbrukarnas Riksförbund, LRF
Lantbrukarnas Riksförbund, LRF, är en partipolitiskt obunden intresse- och företagarorganisation för människor och företag inom de gröna näringarna. LRFs ca 140 000 medlemmar driver tillsammans nästan 70 000 företag och det gröna näringslivet står för lite mer än 4 procent av Sveriges BNP.

Vår vision är ”Vi får landet att växa”. Det innebär att vi har som mål att de gröna näringarna ska ha en nyckelroll och tätposition vad gäller tillväxt, lönsamhet och attraktionskraft i det hållbara samhället.

LRF ska medverka till utvecklingen av företagare och företag inom de gröna näringarna i Sverige; företag där jord, skog, trädgård och landsbygdens miljö är grundläggande resurser; så att den enskilda medlemmen kan förverkliga sina ambitioner om tillväxt, lönsamhet och livskvalitet. Verksamheten ska bedrivas med ett jämställdhets- och jämlikhetsperspektiv.

Nyfiken på att veta mer?
I den här rekryteringen samarbetar LRF med The Pace/Wise Professionals.
Har du frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Clara Forsberg, clara.forsberg@thepace.se eller Christina Stenbeck, christina.stenbeck@thepace.se.

Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan. Sista ansökningsdatum är 4 maj.

Vi tar tyvärr inte emot ansökningarna via mail, utan du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på www.wise.se och du får då svara på tre korta frågor. Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill nämligen tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Vi vill också säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vår rekryteringsprocess

 1. Ansökan

  Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.
 2. Urval

  Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.
 3. Intervju

  Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.
 4. Anställning

  Passar vi dig, du oss och vår uppdragsgivare är det dags för nästa steg i karriären.
 5. Uppföljning

  Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Fler tillsatta tjänster

Tillsatt

Logistics Coordinator to Tobii Dynavox AB

As our new Logistics Coordinator you will be the go-to person for all of Tobii Dynavox’s logistic needs. You will be working with both organizing how we work with logistics as well as hands on picking and packing shipments to our clients, internal and external customers.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

VD-assistent till Attendo Skandinavien

I rollen som VD-assistent kommer din huvuduppgift vara att supportera Affärsområdeschefen och Vd:n för Skandinavien, Ulrika Eriksson. Du kommer vara högst delaktig i Ulrikas vardag och du erbjuds en roll där du får ta egna initiativ och driva egna projekt.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Executive Assistant

Här är rollen för dig som söker en arbetsplats där det är högt i tak och du får bidra med din expertis både i stort som smått. Ingen dag är den andra lik och här får du chansen att forma rollen så den passar dig. Primärt supporterar du VD och hans ledningsgrupp som består av åtta personer.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Executive Assistant McKinsey & Company

As executive assistant (EA) you will play an important role in our collective success by problem solving, thinking creatively, and managing the busy day of partners in our Sweden office. The support you provide makes meaningful impact by enabling colleagues and the firm to operate efficiently. When you join McKinsey, you can put your talents to use where opportunities are limitless and every day makes a difference.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Kundcentermedarbetare

Vi som arbetar i Kundcenter brinner för att ge högkvalitativ service såväl externt som internt.
Våra kunder ringer och mejlar oss och en stor andel av våra kunder pratar engelska.
Stämmer det här med dina drivkrafter – då ska du läsa vidare!

Stockholm

Läs mer