Hyr och rekrytera receptionist

Vi på The Pace är experter på administration och jobbar dagligen med rekrytering och konsultuthyrning av roller inom området. Så här hjälper vi dig att hitta din nästa receptionist när målet är att leverera service i världsklass.

Letar du efter en receptionist?

För att lyckas i rollen som receptionist måste man vara prestigelös och flexibel – och en stjärna på service. Idag är rollen som receptionist mycket mer lik en administratörsroll än tidigare, då man både kan behöva ansvara för att boka resor, hantera deltagarlistor, köpa luncher och hantera allt detta i diverse system. Ovanpå behöver en receptionist såväl goda språkkunskaper som social kompetens. Bakgrund inom hotell, restaurang eller butik är därför väldigt efterfrågad när det är dags att anlita en receptionist.

Rekrytera rätt receptionist med The Pace

Många företag som behöver rekrytera en receptionist underskattar värdet av den kompetens och erfarenhet som personen behöver ha. Det är frestande att ta genvägar genom rekryteringen, om man exempelvis har någon i sin närhet som man tror enkelt skulle kunna sitta i receptionen. Men även här är det viktigt att kvalitetssäkra kandidaterna så de har rätt personliga egenskaper och den kompetens som krävs för att göra jobbet. Målet är ju att ditt företag ska kunna leverera service i världsklass!

När du ska rekrytera en receptionist tar vi ett första möte för att diskutera dina behov, fastställa en kravprofil och få det underlag som krävs för att hitta rätt person till rollen. Vi arbetar med kompetensbaserade intervjuer och tester för att säkerställa kandidaternas potential för jobbet. Vi annonserar i vårt stora nätverk, håller intervjuer och presenterar slutligen ett par kandidater som du får möjlighet att träffa och utvärdera personligen.

Hyr en receptionist med kort varsel

Det finns flera fördelar med att hyra receptionist istället för att rekrytera. Vid exempelvis arbetstoppar, föräldraledighet, tjänstledighet eller sjukskrivning är en konsult ett enkelt val. Båda parter får chansen att prova sig fram, och du kan lägga fokus på uppdraget och slipper det arbetsgivaransvar som kommer med att rekrytera. 

 

När du hyr en receptionist via oss på The Pace får du en kvalitetssäkrad, service-minded person med rätt systemkunskaper. Vi har ett gediget, uppdaterat nätverk där många är startklara för uppdrag – vilket gör att vi snabbt kan presentera relevanta kandidater och se till att ha en person på plats hos dig inom bara ett par veckor.

Specialister på rekrytering inom administration

The Pace står för takt och fart. Vi fokuserar uteslutande på rekrytering och uthyrning av roller inom administration, och jobbar proaktivt för att se till att vi alltid har de mest uppdaterade kontakterna i vårt nätverk. Vi arbetar samtidigt noggrant med uppföljning och återkoppling av våra rekryteringar för att säkerställa att både du och kandidaten är nöjda hela vägen. Dessutom har vi en garantitid på 6 månader, där vi kostnadsfritt gör om din rekrytering om matchningen skulle visa sig vara fel.

The Pace hjälper dig hitta din nästa receptionist

Som ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom administration garanterar vi att snabbt och med stor träffsäkerhet matcha ditt företag med rätt receptionist. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö för att vi alltid ska kunna möta dig på hemmaplan och lära känna dina behov. Kontakta oss när du vill ha hjälp att hyra eller rekrytera receptionist!

Kontakta oss