Skip to content

Rekrytera eller hyr en Administratör

Struktur och ordning är en nyckelfaktor till framgångsrika verksamheter. Att hitta en stjärna inom administration till ditt företag ska vara enkelt – och enkelt är precis vad det är när du hyr eller rekryterar administratör genom oss på The Pace.

Så hittar du rätt administratör till din verksamhet

Varje arbetsplats är i behov av en strukturerad administratör som är självgående, metodisk och prestigelös. Utmaningen med att hitta rätt person är att många ofta tror sig kunna klara av jobbet – men för att lyckas är det viktigt att personen har tidigare dokumenterad erfarenhet från administration och kompetens inom olika system och rutiner. Rollen kan vara väldigt bred och förutsätter att personen både kan ha många bollar i luften och vara van vid att sy ihop saker till en helhet.

Vi på The Pace har stor erfarenhet från branschen och vet vad som krävs för att lyckas i en mångfacetterad roll som administratör. Genom vårt stora nätverk kan vi enkelt och snabbt se till att du får hjälp av den proaktiva resurs som just din arbetsplats behöver.

Rekrytera administratör med The Pace

I rekryteringen av din nästa administratör jobbar vi tätt ihop med dig för att fastställa en kravprofil som ger oss de bästa förutsättningarna att hitta rätt kandidater till din verksamhet. Genom annonsering och search i vårt eget nätverk arbetar vi systematiskt med att hitta potentiella kandidater för rollen. Med hjälp av kompetensbaserade intervjuer och tester väljer vi därefter ut ett par lämpliga administratörer som vi presenterar för dig. Allt gör vi med kandidatupplevelsen i fokus för att säkerställa ett bra bemötande och uppnå kvalitet i alla led. Med oss på The Pace är ditt varumärke i goda händer genom hela rekryteringen.

Hyr en erfaren administratör med kort varsel

Troligtvis behöver du en person på plats så snart som möjligt. Därför är det ofta en fördel att hyra administratör istället för att rekrytera – då det går fortare och medför många trygghetsfaktorer för ditt företag.

Tillsammans sätter vi upp en kravprofil och sammanställer alla kvalifikationer och egenskaper som konsulten måste ha. Vi letar både i vårt kandidatnätverk och annonserar i relevanta kanaler för att hitta rätt kompetens. Sen intervjuar vi kandidater löpande, väljer ut de bästa administratörerna och presenterar dessa för dig. Du väljer själv vilka personer du vill gå vidare med och vi genomför sedan en grundlig referenstagning.