Skip to content

Kontakt

Få fler saker gjorda – kontakta oss!

Vi på The Pace står redo att hjälpa dig hitta din nästa vardagshjälte inom administration.

Fyll i formuläret

Stockholm

Konsulter och rekrytering inom administration i Stockholm.

Linnégatan 87
Box 22109, 104 22 Stockholm

Kandidater och övriga frågor: 08 -505 128 31
Kunder: 010-330 06 19

Göteborg

Konsulter och rekrytering inom administration i Göteborg.

Kungsgatan 20
411 19 Göteborg

Kandidater och övriga frågor: 08 -505 128 31
Kunder: 010-330 06 19

Malmö/Öresund

Konsulter och rekrytering inom administration i Malmö.

Nordenskiöldsgatan 24
211 19 Malmö

Kandidater och övriga frågor: 08 -505 128 31
Kunder: 010-330 06 19

Säg hej till våra medarbetare

  • STAD

Johan Fernström

Affärsområdeschef

Johan Fernström

Affärsområdeschef

ite om mig: Drivs av mötet med människor, bygga relationer samt att jobba med kunder och kandidater i långsiktiga samarbeten. Vidare drivs jag av att synliggöra, lyfta och inspirera kompetensområdet administration – en kompetens som sällan uppmärksammas och där utbudet av kompetensutveckling är begränsat. I min roll har jag förmånen att få göra just detta genom vårt initiativ Administration Day samt vårt egna nätverk för exekutiva assistenter. Vidare rekryterar vi dagligen kandidater från vårt kandidatnätverk till sina nya drömjobb hos våra kunder.

Drömresemål: Åka puder i dom Japanska Alperna.

Bucket list: Se AIK spela Champions League

Life hack: Sover du med öronproppar och inte vaknar av mobilens väckarklocka? Lägg mobilen i ett glas så låter alarmet dubbelt så högt.

Jag är en glad och energifylld relationsskapare med passion för människor, möten och möjligheter.

Jag har en bakgrund inom försäljning och projektledning men har de senaste åren varit verksam inom konsult- och rekryteringsbranschen i flera roller och inom olika ansvarsområden.

Bucketlist: Äga ett hus i Italien

Life hack: Lägg den rostade löken under korven i brödet så trillar den inte av när du äter

Förebild: Dynamit-Harry

Elin Eriksson

Kandidatansvarig

Elin Eriksson

Kandidatansvarig

Jag brinner för att arbeta med människor och att skapa långsiktiga relationer! I min roll som kandidatansvarig får jag möjligheten att möta många olika personer från olika bakgrunder och kulturer, vilket jag tycker är väldigt givande. Jag har arbetat inom rekrytering i Stockholm sedan ett par år tillbaka och har även varit en sväng i Nederländerna och jobbat. Under mina studieår tog jag även chansen att åka på ett utbytesår i Australien, så mötet med människor har varit som en röd tråd genom min karriär.

På fritiden gillar jag att hålla mig aktiv och har spelat ishockey i 20 år, vilket har lärt mig att laget går före jaget, att ge 100% i alla situationer och det har gett mig ett pannben av stål. Jag vill vinna i varje situation, oavsett om det är på ishockeyplanen eller när det kommer till att matcha en kandidat med rätt uppdrag.

Bucketlist: Dyka med vithajar

Drömresemål: Sydafrika

Life hack: Förbereda kaffebryggaren kvällen innan!

Stina Bylund

Affärsomsådeschef (Föräldraledig)

Stina Bylund

Affärsomsådeschef (Föräldraledig)

Jag drivs av att bygga välmående och effektiva team och i rollen som Affärsområdeschef får jag arbeta såväl strategiskt som operativt i verksamheten vilket skapar en magisk kombination och insikt i hur vi kan utmana branschen vi arbetar inom. Teamet hos oss på The Pace är en mix av relations- och affärsorienterade personer som alla brinner för vår målgrupp och våra kunder som väljer att samarbeta med oss för att nå nya höjder.

Jag brinner för nyfikenhet, närvaro och långsiktiga relationer såväl internt som externt, och jag har en stark tro om att det är så vi byggt vår framgång. Vi håller hårt i vad vi tror på och det är att relationer är till för att ta vara på, vårda och lära oss av. I våra ögon är du som kandidat, konsult och kund lika mycket värd och berikar vår vardag på många sätt. Vi vill följa med dig under din resa och under den resan förändras både du, vi och vår relation. Vi vill finnas här oavsett om det handlar om att hjälpa dig nå ditt nästa mål, ditt nästa uppdrag eller ditt företags nya vision.

Drömresemål: Nya Zeeland

Bucketlist: Ha ett stort växthus

Life hack: Jag älskar avocado! Är dom omogna – lägg dom i hett vatten (ca 90 grader) i tio minuter så blir de perfekt mogna!

Stephanie Grammenidis

Rekryteringskonsult (Föräldraledig)

Stephanie Grammenidis

Rekryteringskonsult (Föräldraledig)

Jag älskar verkligen mitt jobb som rekryteringskonsult. Det som gör att det ligger mig lite extra varmt om hjärtat är det stora förtroende man får som rekryteringskonsult, det blir viktigare än någonsin att kunna vara snabb, lyhörd och att alltid ha ett coachande förhållningssätt.

Drömresmål: Azorena

Bucket list: Bila genom vackra Europa och få uppleva alla smultronställen längs vägen.

Life hack: Gå upp direkt när klockan ringer på morgonen!

Fredrik Holmberg

Rekryteringskonsult

Emilie Runnegård Shawwaf

Konsultchef