Cookie Settings Our site uses cookies in order for the site to function properly and for your user experience to be even better. You can read more about them use and control their settings.
Skip to content

Få fler saker gjorda – kontakta oss!

Vi på The Pace står redo att hjälpa dig hitta din nästa vardagshjälte inom administration.

Fyll i formuläret

Stockholm

Konsulter och rekrytering inom marknad och kommunikation i Stockholm.

Linnégatan 87
Box 22109, 104 22 Stockholm
+46 8 505 128 31

Göteborg

Konsulter och rekrytering inom marknad och kommunikation i Göteborg.

Kungsgatan 20
411 19 Göteborg
+46 8 505 128 31

Malmö/Öresund

Konsulter och rekrytering inom marknad och kommunikation i Malmö.

Nordenskiöldsgatan 24
211 19 Malmö
+46 8 505 128 31

Säg hej till våra medarbetare

  • STAD

Jag är en glad och energifylld relationsskapare med passion för människor, möten och möjligheter.

Jag har en bakgrund inom försäljning och projektledning men har de senaste åren varit verksam inom konsult- och rekryteringsbranschen i flera roller och inom olika ansvarsområden.

Bucketlist: Äga ett hus i Italien

Life hack: Lägg den rostade löken under korven i brödet så trillar den inte av när du äter

Förebild: Dynamit-Harry

Johanna Lindell

Kandidatansvarig

Johanna Lindell

Kandidatansvarig

Är en optimistisk, framåt och hjälpande människokännare som älskar att matcha personer med rätt arbetsplats. Lång erfarenhet av försäljning, kundkontakt och service inom telekom och för nuvarande student inom HR-programmet vid Uppsala universitet. Jobbar parallellt med entreprenörskap som ordförande i Entrepreneurs Academy som hjälper människor att förverkliga drömmar och idéer. Brinner för att föra människor framåt – och lägger stor vikt vid ett professionellt, tryggt och personligt bemötande!

Citat: “There is nothing either good or bad, but thinking makes it so”
Drömresemål: Sydafrika
Bucketlist: Långsegling i Karibien
Life hack: Rispåse i frysen som kan kyla fötterna på kvällen när det är värmebölja och 30 grader i sovrummet

Emma Holster

Kandidatansvarig

Emma Holster

Kandidatansvarig

I min roll som kandidatansvarig på The Pace rekryterar jag konsulter till tjänster inom administration. Att få träffa så många duktiga och härliga människor är det som gör min roll så fantastisk, och det är extra kul att matcha kandidater till sina drömjobb!

Bucketlist: Se F1 Monaco GP live 🏎

Life hack: Frys in vindruvor och använd i vin så blir vinet riktigt krispigt kallt utan att det blir blaskigt 👌

Förebild: Michael Scott 👨‍💼

Stina Bylund

Affärsomsådeschef

Stina Bylund

Affärsomsådeschef

Jag drivs av att bygga välmående och effektiva team och i rollen som Affärsområdeschef får jag arbeta såväl strategiskt som operativt i verksamheten vilket skapar en magisk kombination och insikt i hur vi kan utmana branschen vi arbetar inom. Teamet hos oss på The Pace är en mix av relations- och affärsorienterade personer som alla brinner för vår målgrupp och våra kunder som väljer att samarbeta med oss för att nå nya höjder.

Jag brinner för nyfikenhet, närvaro och långsiktiga relationer såväl internt som externt, och jag har en stark tro om att det är så vi byggt vår framgång. Vi håller hårt i vad vi tror på och det är att relationer är till för att ta vara på, vårda och lära oss av. I våra ögon är du som kandidat, konsult och kund lika mycket värd och berikar vår vardag på många sätt. Vi vill följa med dig under din resa och under den resan förändras både du, vi och vår relation. Vi vill finnas här oavsett om det handlar om att hjälpa dig nå ditt nästa mål, ditt nästa uppdrag eller ditt företags nya vision.

Drömresemål: Nya Zeeland

Bucketlist: Ha ett stort växthus

Life hack: Jag älskar avocado! Är dom omogna – lägg dom i hett vatten (ca 90 grader) i tio minuter så blir de perfekt mogna!

Johan Färnström

Affärsomsådeschef

Johan Färnström

Affärsomsådeschef

Drivs av mötet med människor, bygga relationer samt att jobba med kunder och kandidater i långsiktiga samarbeten. Vidare drivs jag av att synliggöra, lyfta och inspirera kompetensområdet administration – en kompetens som sällan uppmärksammas och där utbudet av kompetensutveckling är begränsat. I min roll har jag förmånen att få göra just detta genom vårt initiativ Administration Day samt vårt egna nätverk för exekutiva assistenter. Vidare rekryterar vi dagligen kandidater från vårt kandidatnätverk till sina nya drömjobb hos våra kunder.

Drömresemål: Åka puder i dom Japanska Alperna.

Bucket list: Se AIK spela Champions League

Life hack: Sover du med öronproppar och inte vaknar av mobilens väckarklocka? Lägg mobilen i ett glas så låter alarmet dubbelt så högt.

Stephanie Grammenidis

Konsultchef

Stephanie Grammenidis

Konsultchef

Jag älskar verkligen mitt jobb som konsultchef. Det som gör att det ligger mig lite extra varmt om hjärtat är det stora förtroende man får som konsultchef, det blir viktigare än någonsin att kunna vara snabb, lyhörd och att alltid ha ett coachande förhållningssätt.

Drömresmål: Azorena

Bucket list: Bila genom vackra Europa och få uppleva alla smultronställen längs vägen.

Life hack: Gå upp direkt när klockan ringer på morgonen!